Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
26 апреля 2021, 11:21

Як отримати дитячі гроші онлайн в умовах карантину

 

Початок 2020 розділив сучасний світ на «до» і «після» пандемії коронавіруса COVID-19. Невідомий раніше людству вірус став серйозною проблемою, оскільки імунна система людини була не готова до зустрічі з такою небезпекою. Коронавірус вражає легені, і в деяких випадках ураження виявляються настільки масштабними, що призводять до летальних наслідків. У групі ризику знаходяться люди похилого віку, і люди, які страждають хронічними захворюваннями, пов’язаними, в першу чергу, з дихальною системою, наприклад, астма.

Єдиним ефективним засобом боротьби зі швидким поширенням інфекції є соціальна дистанція між людьми та самоізоляція. Вірус передається тільки контактним і повітряно-крапельним шляхом, тому, ізоляція людей різко знижує ймовірність передачі інфекції від людини до людини. Тому, в умовах нових реалій багато державних органів перейшли на віддалений режим роботи. Зокрема, тепер оформити дитячу субсидію можна в режимі онлайн, не виходячи з дому.

Як оформити дитячу грошову допомогу в режимі онлайн
Для того, щоб можна було оформити «дитячі гроші» онлайн, хтось із батьків повинен сформувати електронний цифровий підпис, за допомогою якого можна візувати в Інтернеті різні електронні документи.

Оформлення грошової допомоги на дитину здійснюється на сайті Мінсоцполітики e-services.msp.gov.ua. Хтось із батьків повинен пройти авторизацію на сайті. Це можна зробити двома способами: за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП) або через електронну пошту.

Швидше і зручніше це робити за допомогою ЕЦП. Якщо ЕЦП у матері чи батька немає, і немає можливості з тих чи інших причин цей підпис зробити, авторизацію можна проходити через електронну пошту. Однак, для цього доведеться особисто звернутися в найближчий орган соціального захисту, де треба буде оформити відповідні документи.

ЕЦП можна оформити в віддаленому режимі, наприклад, через систему Приват24. Клієнт повинен зайти в Приват24, зайти на вкладку «Всі послуги», вибрати пункт меню «Бізнес». У списку доступних опцій необхідно вибрати «Завантажити сертифікат». У вікні клієнт повинен ввести свої персональні дані: ПІБ, Населений пункт, Область, адреса електронної пошти, після чого підтвердити правильність введених даних кнопкою «Дані вірні».
Після авторизації на сайті Мінсоцполітики необхідно заповнити заяву на соцдопомогу. Для оформлення допомоги знадобляться такі документи:

  • Свідоцтво про народження дитини, на яку оформлюється допомога
  • Паспорти та ідентифікаційні коди батьків
  • У разі, якщо гроші будуть приходити на банківську карту, необхідний номер банківського рахунку в форматі IBAN

Надавати копії оригіналів зазначених документів нема потреби. Достатньо буде лише заповнити дані. Якщо все зроблено правильно, система вкаже адресу найближчого до місця проживання батьків органу соцзахисту, в який буде направлений запит. Заява підписується за допомогою ЕЦП. Рішення про призначення допомоги прийде на вказану електронну пошту.

Просмотров: 443, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться