Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
29 декабря 2020, 10:42

Як заробити гроші підлітку?

Бажання заробити час від часу відвідує кожного підлітка. Завдяки раннім заробіткам людина засвоює просту істину – гроші не падають з неба і батьки не будуть працювати вічно. Рано чи пізно доведеться ставати на ноги та самому себе забезпечувати. Далі розглянемо можливі варіанти заробітку для молодих людей.

Підробіток на пошті

Для того, щоб влаштуватися на пошту на неповний робочий день, необхідно звернутися до будь-якого поштового відділення. Навряд чи вдасться влаштуватися розсилати спам. Але що стосується допомоги у відділенні, тут для підлітків знайдеться достатньо роботи. Можна допомагати в сортуванні листів, розбирати посилки, розкладати документи і так далі. На великі заробітки тут розраховувати не варто, але якісь кишенькові гроші все ж будуть.

Кур’єрські послуги

Для підлітків, які проживають в мегаполісах знайти роботу кур’єра не складе особливих труднощів. Обов’язки можуть охоплювати рознесення листів, доставлення посилок, харчових продуктів та іншої продукції з інтернет-магазинів. Перевагою кур’єрської доставки є те, що більшість служб надають своїм кур’єрам велосипеди. Однак, для того, щоб стати кур’єром, потрібно орієнтуватися вулицями міста.

Прибирання присадибних територій

Такі державні установи, як лікарні, райради, дитячі садки мають на своїй території невеликі ділянки землі з клумбами, деревами та іншими насадженнями. Можна дізнатися, чи не потрібна допомога під час сезонного прибирання листя, висаджування або прополювання рослин. Часто в штаті таких комунальних установ вже є садівники. Але від сторонньої допомоги за мінімальну винагороду навряд чи хтось відмовиться.

Любителі природи також можуть спробувати долю в організаціях, які займаються озелененням міста. Висаджування рослин на ділянках не потребує значних фізичних зусиль, а також буде пізнавальним заняттям для молодого хлопця чи дівчини.

Вигул домашніх тварин

Прогулянки з чужими тваринами стали популярні в Україні відносно недавно. Ця ідея прийшла до нас із США, де вигул собак за гроші є нормальною практикою для підлітків.

Популярність вигулу собак обґрунтована тим, що зайняті американці просто не мають достатньо вільного часу для тривалих прогулянок з вихованцями. Українці також почали з радістю віддавати своїх тварин на певний час вранці чи ввечері. Для того, щоб заробляти на вигулі собак, необхідно любити тварин і не боятися з ними залишатися наодинці.

Репетиторство

Якщо підліток вчиться в старшій школі, можна допомагати молодшим учням з виконанням домашніх завдань. Безумовно, батьки віддають перевагу користуватися послугами досвідчених викладачів. Але якщо у сім’ї мало грошей, то цілком підійде кандидатура розумного підлітка.

Якщо у вашому будинку проживають сім’ї з дітьми з молодших класів, поцікавтеся чи не потрібна цим дітям допомога зі шкільними предметами (англійська, математика, історія, українська мова і так далі). Якщо ви покажете себе з кращого боку, можливо кілька сімей звернеться до вас за допомогою.

Розклеювання оголошень і роздача листівок

Розповсюджувачі рекламної продукції (промоутери) потрібні багатьом компаніям. Роздавати рекламні листівки можна біля станцій метро, ​​на проспектах або на вході в торгові центри.

Тут важливо розуміти, що викинути листівки наприкінці трудового дня та просто прийти за зарплатою – це не вихід. Річ у тому, що робота промоутерів в обов’язковому порядку контролюється роботодавцями. Такий вид заробітку є досить прибутковим. Працювати доводиться багато, але за літній період цілком можливо заробити гроші, яких буде достатньо на покупку хорошого велосипеда.

Мийка автотранспорту

Експрес-мийка авто – це послуга, яка сьогодні є досить поширеною. Працювати доведеться на перехрестях, шосе і проспектах. Для цього вам знадобиться відро з водою, мийний засіб, губка і м’яка тканина. Мийка машин – це звичайно прибутково, але тут варто бути обережним, оскільки на жвавих трасах досить часто трапляються аварії.

Заробіток в інтернеті

Кліки по рекламі. Такий тип заробітку підійде тим молодим людям, які взагалі не хочуть напружуватися. Все, що потрібно для пасивного заробітку – це зареєструватися на спеціальному сайті і виконувати наведені там інструкції.

Відгуки. Чим більше ваш відгук буде переглянутий, тим більше вам за нього заплатять. Отже, чим більше буде написано відгуків, тим більше грошей буде перераховано на рахунок вашого електронного гаманця.

Розкрутка спільнот в соціальних мережах. Вам буде потрібно зареєструватися на одному або декількох сайтах соціальних проєктів. Найчастіше, для розкрутки потрібно ставити лайки, робити репости або залишати коментарі.

Рукоділля

На продаж можна виготовляти оригінальні браслети, намиста, кільця, м'які іграшки, прикраси, вироби з дерева тощо. Якщо ви вмієте вишивати, можна створювати незвичайні картини, ікони, предмети гардероба і так далі.

Займаючись рукоділлям на продаж, важливо ретельно розраховувати вартість виробів. Ціна повинна складатися не лише з вартості матеріалів, а й з націнки за роботу.

Просмотров: 966, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться