Минфин - Курсы валют Украины

Установить
67470769
Amanda Fox
Зарегистрирован:
18 июня 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 02:14
31 июля 2020, 14:11

Переклад довідки про несудимість на англійську

Якщо вам потрібен переклад довідки про несудимість на англійську мову, перекладачі бюро виконають це замовлення швидко, якісно і за доступною вартістю. Готова довідка може бути надана в державні або комерційні установи Великобританії, США, Австралії та будь-якої іншої англомовної країни. Від того, наскільки коректно перекладений і оформлений документ, що підтверджує несудимість, залежить прийняття важливих рішень. У тому числі, від цього може залежати видача заявнику дозволу на проживання або громадянства іншої держави.

Довідка про несудимість у англійській версії повинна бути повністю ідентичною тексту оригіналу. Помилки, друкарські помилки, випадкові або навмисні спотворення змісту повністю виключаються. Тільки найбільш досвідчений, висококваліфікований фахівець перекладе і засвідчить такий папір.

Нотаріальний документ, що підтверджує несудимість, містить підпис і печатку. Його оформляють відповідно до державного зразку і зшивають разом з оригіналом. Перекладена версія не має обмежень по терміну дії, проте оригінал залишається дійсним лише протягом певного періоду. Як тільки цей період закінчиться, доведеться робити нову версію англійською, відповідно до нотаріальних вимог.

Переваги співпраці з перекладацькою компанією:

Замовити переклади документів http://translation.center/perevod-dokumentov-v-kieve зручно і вигідно, тому що:

1. Багато співробітників, як правило, володіють профільною освітою і великим досвідом роботи. Вони беруться за переклади будь-якої складності та виконують їх у повній відповідності з галузевими стандартами.

2. Не тільки перекладають довідки, а й засвідчують їх у нотаріуса, апостилюють або проводять легалізацію. Вам не доведеться витрачати час і гроші на візити до офіційних установ.

3. Розцінки на послуги завжди тримаються на конкурентоспроможному рівні та доступні широкому колу клієнтів.

4. Регулярно перекладають документи, які допомагають людям вирішити значущі проблеми та якісно змінити своє життя. Кращим доказом професіоналізму бюро є позитивні відгуки замовників, які користувалися перекладацькими послугами.

Завжди звертайтеся до бюро, коли вам буде потрібно перекласти довідку про несудимість і засвідчити її в нотаріальному порядку або легалізувати. Оформлення буде проведено в найкоротші терміни, і ви зможете скористатися документом.

Просмотров: 219, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться