Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Yura86
Yura86
Зарегистрирован:
21 декабря 2014

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 07:56
Подписчики (1):
maksim5555574
maksim5555574
15 мая 2015, 17:43

Пишемо заяву разом....

Голові Національного банку України
01601, вул. Інститутська 9,
м. Київ, Україна.


ЗАЯВА
про вжиття заходів реагування
на порушення банківського законодавства

Відповідно до ч. 8, 9 статті 7 Закону України «Про Національний банк України” Національний банк України здійснює банківське регулювання та нагляд, веде Державний реєстр банків, здійснює ліцензування банківської діяльності та операцій у передбачених законами випадках.

Згідно до ч. 3 ст. 55 цього Закону Національний банк України здійснює постійний нагляд за дотриманням банками, їх підрозділами, афілійованими та спорідненими особами банків на території України та за кордоном, банківськими об'єднаннями, представництвами та філіями іноземних банків в Україні, а також іншими юридичними та фізичними особами банківського законодавства, нормативно-правових актів Національного банку і економічних нормативів.

Суть заяви.

Відповідно до ст. 1 Закону України „Про звернення громадян” громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов'язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

У зв'язку з наведеним, повідомляю що Публічне акціонерне товариство комерційний банк «Фінансова ініціатива» (ПАТ КБ «Фінансова ініціатива») відмовляє мені у поверненні коштів з рахунку______ відкритого _______, договір №_________

ПРОШУ:

Провести перевірку дотримання Публічним акціонерним товариством комерційний банк «Фінансова ініціатива» (ПАТ КБ «Фінансова ініціатива») банківського законодавства України, нормативно-правових актів Національного банку України, притягнути його до відповідальності за їх порушення під час надання послуг за договором . У разі наявності підстав, — позбавити банк ліцензій на здійснення банківської діяльності.

Вжити заходів щодо термінового погашення заборгованості з боку Публічного акціонерного товариства комерційного банку «Фінансова ініціатива» (ПАТ КБ «Фінансова ініціатива») за договором з повним та достовірним розрахунком заборгованості за ним на сьогоднішній час.

Додатки:

Копії паспорту та ідентифікаційного коду заявника;

Копія договору на надання послуг;

Копія заяви до відділення № 22 ПАТ КБ «Фінансова ініціатива»;

Копія скарги голові правління Циктору А.І.

Просмотров: 359, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться