Минфин - Курсы валют Украины

Установить
3litry
Зарегистрирован:
18 июля 2021

Последний раз был на сайте:
31 августа 2024 в 23:03
Подписчики (12):
KozakUkraine
Kозак UA
44 года, Львів
AlexCliff
AlexCliff
Natycia
Natycia
Kozak1
Козак UA
43 года, Червоноград
LaZerro
LaZerro
NicholasW
NicholasW
Anyways
Анжелика Остапова
36 лет, Днепр (Днепропетровск)
mihakadet5
Володимир Михайлина
23 года, Киев
28900431
Vladislav Kudrich
31 год
044blog
044blog
36 лет, Киев
kingcity
kingcity
53 года, Львів
Anko
Anko
Три літри — Банка три літри та інші банківські депозити
16 декабря 2023, 19:35

Нове покоління СЕП НБУ: як воно насправді — 2

Короткий зміст попередньої серії Нове покоління СЕП НБУ: як воно насправді: все погано, бо з шести переказів зроблених в годину ночі з неділі на понеділо — не пройшов. Правду кажучі там наче вплинув збій в системі переказів Монобанку.

Окремо були ще два окремих експеримента:

Сьогодні мав час, гроші та натхнення повторити експеримен. І результат задовільний, окремо по ізібанку навіть дуже добрий.

Минулого разу я відправляв невеличкі суми просто щоб перевірити саму отправку. Цього разу вирішив зробити трохи інакше: з рахунку Монобанка були відправлені суми >5000₴ на мої рахунки в Глобусі, Юнексбанку, БВР, Кредобанку, Ізібанку та Абанку. Є ще райф і приват, але чесно кажучі вони мені зовсім не цікаві і тому в експеримент не потрапили.

Першим переказ доїхав до Ізібанку. Далі черговість вже не пам'ятаю, но здивував Глобус який, як писав вище, місяц тому провалив тест — переказ прийшов на рахунок десь третім чи четвертим. Звісно перекази не робились одночасно, тож це приблизна оцінка. Всі перекази дійшли меньше ніж за годину з моменту відправки.

Цей результат не ілюструє що СЕП 24/7 вже працює у перелічених банках, бо з досвіда інших людей робота банківських переказів вночі, а особливо вночі на вихідні чи свята може дуже відрізнятись від того як вони працюють в робочі дні чи вдень. Також я не перевіряв роботу переказів у зворотньому напрямку, а також в парах не з Монобанком. Може якось зберусь провести ще один експеримент.

Просмотров: 379, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 2

+
0
Три літри
Три літри
31 декабря 2023, 9:48
#
Доповнення про зворотній напрямок: вчора (30 грудня) ввечорі зробив переказ з Юнексбанку до Монобанку. Гроші прийшли лише сьогодні зранку (31 грудня) після 9 години. Тож 24/7 так і не має.
+
0
Три літри
Три літри
13 января 2024, 5:05
#
Так само Кредобанк: десь о півночі відправив гроші на Моно — вони досі не пройшли.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться