Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
11 марта 2021, 12:42

Що потрібно знати про МФО у 2021 році?

У зв’язку зі складною економічною ситуацією, багато громадян звертаються в різні кредитні компанії, щоб позичити кошти. Зараз великою популярністю користуються нові й маловідомі мікрофінансові організації, або МФО. Тут завжди є можливість швидко і без відмови отримати необхідну суму позики.

Переваги співпраці з МФО
Сьогодні конкуренція між кредитними організаціями, що надають послуги населенню, тільки зростає. Тому не тільки теперішні компанії, але і новостворені МФО, намагаються використовувати усі наявні способи, щоб утримати своїх клієнтів та залучити нових позичальників.

Будь-який громадянин, якому терміново потрібні були кошти, може відчути переваги кредитування нових МФО:

  • Нову позику можна взяти під мінімальний відсоток (0,01%), на вигідних для себе умовах.
  • Для оформлення кредитних коштів будуть потрібні тільки паспорт та ІПН. У більшості МФО ще з 2020 року діє реєстрація через систему BankID.
  • Від позичальника не вимагають довідки про доходи та поручителів.
  • Практично всі МФО видають позики громадянам з чистою кредитною історією.
  • Оформлення необхідних документів та надання грошових коштів відбувається за спрощеною процедурою в максимально короткі терміни.

На що слід звернути увагу під час вибору МФО у 2021 році?

Останнім часом на ринку кредитних послуг з’являється величезна кількість нових мікрофінансових організацій. На жаль, серед більшості чесних і надійних компаній, іноді можуть зустрічатися шахраї, які ведуть нечесну гру. Щоб не стати жертвою кредитних шахраїв при виборі МФО слід звертати увагу на такі моменти:

  1. Згідно з чинним законодавством України всі новостворені МФО повинні мати ліцензію на здійснення діяльності у фінансовій сфері.
  2. Відповідний запис про реєстрацію мікрофінансової організації повинен бути в Єдиному державному реєстрі. Перевірити наявність цього запису можна безкоштовно через інтернет.
  3. Чесні кредитні компанії ніколи не будуть непорядно обходитися з боржником. Завжди є можливість розв'язати проблему боргу за допомогою реструктуризації та пролонгації (продовження терміну) заборгованості.
  4. Під час вибору порядної та надійної кредитної компанії особливу увагу слід звернути на офіційний сайт МФО. Ті організації, які бажають витримати натиск конкурентів і зарекомендувати себе на ринку кредитних послуг, повинні мати гідний інтернет-сайт з усією необхідною інформацією.

Програми лояльності нових МФО
Основною перевагою повторного звернення до нових мікрофінансові компанії є програма лояльності для всіх постійних клієнтів. Позичальники отримують від МФО такі можливості:

  • Оформлення кредитного договору відбувається за спрощеною процедурою, нема потреби надавати довідку про доходи та чекати схвалення.
  • З кожним новим зверненням з’являється можливість оформити кредит на більшу суму. Згодом кредитний ліміт може зрости до максимального (понад 30 тисяч гривень).
  • Відсоткова ставка має тенденцію до зниження, є можливість отримати необхідну позику під мінімальний відсоток.
  • Для чесних і порядних позичальників розроблена спеціальна система бонусів накопичувального характеру. Також постійним клієнтам надаються різні знижки та акції.

Звернувшись до МФО і чесно виконуючи умови кредитного договору, є можливість поліпшити свою кредитну історію.

Просмотров: 507, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться