Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Ovramenko
Елена Овраменко
Зарегистрирован:
11 апреля 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:00
Подписчики (19):
VasyutinaMarina
Марина Васютина
29 лет, Киев
pab
pab
56 лет, Львов
AllaNovickaya
Алла Новицкая
41 год, Киев
pointOFview
pointOFview
karawan
karawan
Африка !!! :):):)
Ceme4kin
Ceme4kin
Днепропетровск
vitacikl
vitacikl
PSheva
Петр Шевченко
Киев
GTI
GTI
Херсон
Bzzz
Bzzz
liliput
liliput
Kep
Kep
41 год, Херсон
все подписчики
депутат Киевсовета
2 декабря 2012, 20:43

Захистити озеро Радунка та мешканців прилеглих мікрорайонів!

Мешканці Дніпровського району вже понад пів року схвильовані загрозою повного знищення озера Райдуга. До такого трагічного наслідку може призвести заплановане будівництво двох автомобільних мостів, в тому числі і Подільського, через озеро з виїздами на вулиці Стальського та Микитенка. Про намір такого будівництва та вже розпочатої до нього підготовки, повідомила київська влада наприкінці червня.

До мене звернулись від імені мешканців масиву «Райдужний» та «Воскресенка» члени громадської організації «Воскресенська Слобода», які стали на захист озера. Загроза для Райдуги та для екологічного стану в Дніпровському районі — очевидна. Особисто разом з дніпровчанами вже давно б’ю на сполох та намагаюсь привернути увагу київської влади до проблеми забруднення озера Райдуга. А будівництво двох автомобільних мостів остаточно знищить озеро. Безпосередньо як депутат Київради, я неодноразово зверталась до Голови КМДА з проханням втрутитися в ситуацію, ініціюю разом з громадою щорічні суботники по прибиранню території навколо озера. На початку жовтня мною поданий оперативний депутатський запит до Голови КМДА Олександра Попова з вимогою терміново втрутитися в ситуацію та знайти альтернативи такому будівництву. А вони існують. Наприклад, побудова дороги з виходом на вулицю Братиславську через вулицю Алішера Навої.

Окрім екологічної катастрофи, є ще й інша сторона проблеми. Мешканці будинків, прилеглих до вулиць Стальського та Микитенка, вже зараз занепокоєні тим, що після побудови двох автомобільних мостів через озеро Райдуга, транспортний потік, який сягне лише за приблизними розрахунками 80 тисяч автомобілів на добу, буде направлений на їхні вулиці, які за призначення є саме «вулицями», а не автобанами, магістралями чи трасами. ЧИ ВИТРИМАЄ КОНСТРУКТИВ ЗАСТАРІЛОГО ЖИТЛОВОГО МАСИВУ МОЖЛИВІ У МАЙБУТНЬОМУ ТАКОГО НАВАНТАЖЕННЯ ВІД АВТОТРАНСОПОРТУ?

У свою чергу, замовник будівництва – Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд не збирається заключати договори з мешканцями прилеглих до траси будинків, що було б хоч якоюсь гарантією їх безпеки.

Всі ці жорсткі запитання я поставила у запиті до Голови КМДА Попову О.П. Якщо чіткої відповіді та реакції не послідує, буду піднімати це питання на сесії Київради. Я зроблю все що в моїй компетенції, щоб завадити знищенню перлини Дніпровського району – озера Райдуга та не допустити виникнення загрози руйнування житла мешканців прилеглих  до будівництва вулиць.  Закликаю також приєднатися до цього руху і всіх небайдужих мешканців Дніпровського району!

Просмотров: 557, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться