Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Blagoofficial
Зарегистрирован:
11 марта 2021

Последний раз был на сайте:
18 августа 2022 в 10:40
Blagoofficial — офіційний блог фінансової компанії "Благо"
31 мая 2021, 17:20

Чи дійсно інвестиції в золото є такими надійними та вигідними?


Вкладання паперових грошей в золото з давніх-давен вважалось гарною ідеєю.
Сьогодні науковці в усіх куточках планети говорять про те, що запас дорогоцінних металів і мінералів не нескінченний. І зараз ми знаходимось на межі «золотого дна», бо за багато тисячоліть свого існування людство, не соромлячись і не економлячи, виснажувало ці запаси для своїх потреб. І очевидно, що дана ситуація несе за собою збільшення ціни на дорогоцінні метали та камені. У світовій практиці вважається надійним та досить практичним інвестування в золото з давніх-давен і до сьогодні.
Інвестиції в золото успішно пройшли випробовування часом, яке захищає свого власника від ударів інфляцій та є рентабельною інвестицію з точки зору довгострокових перспектив. Тому і вважається, що купівля золотих прикрас у подарунок собі чи близьким стане відмінним страхуванням у будь-якій нестабільній економічній ситуації.
Причини, за якими світові експерти радять вкладатися в ювелірні коштовності, досить багато.
• інвестиція в дорогоцінні метали й мінерали — одна з найнадійніших;
• найчастіше початкові кошти, які від вас будуть потрібні, порівняно невеликі;
• вартість прикраси складається з ціни на золотий метал плюс робота ювеліра, а значить, таке вкладення набагато вигідніше звичайного золотого злитка;
• золота прикраса — це інвестиція, яка може не припадати пилом без діла в скриньці, а радувати вас, якщо ви вирішите носити коштовність щодня або з особливих приводів.
Та й нарешті, дуже важливий момент вашого особистого комфорту. Золоті прикраси легше придбати, ніж золоті злитки або монети. Вам не потрібно уточнювати всі умови покупки, ви позбавлені бюрократичної тяганини та сплати податків. А купуючи золоті прикраси в ломбарді ви заощаджуючи набагато більше. Ми підрахували, що одна золота прикраса вагою до 10 грамів здатна принести своєму власнику до 2000 тисяч гривень на рік завдяки зростанню вартості золота.

Просмотров: 189, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться