Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Madog
Madog
Зарегистрирован:
26 июня 2009

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 20:36
Подписчики (10):
astratube
Арсений Неменко
46 лет, Астрахань
indagame
IndaGame Games
34 года, Киев
GTI
GTI
Херсон
Baco
Baco
43 года, Киев
ded
ded
Белая Церковь
pivasik
pivasik
Lima
Lima
39 лет, Днепропетровск
Admin
Admin
kristusha
kristusha
BIG
BIG
Киев
14 мая 2010, 10:24

Новое авто и сервис

На днях стал счастливым обладателем нового авто, авто немножко китайское и кредитное. В этой связи сразу возникло несколько мыслей, которыми и хочу поделиться с Вами:

1. Кредит. 

Кредит оформлял в «Плюс Банке» (есть такой на западной Украине). Подход менеджеров киевского отделения прост —  тебе надо, ты и суетись. Ни разу не перезвонили, ни разу не позвонили сами. О встречах, документах и подписании договора приходилось думать самому. Но главное — это позиция кредитного менеджера которую можно сформулировать просто — «почему это вы заставляете меня работать».

2. Салон.

Чувствуется, что некоторые менеджеры пытаются продавать машины, а некоторые - зверски убивают время.

3. Самое интересное. Гарантийное обслуживание.

В связи с тем, что машина китайская, дешевая и при этом нафаршированная всей возможной электроникой она сломалась :), сразу, через 20 км. Просто перестала заводиться. Я не расстроился, позвонил в салон, меня культурно выслушали, попытались помочь по телефону, потом подьехал электрик, потом пришлось вызывать эвакуатор (его оплатили). Привезли машину на СТО и тут снова начался «советский способ» решать проблемы: 

  • при том, что мне пообещали, что меня починят в первую очередь — я проторчал на СТО 4 часа.
  • при том что я торчал на СТО 4 часа, пока я не начал немножко нервничать вслух, никто даже не начинал что-то делать.

Итого:

С моей точки зрения сдвиг в плане сервиса у нас уже начался, но когда он закончиться сказать не берусь.

Просмотров: 3018, сегодня — 1
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 27

+
+5
BIG
BIG
14 мая 2010, 14:47
#
Насчет сервиса:
— Приехал на Столичке в Автомобильный дом покупать подшипник (слегка издает звук)
Менеджер очень любезно пытался напарить еще кучу разных деталей, которые не надо, но очень дорогие.
И в конце концов, когда я не соглашался все это покупать он выпалил свой козырь — он назвал мою машину «гоночный болид», сравнивал устройство двигателя с какой то машиной F-1 и короче трепался по часа.
В итоге, я у них ничего не купил и решил туда больше не ногой.
+
0
sancho
sancho
14 мая 2010, 18:58
#
спасибо что поделились опытом. удачи не растраивайтесь
+
0
Expoles
Expoles
14 мая 2010, 20:06
#
Тут немного от брэнда зависит. Небось купи БМВ В АВТ-Баварии такого бы не было. Но основной фактор-нет, не пофигизм- Менталитет
+
+7
gricyk5
gricyk5
15 мая 2010, 21:18
#
я трохи розбираюсь в техніці не хочу тебе засмучувати чому тебе тому що до себе также звертаюсь але ти зробив дві помилки-перша і сама більша те що купив китайське-вибач-лайно краще б ти купив Таврію а ще краще німецьку бувщу в користуванні… друга помилка це те що в кредит-в тебе виникнуть дві проблеми-гасити кредит і латати це лайно-а це гроші і саме що не є цінне -нерви-тільки жінці нек говори що я тобі написав-бо зявиться ще одна проблема…
+
0
kmk
kmk
15 мая 2010, 21:26
#
НЕВЕЗУХА.
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
15 мая 2010, 23:17
#
Не слухайте нікого.Що купили-те й купили.Дякувати Богу-авто-на гарантії, так що відремонтують-нікуди не дінуться.Знаю, по розповідях друзів-ну, так, китайські авто-це не німець, не японець, не кореєць-на гірший випадок-але-не дорогі, і їздити на них все таки можна, якщо вже купили.Та й думаю-купилии Ви це авто-не на все життя, трохи покатаєтесь, і маючи трішки досвіду і набитих шишок-продасте і купите щось краще.Їздять люди і на китайських авто.Російські-нічим не кращі, а то і гірші-одне тільки тішить-що запчастини до них дешеві, тому що китайські.Повірте мені-і в машинах дорогих брендів після купівлі є казуси,- і в тих же німців, і в тих же японців.Та й авто напевне має кондиціонер або клімат, всілякі опції-чого не скажеш про Таврію.Ви затитайте gricyk5 чи їхав він на Таврії літом, коли за бортом 35 — десь так на км — 600? Відчуття не з найкроащих. Та що, — не їжте себе.А на рахунок сервісу-то він за деяким винятком-кругом однаковий в Україні.Та й авто з рук-хай то німецьке, чи японське-не завжди добре.Хай ремонтують-і їдьте.Щасливої дороги.
+
+7
gricyk5
gricyk5
16 мая 2010, 0:13
#
це добре що ви оптиміст і других цією ж енергією заправляєте-але мені приходилося їздити ще на «Запорожцеві» «Таврія» -це небо порівняно з ним а потім приходилось працювати в автосервісі-бачити ввесь цей радянський хлам тому після запорожця купив стареньку АУДІ-100-А ПОТІМ… ви мене ніколи не переконаєте що німка навіть старенька хужа за нового китайця чи російську марку як казав мій товариш по автосервісу-Вова іномарка тем хороша что делана руками потому что руки ростут от головы а на ши машины от того такие что деланы ногами потому что ноги ростут от.....-китайці також роблені ногами-ви тільки гляньте на їхню ходову та товщину металу в лонжеронах та стаканах.
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 0:31
#
www.avtobazar.lviv.ua/advertise/show_21000/
newcars.ua/catalogue/geely/
Ось, приведу Вам два посилання, подивіться.Десь в межах 7-8 тисяч дол. людина купить НОВОГО! китайця.За ці ж кошти можна купити ауді 100 аж 1991! року випуску.Ви хочете сказати що ці два авто рівноцінні? Вбитий за 19 років ауді, і новенький джілі-дві великі різниці, навіть якщо цей авто і китайський. Звичайно, ходова там не тойотовська, але в ауді-якому 19 років-ВОНА ТАМ ПРОСТО УБИТА.І купивши таке авто-потрібно зразу наводити довідку про ШРОТи, де щось можна купити.Я рахуху, що з рук — можна машину купити-до 10 років, і то, якщо був один власник.Все інше-отстой.
+
+4
gricyk5
gricyk5
16 мая 2010, 1:22
#
та повірте мені якщо ви зцим не стикалися то все що ви написали-нічого- я був колись майстром що вибирав людям б у машини на ринку-для мене машина є не секрет по ній як в книзі все написано і ніколи ця писанина мене не підводила і що цікаво проколів не було в мене перша АУДІмала 14 років їй ніякий китаєць в підметки не годився… товариша насильно заставив купити Опеля кадета все хотів ладу 6-ку-коли поїздив на ній місяць-почав питати-може щось коло неї потрібно робити-їздь далі кажу йому коли проїздив на ній 3 роки-сказав -бачиш яким бараном був-хотів 6-ку я на ній вже давно б двигун перебрав тепер в його ця ж машина вже 7 років-ну не може чоловік назбирати грошей на новішу але й ремонтом вона його по кишені не б"Є.
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 11:34
#
Ауді 14 років-і 19, напевно-це різні авто. Тепер купити ауді 19 років-ну що Ви хочете сказати-що це свіжопригнана авто з бундесу? та там давно їх уже нема-от і купуватимете таку, що її методично вбивали тут на протязі довгих років-а може ще й таксували.Знаєте, я вже 8 років керую дирекцією потужної корпорації, одним із структурних підрозділів якого є служба транспорту-де в експлуатації 450 одиниць транспорту.На протязі цих 8 років я мав справу з експлуатацією, технічним обслуговуванням і ремонтом таких моделей і марок: ГАЗ-51,52,53,66; УАЗ3909,452,3702; ЗІЛ157,130,133, ММЗ; УРАЛ; РОБУР; польський ЖУК; ПЕЖО-бус-фургон; Т15О: Т40; ДЕУ-ЛАНОС, НУБІРА, СЕНС; ШКОДА-октавія, супер-Б; СУБАРУ-легазі, аутбек, форестер; ОПЕЛЬ-вектра, фронтера; ХОНДА-CRV, АКОРД, МІНІВЕН; МІЦУБІСІ-лансер;
лексус350,470; Таврії; москвичі; ВАЗ21093,2123;2104;2105;2107; ГАЗель, соболь і ще багато іншого.Хочу сказати-що те, ж трішечки в авто розуміюсь-звичайно, я їх власноруч не ремонтував, але вся ця кухня-проходить через мене.Навіть, якби я щось і підзабув-відкриваю програму-і там є всі дані-по ТО, ЕКСПЛУАТАЦІЇ, РЕМОНТАХ, пробігах-і таке інше.Про нюанси експлуатації, ремонтів, то-я можу Вам розповідати годинами-та вам це не потрібно.Розумієте, тут напевно потрібно відштовхуватись від суми коштів в наявності.Вибирати можна тоді, коли є чим за вибір заплатити.Скажіть, до прикладу-скільки коштуватиме ауді4,6,8-5-6річної давності.Старішу-я б не купував.За 6 років експлуатації-німець на нії може наїхати до 300тис.З 300тис.у авто любої моделі і любої марки починаються серйозні проблеми.Тенденція автомобілебудування легкових авто така-термін експлуатації авто(комерційний розрахунок-5років), а саме авто розрахован-8років-гора.Під ці 8 років розраховуються всі механічні параметри авто.Той же двигун-400тис.пробігу.Чому-тому що виробники зацікавлені в постійному збуті, випускають нові моделі-і 5- 8 років -це період морального зносу авто.Можна їздити і зараз на ауді якому 20-25 років-але як це сприймається оточуючими.Ми також, у фірмі продаємо авто з пробігом, але я знаю ці авто-геморой на колесах-і такі авто я б не купував.Деколи приходиться і одометри підганяти, щоб продати-по всякому буває.Радий був з Вами спілкуватись.
+
0
gricyk5
gricyk5
16 мая 2010, 12:07
#
я з вами згоден-справа в тому що мова іде за іномарку з пробігом150-200 тис яка приїхала звідти вона в нас при розумному використанні виходить ще 100-120 без великих проблем а потім почнеться як ви кажете-геморой…
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 11:35
#
Мої «+» ВАМ!
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 11:43
#
Ось і зараз виглянув в кухні з вікнга-на вулиці дощ, і за іронією долі-на майданчику сусіднього будинку стоять два авто, поряд-ауді 100, сигара, якому з 20 років а то і більше-і джілі, новенький -авто сучасного дизайну і тенденцій, з сучасними формами, аеродинамікою.Ну як тут порівнювати?
+
0
gricyk5
gricyk5
16 мая 2010, 12:12
#
так мова не йде зараз за АУДІ-100 я вам приклад 12-річної давності розповідаю-можна більш новіші моделі… те саме джілі коштує в нас в середньому 8-10 тис зелених-я за ці гроші купив би німку з модельного ряду 4-7 років-вона за цього китайця виходила б довше…
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 13:51
#
можна точніше-якого німця можна купити за 7-8 тисяч доларів?
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 14:04
#
www.avtobazar.lviv.ua/advertise/show_17372/
Ось, щн раз посилання, за 7500 авто аж 1995 року випуску.Я такого не хотів би.
www.avtobazar.lviv.ua/advertise/show_20640/
Не бачу я в упор, як можна купити за 7-8 тис дол. німця 4-7 років.
+
0
gricyk5
gricyk5
16 мая 2010, 15:34
#
треба їхати не на київські ринки і не інтернеті дивитися. а німці є різні варіацій тьма можна знайти гонщика в якого горить віза чи група їде а він ще не скинувся-в мене такі були-вінкаже -я заробив на тобі 500 баксів хоча хотів на цій машині 1500 але я вже стріляний краще 500 чим ще місяць її гонити а потім ці ж 500 взяти а за 3-4 дні я прижену ще одну… А інтернет -це для лінивих купців і бариг що сидять на перекупці…
+
+4
Madog
Madog
17 мая 2010, 10:19
#
Я несколько раз сталкивался с Киевскими барыгами на авторынке, шанс того, что вас не кинут 1 к 10. Под видом 5 летнего немца с пробегом в 70000 они пытаются всунуть машину с пробегом за 200 000.
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
17 мая 2010, 17:47
#
мій респект і «+»
+
0
Xotabuch
Xotabuch
16 мая 2010, 17:24
#
У меня ауди-100 90 года, купил за 10 000 у.е, проблем 0, ржавчины 0, за всё время поменял двигатель на новый с консервации за 1 500 у.е,(поездил без масла), поремонтировал коробку (хрень таже, масло надо заливать), резиночки в ходовой и колодки это мелочь. Интерестно другое мне сейчас за неё дают 12 000 и просят продать. Китаец так сможет...? Господа думайте что покупаете. МЫ НЕ НАСТОЛЬКО БОГАТЫ, ЧТОБ ПОКУПАТЬ ДЕРЬМО.
+
0
Xotabuch
Xotabuch
16 мая 2010, 17:25
#
да забыл она у меня с 93 года.
+
0
Xotabuch
Xotabuch
16 мая 2010, 17:26
#
или 03, уже забыл когда покупал. Помню пробег у неё был 200 000, а я наездил уже 500 000
+
0
gricyk5
gricyk5
16 мая 2010, 19:55
#
ок-и я туда же…
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 20:59
#
і куди ж Ви? Xotabuch пише, що за ауді 100 1990 року випуску дають 12 тис.дол!!! призагальному пробігу 700 000!!! може як за раритет?
+
0
StrangeObserver
StrangeObserver
16 мая 2010, 20:54
#
Таксуємо?
+
0
kmk
kmk
16 мая 2010, 21:50
#
Мама-мия!!! Сколько бензина спалили. Вы что, живете в машине?
+
0
gricyk5
gricyk5
16 мая 2010, 23:58
#
нормальная машина-это кормилица а не поповозка-а в год 30-40 тис накатать-не велика проблемма…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться