Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
19 мая 2021, 11:15

ТОП кредитних карт з кращим кешбеком

Кешбек – це повернення частини витрачених клієнтом коштів під час купівлі товарів. Кешбек є складовим словом (кеш – готівка, бек – повернення), і дослівно перекладається, як повернення готівки. Наприклад, якщо кешбек становить 5%, то, за товар вартістю 100 грн, клієнту назад повернеться 5 грн. Тобто, фактично товар купується з 5% знижкою, не за 100 гривень, а за 95 гривень. Відсоток кешбека, як правило, не перевищує 10%. Багато банків випускають кредитні карти з такою послугою. Роблячи покупку через карту з кешбеком, клієнт економить частину своїх коштів.

Кредитна карта з кешбеком від Альфа-банку
Перш ніж оформляти карту з кешбеком, необхідно ретельно вивчити умови її використання. Клієнт повинен розуміти і знати низку обов’язкових важливих моментів:

  • Банк бере додаткову комісію за підключення кредитної картки до послуги кешбек
  • Розмір максимального кешбеку обмежений сумою в 1000 грн/місяць
  • Кешбек виплачується тільки в певних торгових точках
  • Кешбек виплачується тільки за певними видами витрат, найбільш популярні – це заправка на АЗС, покупка лікарських засобів в аптеках.
  • Якщо клієнт не матиме можливості здійснювати покупки в тих торгових точках, які нараховують кешбек, сенсу в оформленні такої карти немає.


Програма лояльності від Альфа-банку
Кешбек на карту Альфа-банку нараховується під час покупки товарів на суму від 200 грн і вище. Кешбек зараховується миттєво на бонусний рахунок. За кожні 200 витрачених гривень клієнту зараховується один бонусний бал. Накопичені бонусні бали можна надалі перевести в готівку за курсом 1 бал = 1 грн. Ця операція вважається прибутковою, і з конвертованої суми будуть утримані прибутковий податок 18% і податок на військовий збір 1,5%. Накопичені бали можна використовувати для участі в розіграшах цінних призів.

Підвищений бонус в Альфа-банку
Усі клієнти, які є членами «Cash’U Club», мають можливість стати учасником партнерської програми з підвищеним бонусом. Для цього клієнт повинен оформити заявку, завантаживши на свій смартфон цифровий банкінг Sense SuperApp. Розмір кешбеку для учасників партнерської програми збільшується до 20%. Кожен клієнт має свій статус, чим він вищий, тим більшу кількість магазинів можна приєднати до карти. Статус клієнта залежить від розміру отриманого кешбека, чим він вищий, тим вище статус. Чим вище статус, тим більший розмір кешбека доступний клієнтові.



Кешбек на карту Монобанка
Отримувати кешбек можна на карту Монобанка. Кешбек буде нараховано тільки за умови, що товар був оплачений картою Монобанка. Кешбек нараховується миттєво, після того, як був зроблений розрахунок карткою через платіжний термінал. Накопичені кошти, отримані через кешбек, можуть бути виведені на основний рахунок сумою не менше 100 грн і в розмірі не більше 500 грн на місяць.

Розмір кешбеку в Монобанку (кредитні кошти; власні кошти):

  1. Авто і АЗС (4 і 2%)
  2. Краса і медицина (7 і 3%)
  3. Одяг та взуття (5 і 2%)
  4. Кафе і ресторани (3 і 2%)
  5. Продукти (4 і 2%)
  6. Кіно (20 і 12%)

Клієнт Монобанку повинен вибрати дві категорії покупок, які він може змінити один раз на місяць. На отриманий клієнтом кешбек Монобанк нараховує 10% річних, що є дуже привабливою пропозицією. Чим більше робиться покупок, тим більший розмір кешбеку, на який нараховуються річні відсотки.



Наскільки кешбек вигідний для клієнта
Повернення частини витрачених коштів, це, звичайно ж, приємний бонус. Але, чи вартий він того, щоб за ним ганятися? Клієнт повинен розуміти, що жоден банк чи торгова точка працювати собі в збиток не буде. Тому, всі бонуси і повернення вже з самого початку були закладені у вартість товару. Слід звернути увагу, що кешбек діє тільки під час покупки товару в певних торгових точках. Щоб зрозуміти, наскільки це вигідно, необхідно оцінити якість товару і його вартість в різних торгових точках. Можливо, що в іншому магазині такий же товар можна придбати за нижчою ціною, навіть з урахуванням кешбеку.

Питання доцільності отримання кешбеку, як правило, мало цікавить середньостатистичного клієнта, чим і користуються банки, які оформляють карти з кешбеком, і проводять різноманітні програми лояльності, в яких для отримання VIP-статусу необхідно здійснити покупки на велику суму. Звичайно, якщо людина за родом діяльності, за своїм статусом або життєвим перевагам, робить покупки на велику суму, їй доцільно оформити карту з кешбеком, щоб гроші «не пропадали». Вигода ж для звичайного користувача, який лише час від часу користується магазинами з кешбеком, навряд чи варта спеціального оформлення карти з кешбеком.

Просмотров: 651, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться