Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
22 февраля 2021, 9:41

Онлайн-кредит на товари, що це таке? 

Ноутбуки давно почали витісняти настільні комп’ютери в наших будинках. Портативні пристрої не тільки зручніше використовувати в офісі або вітальні, але і брати їх з собою, коли ви виходите з дому. Це не повинно викликати подиву, тому що ми живемо в епоху мобільності, і пристрої, які можна брати з собою, цінуються понад усе. Ноутбук може бути робочим інструментом, але також і засобом спілкування, не кажучи вже про розваги. На ринку ви знайдете багато різних моделей портативних комп’ютерів. Все це можна сказати і про телефон — без нього як без рук. Що робити, якщо ваша техніка прийшла в непридатність, а грошей на нову немає?

Купівля побутової техніки та кредит готівкою — чому воно того варте?
Швидко і без проблем — два основних аргументи, які переконали багатьох клієнтів взяти кредит на покупку техніки, попри часто вищі витрати пов’язані з виплатою відсотків. Причина цього — відносно швидкий час очікування рішення про видачу кредиту готівкою.

Попри те, що банки все ще вдосконалюють систему надання кредитів на будь-які цілі та заявляють, що заявка буде оброблена в найкоротші терміни, зручність оформлення всіх необхідних формальностей для здійснення покупок на кредитні кошти взяті в мікрофінансових компаніях часто виявляється перевагою.

Українці охоче використовують споживчі кредити для фінансування своїх покупок. Кожен другий споживач в нашій країні хоча б раз робив покупки на позичені кошти. Завдяки таким кредитам ми можемо розподілити вартість покупки телефону або ноутбука на більш тривалий період, менше обтяжуючи домашній бюджет, і водночас відразу ж використовувати куплений предмет.

Переваги та недоліки швидких кредитів на покупку товарів
Швидкі кредити онлайн, як і всі споживчі кредити, видаються без застави та небанківські компанії не питають, куди ви плануєте витратити гроші. Окрім того, цей кредит можна отримати за лічені хвилини, з можливістю вибору терміну погашення.

Невеликі кредити — це швидкий і зручний вихід, тому що ви можете брати гроші на покупку техніки та товарів тоді, коли вони вам найбільше потрібні. Більшість МФО пропонують вигідні та гнучкі умови погашення кредиту. Переказ бажаної суми на ваш рахунок відбувається протягом декількох хвилин.

Основні переваги мікрофінансових компаній:

  • Видають кредити на техніку протягом 20 хвилин.
  • Швидко відповідають на питання.
  • Кредити надаються з 18 років.

Позики надаються навіть безробітним та клієнтам з поганою кредитною історією.

Однак у медалі є й зворотний бік: така доступність кредиту спонукає багатьох людей брати відразу кілька кредитів у різних компаніях, і тоді можуть початися неприємності, тому що можливості погасити кредит в строк часто переоцінюються. Людина, яка відчуває, можливо, тимчасову фінансову незалежність, бере кредит один за іншим і не думає про подальші наслідки. Пізніше кредити беруть на погашення старих, створюючи коло погашення боргу-заборгованості. Тому радимо брати позики відповідально, виходячи зі своїх фінансових можливостей.

Просмотров: 505, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться