Минфин - Курсы валют Украины

Установить
dikkens
Сергей Панасенко Записки dikkensa
Зарегистрирован:
31 мая 2010

Последний раз был на сайте:
20 апреля 2024 в 13:01
Подписчики (288):
svaer022
svaer022
meag
meag
50 лет, Вараш
ILONA2404
Ілона Мельник
45 лет
Zvzzz
Серый Петров
54 года
klienkatNadra
klienkatNadra
Kiev
naf422
naf422
24796230
IN GOD WE TRUST
belokyra
A ZART
44 года
slexus
slexus
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
57 лет, Киев
66550076
Антон Горячун
Index
Index
все подписчики
Сергей Панасенко — Записки dikkensa
25 ноября 2010, 21:05

Тебе нравится Налоговый кодекс? Нет? Не молчи! Часть 8. Окончание.

Ну, а теперь, вдумчивый, незаангажированный читатель, скажи мне, после того, как ты прочитал о жизни в Германии 30-хх гг, лично тебе бы хотелось жить в это время в нацистской Германии. Думаю, что нет. А ты не увидел много общих черт между той Германией и нынешней Украиной? Тебе не кажется, что по этим меркам мы сейчас переживаем немецкий 1933 год? Или ты думаешь, как обычный немецкий обыватель: «Меня это не коснется» Сомневаюсь, очень сильно сомневаюсь. Это коснется всех. Это уже коснулось. Ты молчал, ты много лет молчал. Ты на все закрывал глаза. Но сегодня уже ты не можешь закрывать глаза. Сегодня ОНИ пришли за 6 миллионами предпринимателей, а завтра ОНИ придут за ТОБОЙ! Не сиди, сложа руки.  Прочитай воззвания и листовки предпринимателей, рассылай их всем свои друзьям и знакомым. Это тот минимум, который ты можешь и должен сделать. Иначе этот Налоговый кодекс завтра придет за тобой!

В интернете появился Офіційний сайт Національної Координаційної ради підприємців України та акції проти Податкового Кодексу МІСТО  ВОЛІ    http://mistovoli.org 

На этом сайте всегда самые горячие новости и видео трансляция событий с Майдана, а также воззвания и обращения протестующих предпринимателей со всей Украины с их требованиями.

Вот они:


ЗВЕРНЕННЯ до учасникiв Самміту Україна-ЄС
Дата публікації 20.11.2010 | Автор admin

ЗВЕРНЕННЯ
до всіх волелюбних народів, до Урядів та парламентів вільних країн світу,
до учасникiв Самміту Україна-ЄС

Після президентських виборів в Україні ситуація у нашій державі дедалі погіршується, особливо для нас, підприємців малого та середнього бізнесу. Ми не політики, ми – чоловіки і жінки, люди, які готові платити державі  податки, але в тому розмірі, який можливий і за прозорою процедурою. Ми любимо свою країну і саме тому не можемо залишатись осторонь, коли руйнується наше життя.

18 листопада цього року український Парламент ухвалив новий Податковий кодекс, який був розроблений і представлений Урядом. Цей кодекс був прийнятий без належного обговорення та без врахування інтересів підприємців, у спосіб, коли менше ста депутатів проголосували за 269 своїх колег, що повністю дискредитує український парламентаризм та прийнятий законопроект. Цей Податковий кодекс остаточно знищить  середній клас в Україні. Він робить безправними мільйони громадян України, позбавляючи їх мінімальних засобів до існування та виживання. Зокрема, він запроваджує право податкових органів накладати арешт на активи платників податків без рішення суду, порушуючи загальновизнане право людини на власність. Податковий кодекс наділяє податкові органи безпрецедентними повноваженнями, які допоможуть відібрати підприємців останні копійки.

В економічній сфері громадян України підштовхують до краю прірви. До підприємців знову приходять із перевірками без попередження, під час яких діяльність підприємства повністю припиняється та вимагаються хабарі. Правоохоронні та фіскальні органи проводять рейди проти багатьох підприємств із порушенням усіх процесуальних норм. Для отримання відшкодування податку на додану вартість підприємець повинен віддавати хабарі.

Минулі місяці по всім великим та малим містам України прокотилась низка масових протестів. Участь у цих акціях взяли підприємці та роботодавці, які намагаються творити майбутнє своєю працею та винахідливістю. Ми є членами різноманітних бізнес-асоціацій і об’єднань підприємців. Ми не займаємось політикою. Протести, які відбулись по всій країні, не були організовані чи інспіровані жодною політичною партією. Це була спочатку спонтанна, а потім організована реакція на намір влади вбити наше право на працю. Будучи доведеними до відчаю, ми сформували Національну координаційну раду для припинення повноважень Верховної Ради України, яка проголосувала за антипідприємницький та антинародний Податковий кодекс. Ми передали Президенту наші вимоги. Ми не відступимо.

Цим зверненням ми не лише хочемо донести до вас наше почуття відчаю, ми просимо вашої підтримки і допомоги донести до Президента України Віктора Януковича інформацію про необхідність ветування цього Податкового кодексу.

Ми вважаємо, що наступ на свободу в одній точці планети є викликом свободі в усьому світі.


УЛЬТИМАТУМ до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу
Дата публікації 20.11.2010 | Автор admin

Ми спільно категорично виступаємо проти ухвалення, підписання та запровадження у життя Податкового кодексу.
Податковий кодекс нищить малий та середній бізнес, позбавляє мінімальних засобів існування мільйони працюючих громадян та членів їх родин. Податковий кодекс знищує середній клас як основу демократії та громадянського суспільства.

Податковий кодекс ухвалюється в інтересах великого капіталу, який знімає з себе соціальну відповідальність за добробут суспільства. Захистивши власні кошти від оподаткування через виведення їх в офшори, правляча в країні олігархія весь фіскальний тягар перекладає саме на малий та середній бізнес.


Ми вимагаємо від Президента:

— у разі ухвалення Податкового кодексу більшістю Верховної Ради – негайно накласти на нього вето та зобов’язати Уряд його відкликати;

— за злочин проти малого бізнесу та середнього класу, задокументований у проекті Податкового кодексу, відправити у відставку його авторів – Прем’єр-міністра Миколу Азарова, віце-прем’єр-міністра Сергія Тігіпка та голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського.

Якщо Віктор Янукович не виконає цих вимог і не зупинить введення в дію Податкового кодексу це означатиме, що він свідомо бере на себе персональну відповідальність за всі негативні наслідки від його запровадження. У випадку введення в дію Податкового кодексу ми будемо змушені захищати своє право на життя, право на підприємницьку діяльність, інші громадянські права і свободи безстроковими страйками та акціями громадської непокори.


Ми звертаємось до місцевих рад усіх рівнів:

— невідкладно скликати позачергові засідання та дати оцінку Податковому кодексу;

— підтримати наш Ультиматум і прийняти звернення до Президента України щодо ветування Податкового кодексу.

У зв’язку з прийняттям Податкового кодексу більшістю Верховної Ради закликаємо зібратись на громадянську акцію 22 листопада 2010 р. о 10:00 біля Адміністрації Президента (м. Київ, вул. Банкова, 11, збір з боку вул. Інститутської), з вимогою до Президента України негайно накласти вето на цей Податковий кодекс.

У випадку підписання Віктором Януковичем Податкового кодексу ми розпочнемо збір підписів за проведення Всеукраїнського референдуму про дострокове припинення повноважень Президента України та Верховної Ради і оголошення дострокових виборів Президента України та Верховної Ради.

Заявляємо про створення Національної Координаційної ради з дострокового припинення повноважень Президента України та Верховної Ради. Запрошуємо представників об’єднань підприємців, громадських організацій, всіх активних громадян увійти до складу Координаційної ради.

Закликаємо всіх громадян України підтримати цей Ультиматум, приєднатися до нашої боротьби за збереження підприємництва, за демократію, справедливість і громадянську свободу в Україні.


Зустрінемося 25 листопада 2010 року, у Києві, на Майдані Незалежності
Дата публікації 24.11.2010 | Автор admin


Дорогі співвітчизники!

Ми, підприємці малого і середнього бізнесу, звертаємося до всіх громадян – підтримайте нас!

Нова влада виявилася ворожою до свого народу. Усі їхні передвиборні обіцянки виявилися пустими. Вони з  перших  кроків своєї діяльності працюють на знищення та поработіння нашого народу. Вони посміхаються нам з телеекранів, і кажуть що піклуються про громадян, але вони безсоромно брешуть!

Ми – це ті ж вчителі, лікарі, інженери та робітники заводів і фабрик, які у 90-ті роки, коли країна була у глибокому дефолті, а керівники розкрадали радянське майно, із «кравчучками» вийшли на ринки, рятуючись від злиднів.

Ми – це ті, кого грабували, калічили та вбивали рекетири та бандити. Ми – це ті, хто брали кредити на кабальних умовах у вітчизняних банках. Ми ніколи не покладалися на владу і не просили допомоги. Ми просили не заважати.

В той час, коли в країні панує бідність, малі пенсії і зарплата, можновладці нав’язують країні думку, що в цьому нібито винні саме підприємці, що насправді не відповідає дійсності. Адже малий та середній бізнес – це один мільйон самозайнятих підприємців, чесних платників податків і роботодавців, і три мільйони пов”язаних робочих місць.  Ми – це останній прошарок незалежних людей в Україні і саме наша незалежність лякає владу.

Прийняття податкового кодексу – це рейдерське захоплення партією влади єдиного сектору економіки, який їм ще не належить.

Тому ми звертаємось до вас не лише як підприємці.  Ми такі ж громадяни як ви, до яких прийшла черга у «чорному» списку цієї злочинної влади. Їй дуже  вигідно ділити нас на україномовних та російськомовних, східних та західних, синіх та червоних, підприємців та пенсіонерів. Вони хочуть розділити нас, щоб кожного поставити на коліна та «приватизувати».

І тому вони спочатку  поставили на коліна свободу слова, а ми не стали на її захист – і тепер вони вільно маніпулюють нашою думкою. Потім вони взяли під свій контроль судову систему, щоб позбавити нас права на захист. І ми знову промовчали. Далі вони переписали «під своє замовлення» Конституцію України і наділили себе правом робити це коли завгодно і як завгодно.  І ми знову змирились з цим. А тепер їх злочинні руки піднялися не просто на малий і середній бізнес, а на той прошарок населення, який ще їм непідконтрольний. І сьогодні вони за крок до цього.

Якщо ми промовчимо знову, то вони отримають остаточну перемогу і знищать нашу свободу, знищать кількамільйонну  армію людей, які здатні захистити не тільки себе, але й все громадянське суспільство. А тоді вже ніхто і ніщо не завадить їм бездумно та похапцем вирішити долю всіх інших: підняти пенсійний вік, зробити 12-годинний робочий день, позбавити нас усіх права голосувати, говорити, думати. Зрозумійте, що Податковий кодекс – це лише ланка у ланцюгу їх спланованих дій по підвищенню цін, збільшенню вартості комунальних послуг, продуктів харчування та товарів, а з 1 січня – узаконеною можливістю відбирати у вас домівки. Вони готові здати не лише економічні інтереси України, але й знищити наше громадянське суспільство, знищити нас з вами.

Прийшов час сказати: «Ні свавіллю, беззаконню, бандитизму!

Так – європейським цінностям!»

Ми звертаємося до всіх людей України, яким не байдуже майбутнє своєї країни, своїх дітей!

Сьогодні не можна мовчати!

Треба діяти! Завтра буде пізно!

Єднаймося! Усі разом до Києва!

Доведемо своїми діями, що ми гідні кращої влади, кращого майбутнього!

Збираємося 25 листопада 2010 року,

Київ, Майдан Незалежності

Національна координаційна рада підприємців України

Листовка (разошли ее всем своим друзьям и знакомым)

ЗУПИНИ ПОДАТКОВИЙ ТЕРОР!!!

25 листопада о 10.00

на Майдані Незалежності у Києві

та біля держадміністрацій у ваших містах

всеукраїнська акція протесту

з вимогою до Президента накласти вето на Податковий кодекс

Багатотисячна акція протесту у Києві 22 листопада на Майдані Незалежності та біля Адміністрації Президента і поставлене на Майдані наметове містечко нарешті змусили владу звернути на нас увагу.

Якщо раніше влада не звертала на нас уваги й відверто заявляла, що наші протести її не хвилюють, то тепер наші рішучість і наполегливість похитнули її самовпевненість.

Якщо зміни до Конституції, прийняті на день пізніше ніж Податковий кодекс, Президент підписав у день їх прийняття Верховною Радою, то Податковий кодекс на сьогодні ще не підписав навіть Голова Верховної Ради. Віктор Янукович, який іще кілька днів тому називав мітингуючих «поколінням бюрократів, які створили свій власний бізнес на грунті корупції», сьогодні вже каже, що буде радитись з приводу Податкового кодексу з експертами і вести переговори з протестувальниками, а віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв пообіцяв «підтримати розумні пропозиції мітингувальників».

Ще вчора непробивна й байдужа до наших вимог влада сьогодні вже завагалась, і тепер нам потрібно посилити тиск на неї, щоб розвинути свій успіх.

Ми зможемо перемогти, якщо нас буде на вулицях іще більше, ніж було до цього. Тому кожен, хто прагне захистити своє право на гідне життя, має покинути все і вийти 25 листопада о 10.00 на Майдан Незалежності у Києві або до державної адміністрацї у своєму місті.

Національна координаційна рада підприємців України

       mistovoli.org

Помоги себе и протестующим, чтобы Налоговый кодекс завтра не пришел за тобой!




Просмотров: 1431, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 3

+
+5
Сергей Панасенко
Сергей Панасенко
27 ноября 2010, 11:26
#
Підприємці ідуть до влади

Кримські підприємці вже сприйняли дії ДАІ як виклик і хочуть створювати збройні загони. Де вони візьмуть зброю? Частина підприємців є мисливцями, крім того, зброю можна купити. Де? У відповідь гості лише посміхнулися.
www.epravda.com.ua/columns/2010/11/26/258894/
+
0
tvovanik
tvovanik
28 ноября 2010, 14:56
#
Конструктив нужен, а не майдан и ультиматумы.
Налоги долджны платить все, плюс прогессирующий налог.
Иначе, у страны нет будущего.
+
0
Сергей Панасенко
Сергей Панасенко
1 декабря 2010, 2:39
#
Чего теперь хотят предприниматели:

1. Президент должен полностью заветировать Налоговый кодекс.
2. Бюджет на 2011 год должен быть принят на основе действующего законодательства.
3. Новый кодекс разработать в следующем году с участием экспертов от общественности
и ввести в действие в начале 2012 года.
4. Отставка правительства и выборы в ВР в марте 2011 года.
5. Прекратить репрессии от госорганов относительно участников протестов.
mycityua.com/articles/country/2010/11/30/212914.html
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться