Минфин - Курсы валют Украины

Установить
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
Зарегистрирован:
6 мая 2019

Последний раз был на сайте:
25 апреля 2024 в 11:03
Подписчики (38):
55629297
Alexander Kostenko
tcr
Робин Гуд
34 года, Одесса
braintest
braintest
54 года
madalex
madalex
kt3rnc
kt3rnc
bii
bii
Alexvalco
Алексей Валко
42 года, Киев
tobefreeforever
tobefreeforever
Igoc1975
Патріот України
48 лет, Львів
044blog
044blog
36 лет, Киев
duke34
duke34
Киев
NFH
NFH
35 лет, Харків
все подписчики
9 октября 2019, 17:51

С Праздником! Максим Нефедов.

https://www.facebook.com/customsofficersUA/?epa=SEARCH_BOX

Тихо й непомітно 3 жовтня виповнилося рівно 100 днів з моменту завершення конкурсу на посаду голови ДМСУ і перемоги Max Nefyodov!

З цієї нагоди зробили невеличку додбірку: що за ці 100 днів Максим Євгенович зробив або не зробив корисного.

Отже:
— взяв до себе помічницею з продакт-менеджменту і дизайну процесів (щоб під цим не малося на увазі) спеціалістку в галузі пустопорожніх концептуальних слововиразів Jaanika Merilo;

— набрав собі близько десятка різноманітних радників;

— закликав усіх повідомляти йому особисто про шахраїв та хабарників — але не зважаючи на те, що люди постійно пишуть йому у ФБ, ми ще не побачили на це жодного відгуку;

— створив сторинку ДМС у Facebook і новий сайт, на яких дублюються його власні дописи;

— організував набір до «команди підтримки реформ», яка буде займатися незрозуміло чим, але скоріш за все проводити «круглі столи»;

— розпочав аудит IT-систем митниці, який буде здійснюватись силами 6 людей і тривати до грудня.

Процес власне створення ДМС також дещо розтягнувся: юридичну особу пан Нефьодов створив майже відразу після свого призначення, але знадобилося ще два місяці, щоб Мінфін затвердив штатний розпис і структуру головного апарату (які, будемо відверті, далекі від ідеалу, і, за словами самого Максима Євгеновича, потребують доопрацювання).

Тільки на останньому тижні вересня на роботу до нової структури було офіційно прийнято першу людину — Алекс Іва. Наступний крок із затвердженням регіональної структури відбувся швидко, але краще б не відбувався взагалі, хоча це й є лише проміжним етапом.

О, і ми майже забули: десятки інтерв'ю, в яких було дуже красиво, докладно та харизматично викладено, що було б непогано зробити на митниці, та що обов'язкого буде впроваджуватись.

Про кадрові питання (які, і це не секрет, узгоджуються з Максимом Євгеновичем), ми промовчимо. Бо, судячи по статистиці за вересень, вже не дуже зрозуміло, що краще — старі корупціонери чи нові антікорупціонери.

Желаю успехов ( от себя ) с надеждой на скорейшее увольнение, и прихода на эту должность действительно человека, понимающего — «откуда растут ноги» !

Просмотров: 235, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
0
squeez
squeez
10 ноября 2019, 21:49
#
Проблемы на таможней были и будут, это как с автодорами... это нужно вырезать - цифровыми технологиями, и минимизировать фактор человека
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться