Минфин - Курсы валют Украины

Установить
AndreyM
Зарегистрирован:
29 ноября 2012

Последний раз был на сайте:
19 февраля 2024 в 09:36
Подписчики (211):
044blog
044blog
36 лет, Киев
20388156
Kyleta 12
Полтава
viktory2001
viktory2001
18 лет
987
987
notslave
notslave
Харьков
bonv
bonv
Калуш
jurius
jurius
24 года
Zukker
Zukker
Kharkivcity
Kharkivcity
dix7888
dix7888
pysarev
Олексій Писарев
Tolk96
Tolk96
все подписчики
Andrey M — Умом кацапов не понять, Аршином общим не измерить. Лавров сказал: «Дебилы, бляТь». И в это надо, только верить.
18 октября 2015, 13:32

11 порад Білла Гейтса



Всім нам відомий Білл Гейтс, нещодавно виступаючи перед американськими старшокласниками, назвав 11 правил, які підлітки, на його думку, ніколи не дізналися б у стінах школи.

Він підкреслив, що щоденне навчання оптимізму і політкоректності формує покоління, далеке від реальності, а це неминуче призводить до невдач у дорослому світі.

1. Життя несправедливе — з цим фактом необхідно змиритися.

2. Світу наплювати на твоє самопочуття і самоповагу. Світ очікує від тебе яких-небудь досягнень, перед тим як прийняти до уваги твоє відчуття власної гідності.

3. Дуже малоймовірно, що тобі почнуть платити 40 000 в рік одразу після закінчення школи. Ти не станеш віце-президентом компанії з лімузином і особистим шофером, поки ти не заслужиш цього.

4. Якщо ти думаєш, що твій вчитель суворий і вимогливий, — почекай знайомства зі своїм босом. На відміну від вчителя, кар'єра у шефа залежить від того, як ти справляєшся зі своїми завданнями.

5. Обсмажувати бургери в Макдональдс — не нижче твоєї гідності. Твої прадіди назвали б будь-яку, навіть таку, роботу «хорошим шансом».

6. Не поспішай звинувачувати у кожній своїй невдачі своїх батьків. Не ний і не носись зі своїми невдачами серед людей, вчися на своїх і чужих помилках. Оминай людей які кажуть що вони не роблять помилок.

7. До твого народження твої батьки не були такими нудними і нецікавими людьми, якими вони здаються тобі зараз. Вони стали такими, заробляючи на твоє безтурботне дитинство, перучи твій одяг і слухаючи твою нескінченну балаканину і вереск про те, який ти класний. Тому, перед тим як вирушати рятувати світ від знищення жадібним поколінням твоїх батьків, спробуй для початку привести в порядок свою кімнату, а потім рятуй цей жалюгідний світ.

8. Твоя школа відмінила поділ на переможців і невдах, а от життя — ні. У деяких школах припинили ставити погані оцінки і дозволили скільки завгодно разів здавати тест. Це не має ні найменшого відношення до того, що відбувається в реальному житті.

9. Життя не розділене на семестри, літніх канікул в ньому не існує, і дуже мало роботодавців зацікавлені в тому, щоб допомогти тобі знайти твоє власне «я». Тобі доведеться робити це у свій особистий час.

10. Не плутай реальне життя з тим, що показують по телевізору. У житті людям доводиться більшу частину часу проводити не в кав'ярні, а на робочому місці.

11. Підтримуй добрі стосунки з «очкариками-ботаніками». Швидше за все, один з них коли-небудь стане твоїм начальником.

Просмотров: 685, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 4

+
0
Anko
Anko
18 октября 2015, 13:40
#
Спасибо, интересно, и все по делу.
Вспомнилось, прошу прощения что немного не в тему. — недавно встретил знакомого школьника, 11 лет. Спрашиваю, чего так поздно идешь домой, он мне — у нас по 7-8 уроков каждый день, 8 уроков — заканчиваются в 15:30. У меня волосы встали дыбом, во что превращают будущее поколение. В 11 лет учиться до по 7-8 часов в день + время на выполнение домашки, у школьника совсем не остается времени на то, что интересно именно ему, на познание мира.
+
+11
Andrey M
Andrey M
18 октября 2015, 13:45
#
У меня сын в 4 классе. Ежедневно по 6 уроков, а если сюда добавить время на выполнение домашнего задания и 3 раза в неделю тхеквондо…
Домашнее задание это анахронизм с СССР, когда учитель не успевает в школьное время обучить детей по программе и дает на изучение дома с родителями. Помню как у меня была учительница математики которая за урок развязывала один пример, зато на самостоятельную давала 3 шт за 15 минут…
+
0
bonv
bonv
18 октября 2015, 15:42
#
У мене дочка в 4 класі:) Задають багато додому… Уроків по 5 а один день 6…
+
+13
VictorS
VictorS
18 октября 2015, 16:23
#
Очень реально и правдиво. Спасибо за хорошую статью. Относительно домашних заданий, то замечу, что добиваться успеха в жизни подрастающему поколению приходится за счет самообучения, и без привычки выполнять д/з это делать гораздо труднее.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться