Минфин - Курсы валют Украины

Установить
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 апреля 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
4 ноября 2020, 16:26

Фінансові помилки, які можуть залишити вас без грошей

Заощаджувати гроші не так складно, як ви думаєте. Проте, варто уникати основних помилок, які значно знижують ваш прогрес в накопиченні грошей. Сьогодні ви дізнаєтеся помилки, які заважають вашому успіху.

1. Недолік наполегливості та послідовності
Фінансовий успіх – це марафон, а не спринт. Довгий процес, який вимагає послідовності та відповідних звичок. У вас ніколи не буде грошей, якщо ви не будете послідовні у своїх діях. І навіть якщо ви отримаєте додаткову готівкою, ви швидко її втратите. Це питання характеру і нічого більше. Будьте наполегливі у своїх рішеннях і послідовні в діях.

Ви хочете добре жити на пенсії? Відкладаючи 1 зарплату в рік, ви станете ближче до цієї мрії. Систематичне і щомісячне збереження невеликої суми – винагороджується в майбутньому.

2. Немає мети
Ви повинні ставити собі якусь мету. Це може бути вихід на пенсію з грошовою подушкою безпеки, покупка квартири або нового автомобіля, або вихід у відпустку. Неважливо. Кожна мета хороша. По-перше, ви повинні мати її, встановити конкретну суму на мету і термін виконання. Завдяки цим моментам ви контролюєте свої досягнення і знаєте, чи можете ви зробити це в вибраний вами час.

3. Немає плану
Поставлена ​​вами мета – пів справи, вам все ще потрібно знати, як її досягти. За відсутності підготовки ваша конкретна мета залишиться такою ж конкретною мрією. Всупереч поширеній думці, мрії не збуваються.

Якщо ви хочете поїхати у відпустку з сім’єю або друзями через 8 місяців, і це обійдеться у 800 доларів, вам потрібно заощаджувати 100 доларів щомісяця. Як це зробити? Ви знаєте, де скоротити витрати? Як заробити додаткові гроші? Заплануйте це, і вам буде набагато легше.


4. Короткозорість
Ви молоді, красиві та багаті? Круто, але в майбутньому ви можете стати не таким багатим. Тому не розраховуйте на державну пенсію, тим більше не покладайтеся виключно на неї. Відкладіть що-небудь на час, коли у вас більше не буде сил і бажання працювати.

У молоді є свої правила. Ви насолоджуєтеся життям. Захистіть себе, щоб ви могли мати радість в старості. Чим раніше ви почнете працювати над цим, тим безтурботніше життя буде на пенсії.

5. Отримувати задоволення від себе
Отримувати задоволення – це протилежність попередньому пункту. Деякі з нас так багато уваги приділяють накопиченню на пенсію, що забувають жити тут і зараз.

Розумне управління вашими грошима не має нічого спільного з тим, щоб забрати радість з життя і перевести її на ощадний або депозитний рахунок. Правильні фінансові звички містять в собі пошук балансу між заощадженнями та витратами. Навіщо вам гроші, коли ви нещасні і втомилися від такого життя? Контроль і планування витрат не означає, що ви нічого не заслуговуєте. Навпаки. Маленькі радощі допоможуть вам наполягати на своїх рішеннях. Завдяки їм ви не будете сприймати весь процес як тягар.

6. Немає домашнього бюджету
Почніть вести сімейний бюджет, і все стане простіше. Ви помітите моменти, які дозволять вам побачити масштаб витрат і скоротити непотрібні.

7. Ігнорування невеликих витрат
Ведення сімейного бюджету дозволить побачити, як невеликі, але регулярні витрати перетворюються у великі протягом року. Це явище має специфічну назву – ефект Лате. Щоденна кава в місті за 25 гривень становить 9125 гривень за рік. А тепер порахуйте суму на каву за 25 років – вражає?

8. Імпульсивні покупки
Якщо ви плануєте купити щось просто для задоволення, не купуйте це прямо зараз. Почекайте деякий час і подивіться, чи хочете ви ще це річ. У багатьох ситуаціях досить почекати кілька днів і зрозумієте, що зовсім і не хочете. Заспокойте емоції, включить мислення.

9. Купівля найдешевших речей
Найдорожчі речі не завжди найкращі, а найдешевші не завжди найгірші. Знайдіть баланс між ціною і якістю. Буває так: заощадите на купівлі будь-якого обладнання, а через короткий час користування вам доведеться нести витрати на його ремонт? Хитрий програє двічі.

10. Екстравагантний спосіб життя
Неважливо, скільки у вас доходів, важливо тільки, скільки з цих грошей ви можете заощадити. Збільшення заробітку часто супроводжується підвищенням рівня життя. У цьому немає абсолютно нічого поганого. Ви заслуговуєте кращої долі. Важливо, щоб заробітна плата зростала швидше, ніж витрати. В іншому випадку ви збанкрутуєте, як тисячі мільйонерів, які не змогли впоратися з інфляцією способу життя.

Просмотров: 792, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться