Минфин - Курсы валют Украины

Установить
89506839
Anatoliy Peshko
Зарегистрирован:
7 июня 2016

Последний раз был на сайте:
3 апреля 2024 в 17:24
11 ноября 2021, 13:25

Яблучно - медовий дарунок із часточкою людської доброти

Учні та працівники Коростишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради систематично залюбки переглядають газету «Голос України». Заклад передплачує видання. Особливий інтерес до статей на теми з історії, географії, екології, сучасного господарювання.

Стійкий інтерес до сільськогосподарського виробництва, професій аграрного спрямування підтримує громадський діяч, вчений, земляк Анатолій Володимирович Пешко. Він часто гостює у спеціальній школі, спілкується з учасниками освітнього процесу, обдаровує дітей смачними органічними продуктами, дбайливо вирощеними на берегах Південного Бугу. Мед, яблука, каші та супи з традиційних українських круп підтримують дітей в умовах складної епідемічної обстановки. Ситі, задоволені дітлахи мерщій біжать до карти, щоб побачити, де ж те село, те господарство, де живуть дбайливі цивілізовані господарі. Фантазують, уявляють, готуються до екскурсії на Поділля.

Це яскравий приклад державно-громадської взаємодії в інтересах дітей з особливими освітніми потребами.

Трудовий колектив Коростишівської спеціальної школи Житомирської обласної ради висловлює щиру вдячність А.В.Пешку та його команді за увагу до життя учнів та працівників, активну громадянську позицію, благодійність і популяризацію успіху українця в Україні.

Працівники та батьки учнів вітають Анатолія Володимировича Пешка з обранням на посаду голови Всеукраїнської ГО «Спілка громадських організацій України «Народна Рада»». Особистість Анатолія Володимировича Пешка викликатиме жвавий інтерес до громадської організації, додаватиме оптимізму, вселятиме віру у власні сили.

Трудовий колектив Коростишівської

Спеціальної школи Житомирської обласної ради, та

Т.в.о. директора Віталій Макарчук

Просмотров: 111, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться