Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
29 июля 2020, 17:54

Як перевірити надійність кредитної компанії? 

Це дуже важливе питання, яке позичальники повинні поставити собі, перш ніж вибрати кредитора. В секторі небанківських послуг з’являється все більше і більше установ готових швидко надати гроші у борг. Яку пропозицію, якої компанії ви повинні вибрати? Чи повинно щось викликати наші побоювання?

Сьогодні 81,5% домогосподарок і великий відсоток пенсіонерів мають доступ до Інтернету. Кілька простих кроків, зроблених в Інтернеті, допоможуть нам бути впевненими в тому, що кредит, який думаєте взяти, буде безпечним.



За якими параметрами можна обрати надійну кредитну компанію?

Компанія повинна відповідати вимогам Національної комісії по регулюванню ринку надання фінансових послуг та НБУ:

  • на сайті компанії повинна бути копія свідоцтва про реєстрацію фінансової фірми;
  • повна адреса організації;
  • дані про ліцензії на можливість здійснювати фінансові послуги кредитування;
  • дані фінансової звітності.

Чітко розписані умови кредитування для населення:

  • правила надання кредиту;
  • приклад договору;
  • ціна на додаткові послуги, якщо такі є;
  • інформаційні дані про нарахування штрафів, пені та інших можливих комісій.

Як кредитні компанії перевіряють клієнтів?
Не тільки позичальники мають перевіряти небанківські установи в інтересах самих себе. Кредиторам також потрібні надійні клієнти, які зможуть своєчасно окупити свої кредити. Вони працюють на основі власного капіталу, і будь-які непогашені зобов’язання заморожують їх бюджет. Питання надійності клієнтів дуже важливе для кредитних компаній.

З цієї причини кредитори перевіряють фінансову ліквідність людей, які звертаються за підтримкою. Вони перевіряють боргові реєстри, щоб упевнитися, що угода буде підписана відповідальним та сумлінним клієнтом. Позичальник повинен мати хорошу кредитну історію і тоді буде шанс позитивної відповіді на заявку.

Наслідки використання послуг неперевірених небанківських компаній
Наслідки використання послуг неперевірених небанківських установ можуть бути дуже болючими. Позичальник може швидко стати жертвою фіктивних кредитних компаній і замість отримання додаткових коштів — втратити всі свої гроші. Ми обдурені яскравими рекламними слоганами, бажаючи використати привабливу пропозицію як можна швидше. 39% опитаних позичальників заявили, що хочуть отримати готівку як можна швидше і безпроблемно.



Ось чому ніхто не помічає, коли заходить на небезпечні сайти. Отримані контактні дані можуть бути використані третіми особами, і через кілька днів або тижнів громадянин дізнається, що на його ім’я була взята велика сума.

Перевірка підприємств в окремих регістрах займає кілька хвилин, і це може захистити від шахраїв і наслідків, які можуть нашкодити людині протягом тривалого часу. З цієї причини ви повинні бути розумними і ретельно перевіряти кредиторів, які зацікавили своїми пропозиціями.

Коли клієнт перевіряє кредитора, потрібно ретельно вивчити умови договору. Уважне прочитання документа так само важливо, як і перевірка довіри до кредитних компаній. Позичальник повинен приймати тільки обґрунтовані рішення і знати про загрози, які можуть виникнути при користуванні інтернет-послугами. Тоді буде впевненість у захисті від потенційних небезпек.

Просмотров: 346, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться