Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
17 мая 2021, 18:22

Що таке Skrill і як користуватися сервісом в Україні

Розвиток мережі Інтернет надав принципово нові можливості роботодавцям і найманим працівникам, які можуть виконувати завдання у віддаленому режимі, і отримувати оплату за свою роботу. Звичайно, токар чи металург, при всьому бажанні апріорі не можуть працювати віддалено, оскільки їх робота вимагає наявності складного виробництва. А ось представники IT-професій (програмісти, журналісти, рерайтери та ін.) Можуть виконувати свою роботу в домашніх умовах, сидячи за комп’ютером. Результати своєї роботи вони відправляють замовнику, і той оплачує їхню працю через сервіс електронних платежів. Одним з таких сервісів є система Skrill.

Як працює Skrill
Сервіс Skrill є наступником Moneybookers, який був засновананий влітку 2001 року в Лондоні. Власне Skrill з’явився в 2011 році. Зазар система електронних платежів Skrill працює в 185 країнах світу, підтримуючи понад 30 валют світу. Через Skrill можна переказувати гроші з карти на карту або на банківський рахунок. Для того, щоб можна було вивести гроші через Skrill, клієнту необхідно мати платіжну картку ВІЗА. Маючи персональний рахунок в Skrill, клієнт буде оплачувати мінімальну комісію.



Як зареєструватися в Skrill
Для того, щоб можна було користуватися системою Skrill, клієнт повинен пройти реєстрацію. Раніше процес реєстрації в Skrill був досить громіздким, клієнту доводилося надавати численні реєстраційні дані, включаючи платіжні реквізити. Наразі процес реєстрації в Skrill гранично простий. На реєстраційній сторінці клієнт повинен буде ввести мінімум інформації:

  1. Своє ім’я і прізвище
  2. Адреса електронної пошти
  3. Ввести «капчу»

Реєстрація повинна бути підтверджена через посилання, яка прийде на адресу електронної пошти, яка була зазначена в процесі реєстрації. Після того, як реєстрація завершена, клієнт направляється у свій особистий кабінет в системі Skrill, де йому необхідно заповнити поля з платіжною інформацією.

Порядок виведення грошей через Skrill
На початковому етапі роботи з системою Skrill необхідно вибрати валюту. Рекомендується вибрати євро, оскільки, ця валюта є основною в Skrill. Працюючи з євро, клієнт уникне подвійної конвертації валют при переказі коштів, тим самим заощаджуючи. Для того, щоб працювати з євро, клієнт повинен оформити свою карту в євровалюті.



Варіанти проведення фінансових транзакцій через Skrill:

  1. Виводити гроші через Skrill можна на банківський рахунок, карту ВІЗА, за допомогою СВІФТ-платежу.
  2. Поповнювати через Skrill можна на банківський рахунок, СВІФТ-платежем, через карту ВІЗА, Мастеркард, на криптовалюту біткоїн, через систему Neteller
  3. Комісія в Скрілл
  4. Реєстрація та отримання платежів в Skrill здійснюється без комісій. Якщо клієнт після реєстрації не користувався системою Skrill протягом одного року, з нього буде утримуватися комісія розмірі 3 євро / місяць.

Розмір комісії за користування Skrill залежить від способу фінансової транзакції:

  • За поповнення рахунку стягується комісія в 1%, незалежно від методу. Якщо поповнення рахунку відбувається ручним банківським переказом, гроші зараховуються в терміни від 2 до 5 банківських днів. В інших випадках платіж проходить миттєво.
  • За виведення грошей стягується комісія 5,5 євро (банківський переказ, СВІФТ-платіж) або 7,5% при виведенні на карту.
  • У разі, якщо транзакція передбачає конвертацію валют, стягується комісія 3,99% за кожну конвертацію.
Просмотров: 5263, сегодня — 1
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться