Минфин - Курсы валют Украины

Установить
SilverMystery
Зарегистрирован:
16 июля 2014

Последний раз был на сайте:
3 февраля 2024 в 21:40
Подписчики (20):
ballistic
ballistic
3 года
Svetlana1571
ВсёБудетХорошо ;*****
НБУ
Allin
Allin
45 лет
vista1
vista1
Jaroshenko
Игорь Ярошенко
40 лет, Киев
Belfort94
Джордан Белфорт
NY
pumba053
Роман Тимощук
Киев
duke34
duke34
Киев
Romaha
Romaha
49 лет
Pardus
Pardus
61 год, Харьков
Shara
Shara
miro2
Миро Граф
Одесса
все подписчики
Сергей Турченко — Велике майбутнє для маленького людства
Основатель «Куб-Лайф»
5 апреля 2019, 18:54

В чому секрет успіху кандидата Зеленського?

Зеленський вибудував свій образ на основі європейських чиновників, які їздять на велосипеді (хоч сам їздить на ренджику та показав приємний образ у фільмі), до якого звертаються «Вова», а не по батькові, які їдять фастфуд, який має недоліки і не боїться їх. Образ же Порошенка типово номенклатурний «Боже, царя храни». Через це й поведінки прихильників відповідні. Прихильники Порошенка сприймають його, як ікону, досконалу, непорочну і що ЛИШЕ ВІН втримає Україну. Прихильники ж Зеленського бачать в ньому самих себе — простакуватих, «без понтів» але із «атвєчаю», «зуб даю». Саме образ визначає групу прихильників та її поведінку. Помилка штабу Порошенка — закидання Зеленському відсутності досвіду, але вони забули що в нас майже кожен «кухонний експерт» і відсутність досвіду нікого не зупиняє від дискусій про те, як країною управляти та війну закінчити. Тому це і не спрацьовує. Зеленському закидають, що він клоун, забуваючи, що любов до клоунів привита кожному ще в дитинстві і це знову ж таки позитивний персонаж. Порошенко програє банально через те, що вони не зробили соціологію запиту суспільства і не сформували «правильний» образ свого кандидата. А Зеленський запитав. «кого ви хочете бачити?» І дав те що піпл хотів. Видовище.

Просмотров: 414, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 18

+
0
ballistic
ballistic
5 апреля 2019, 19:11
#
«Прихильники Порошенка сприймають його, як ікону, досконалу, непорочну»
— в дійсності все навпаки.
Порошенка обирають логікою, тому його прихильники не бояться критикувати свого кандидата і вказувати його на провали і промахи.

А ось Зеленського обирають в більшості емоціями, тому занадто ідеалізують свого кандидата, сліпо вірять, що він буде гарним главою країни не вдаючись до зваженого аналізу.

Порошенко програє не тому, що у нього політтехнологи погані. Вони гірші, ніж у Зеленського, але ненабагато.
У нас справжня демократія, тому президент буде віддзеркалюванням більшості нашого суспільства. А суспільство наше в більшості все ще совкове, любить халяву і не любить відповідальності.

5 років назад у суспільства були інші настрої. Тоді гострою була проблема окупації і народ готовий був затягти пояси, боротися з агресором і розпочати активний розворот країни в бік Заходу. Порошенко в цьому плані був найкращим кандидатом на таку роль.

Але зараз народ розслабився, на перший план вийшло бажання швидких змін і небажання терпіти тяготи реформації. Бажання ці нереалістичні, тому народ обирає популіста, який обіцяє багато див.
+
0
Andrey M
Andrey M
6 апреля 2019, 11:14
#
Сергій же не сказав що він прихильників ототожнює з всіма виборцями Порошенко, які будуть за нього голосувати як за менше зло.
+
0
ballistic
ballistic
6 апреля 2019, 12:23
#
Прихильники = виборці. Нє?

Сергій сказав «Прихильники Порошенка сприймають його, як ікону». З реально відомих мені прихильників-виборців Петі (віртуальні порохоботи не рахуються) я нікого такого не знаю. Усі якраз критикують його і виражають невдоволення багатьма його діями.

Зате я знаю не одного прихильника Зе, які в захваті від нього і сприймають його як якесь диво.
+
0
Andrey M
Andrey M
6 апреля 2019, 12:39
#
Дійсно, прихильники = виборці, але не всі виборці кандидата є його прихильниками. Так що давайте не пересмикувати.
+
0
ballistic
ballistic
6 апреля 2019, 21:16
#
Тобто Ви хочете сказати, що Ви виборець Петі, але одночасно не його прихильник. Ок, певна логіка в цьому є, але я навіть не допускав такої точки зору.
Ну і слід автора спитати, кого він мав на увазі під «прихильниками» — усіх виборців Петі, чи тільки деяких фанатичних виборців (хоча особисто я таких не знаю).
+
+15
Elena1997
Elena1997
5 апреля 2019, 22:31
#
Глупость.
Голосуют не за Зеленского, а против Порошенко, против команды воров, коррупционеров лжецов и очковтирателей во власти. Против тех, кто наплевал на ожидания Майдана, против того, кто вместо того, чтобы стать президентом, стал актером, оставшись олигархом.
​​​​​​​Порошенко во 2-м туре проиграет любому кандидату из первой пятерки, даже Смешко с его 6% в первом туре. Не проиграет только Бойко и Вилкулу, по понятной причине.
+
+30
Andrey M
Andrey M
6 апреля 2019, 11:16
#
В цьому коментарі я з Вами майже у всьому погоджуюсь. Крім того що варто ризикнути та віддати голос Зеленському. Занадто велика ціна ризику….
+
+15
Elena1997
Elena1997
6 апреля 2019, 11:24
#
Как минимум, глава НБУ, Я.Смолий, останется прежний. Конечно, от президента зависит многое, но далеко не все. В этом вопросе я согласна со Смешко — профессионалы, стоящие на постах, не зависимые от политических партий и фигур — вот, что нужно Украине. Задача президента обеспечить это в меру своих полномочий.
Риск есть при избрании Зеленского, но на мой скромный взгляд обывателя, этот риск гипертрофируют.
+
0
Andrey M
Andrey M
6 апреля 2019, 11:33
#
У мене величезну вагу при прийнятті рішення зіграли культурні цінності. Тут Порошенко набагато більший українець і, щонайменше, для патріотичного виховання молоді та розвитку української культури цей вибір кращий.
+
0
Elena1997
Elena1997
6 апреля 2019, 13:33
#
Когда Зеленский сказал, что став президентом, он отменит или не поддержит направление культуры, которое существует сейчас?

Ссылки на юмористические шоу трёх-пяти летней давности не в счёт. Давайте говорить официальными заявлениями кандидата на пост президента.

Вы, кстати, можете задать этот вопрос ЗЕ команде, они достаточно открыты для общения.

Вы же тоже меняете своё мнение и планы, почему считаете, что Зеленский президент будет тот же Зеленский артист пятилетней давности? Он развивается и также как и Вы может менять свои взгляды и приоритеты. Зато основное у него неизменно много лет, то, чего нет у Петра Алексеевича. Поэтому, я не проголосую за По, поддержу любого его оппонента, будь то Ти, Гри, Зе, Сме.
+
0
Andrey M
Andrey M
6 апреля 2019, 14:06
#
Може й Зеленський буде розвивати українську культуру та мову. Але чому я маю запитувати про те, що він має сам декларувати. А не декларує своє бачення цього питання бо велика частка його прихильників російськомовні. Отже, логічно що він буду відстоювати їх інтереси.
Ще раз повторю — для мене голосувати за Зеленського це великий ризик, попри можливі шанси що він може стати справжнім патріотом Президентом. Ціна ризику занадто велика.
+
0
Elena1997
Elena1997
6 апреля 2019, 22:56
#
Зеленский четко сказал свою позицию — она в объединении украинцев. Мовные вопросы и некоторые вопросы культуры и истории — сегодня разъединяют украинцев, что нечистые политики используют, деля Украину на запад и восток, в своих целях. Обратясь к кинематографу, 3 часть Слуги народа — горноспасатели Донбасса, достающие из под завалов шахтёров Западной Украины — вот Вам пример объединения украинцев.
Я даже благодарна ему, что он не юзает и не паразитирует на этих вопросах, в отличии от политиков с низким уровнем социальной ответственности, теряя при этом потенциальных избирателей, таких как Вы, например.
+
+15
Andrey M
Andrey M
6 апреля 2019, 23:10
#
Це слова. Як можна об'єднати мене з прихильником «руського міра »?
+
0
Elena1997
Elena1997
6 апреля 2019, 23:52
#
Кто такие «прихильники русского мира»?
+
0
Andrey M
Andrey M
7 апреля 2019, 7:03
#
Це ті хто вважає що українці та росіяни «адиннарот».
+
0
Elena1997
Elena1997
7 апреля 2019, 8:16
#
У Вас какое-то сталинско-ленинское представление об устройстве общества — всем по пионерскому галстуку, всем барабан в руки и строем в светлое будующее. Это уже было в истории, результат от известен.
Страна должна стать сперва такой, чтобы ей загордились, а не бужали из неё миллионами, тогда и прихильников не будет ни русского, ни американского, не польско-венгерско-чешского мира.

Что можно говорить про события с 2014 года, если поиск виновников расстрела людей на Майдане саботирован и сорван, дела по януковощу и Ко похоронены, сдача Крыма не расследуется, виновники котлов не наказаны, склады горят и виновных не ищут, армию как и другие отрасли мрова разворовывают, техника Богдан рассыпается и т.д. т.д.
Может прихильники, которых Вы так ненавидите, сидят во главе страны сейчас? Тогда, конечно, голосуйте за Порошенко.

​​​​​
+
0
Elena1997
Elena1997
7 апреля 2019, 9:25
#
Андрей, Вас нвпрняка заинтересует такая новость в контексте от обсуждения: «после расследования проекта „Наші гроші“ стало известно, что семья замглавы внешней разведки Украины Семочко владеет элитной недвижимостью на $8 млн, пользуется вертолетом и дорогими внедорожниками. Кроме того, 8 родственников замглавы внешней разведки Украины Семочко имеют российское гражданство.»

Этот пан служит при Порошенко. И только после обнародования журналистами данных, его уходят.
+
+15
Andrey M
Andrey M
7 апреля 2019, 10:35
#
Я сам неоднаразово писав за Синочко. Мене теж дивує і непокоїть що така людина на керівній посаді в розвідці.
Ще раз повторю — вирішив голосувати за Порошенко не тому що змінив щодо нього свою думку, а тому що ризики іншого вибору для мене набагато більші. Може я помиляюся і Зеленський дійсно все змінить і буде справжнім патріотом України — але ризики занадто великі
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться