Минфин - Курсы валют Украины

Установить
VictorS
Зарегистрирован:
14 ноября 2012

Последний раз был на сайте:
10 апреля 2024 в 18:52
Подписчики (482):
squeez
squeez
kingcity
kingcity
53 года, Львів
Secsott
Secsott
044blog
044blog
36 лет, Киев
norma3
norma3
987
987
83897534
Dmitriy Pankov
Odessa/Yuzhny
Pawa13
Pawa13
naf422
naf422
KIA47
KIA47
uliymua
uliymua
meag
meag
50 лет, Вараш
все подписчики
VictorS — Я вернусь
4 сентября 2015, 6:35

У Керчі безслідно зникли 150 паль майбутнього мосту, забитих у дно протоки

Олена Ярмолюк 03 вересня 2015, 23:59
У Керчі безслідно зникли 150 паль майбутнього мосту, забитих у дно протоки

Незважаючи на всі докладені зусилля, російським окупантам в Криму не вдасться побудувати міст, що з'єднує півострів з Росією. Палі майбутнього керченського мосту, які були забиті напередодні в дно протоки російськими будівельниками, безслідно зникли. Як з'ясувалося, будівельні палі поглинуло море – на дні протоки занадто глибокий шар мулу та інших пухких порід, та ще й присутні величезні карстові порожнини.

Про це пише у соцмережі російський блогер Олександр Цвиров, новину передає «Преса України».

«Будівельна корпорація «Дроттенберг і Ко», що не зрозуміло як виграла конкурс на будівництво Керченського мосту, забила 150 (цифра приблизна) паль у дно протоки, а вони через пару днів всі зникли без сліду, як в воду канули...

Конкурс, гаразд, хусім, він, виявляється, взагалі не проводився, але експертизу-то яку-ніяку треба було провести. Ну, це по нашому з вами розумінню треба було...
Треба було згадати, між іншим, що навіть гітлерівські інженери відмовилися від ідеї такого мосту. Вони, до речі, збиралися його будувати в самому вузькому місці протоки. А дроттенберги одразу відмовилися від такого варіанту, і перейшли до більш широкого місця — їм потрібен простір. У самому вузькому місці міст міг би обійтися скарбниці, тобто нам з вами, в півтора трильйона рублів, а в більш широкому — в шість. Є де розвернутися, на чому солідніше розпиляти бабло, щоб усім дісталося… Ну гаразд, це все приповідка», — пише блогер.

Як з'ясувалося, після зникнення паль, забудовники покликали на консультацію фахівців радянських часів, які свого часу детально вивчали питання можливості будівництва подібного мосту.

«Ці палі, які в воду канули, все ж комусь спокою не давали. Покликали старих спеців — тих, що ще в косигінські часи рішенням партії і уряду були спантеличені цим мостом. Приїхали люди похилого віку-мостобудівники — когось, кажуть, в інвалідному візку привезли, бо як наймолодшому з них дуже багато за 80 — почухали свої лисі потилиці і говорять… Коротше, багато чого ці старці будівельникам-распильщикам сказали. ..

Суть зводиться до простого: ви #дебіли*лять! Ви хоч приблизно уявляєте собі, який там шар мулу та інших пухких порід?! Там десь є тверда порода, але в ній неймовірно потужні карстові порожнини. Ось туди всі ваші палі і *бнулись! Гітлер, мовляв, тому й відмовився міст тут будувати, що були у нього грамотні геодезисти, геофізики і інженери, і він до них прислухався. А ви… Коротше, ви дебіли!

Поїхали люди похилого віку, а їх інтелігентні матюки довгим відлунням дзвенять над протокою», — розповів блогер.

Раніше ми повідомляли: На будівництві багатокілометрового мостового переходу через Керченську протоку почалися перші, але досить прогнозовані проблеми з будматеріалами, а також з грунтами, в яких вже починають безслідно зникати величезні 80-метрові палі.

Просмотров: 898, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 7

+
+50
VictorS
VictorS
4 сентября 2015, 6:47
#
Те що відбувається (засмоктує 80-метрові палі) і називається дослідженням дна протоки по совєцкі. Шкода що так швидко. Було би краще, якби їх засмоктало через 2 роки разом з мостом. Проте, ще не вечір. Заб'ють 100 чи 120-метрові і так і буде. Це і є рівень науки РФ. А що ви хтіли? Якщо дипломовані економісти не вміють добути квадратний корінь зі 100, то їх цілком природно назвати дебілами.
+
+9
Mandarinka2013
Mandarinka2013
4 сентября 2015, 8:54
#
Остров невезения ;) https://m.youtube.com/watch?v=goFIxxWru78
+
+16
kvv
kvv
4 сентября 2015, 14:30
#
Сама природа протидіє анексії :)
+
0
vovanitch
vovanitch
4 сентября 2015, 21:39
#
Не сказал бы, что это хорошая новость. Не хватит ума построить (а то что не хватит — 100%. Строить — это совсем не их конек!...) — пошлют своих вояк сухопутный путь через Украину прокладывать. А это — большая война, сотни тысяч жертв.
+
+44
ballistic
ballistic
5 сентября 2015, 0:29
#
Год назад у Путина был удобный момент проложить дорогу в Крым, но как подтвердилось у него кишка тонка, всё на что он способен — это подлость.

Поэтому проект Мордор окончательно закрыли, а «возомнившая трусливая душёнка» рассчитывает раскачать ситуацию изнутри (подкуп, диверсии).
+
+9
kvv
kvv
5 сентября 2015, 15:36
#
Воевалка сломается.
+
+22
brigadirius
brigadirius
7 сентября 2015, 14:52
#
Непогана байка для будівельної комісії з Москви. А були чи ті палі насправді? Може цемент і арматура вже на дачах керівництва будівництвом?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться