Минфин - Курсы валют Украины

Установить
27707335

Dani Njasha

0 подписчиков0 подписок

Был на сайте 13 марта 2023 в 10:33

Мужской

На Минфине с 26 декабря 2016

Заблокировать

Записи

531

1 февраля 2018, 22:28

# Гройсман выступил за снижение учетной ставки НБУ
0

Я не за МВФ, а з реформи. Без кредиту МВФ країну чекає дефолт і швидше за все розкол. Ви це усвідомлюєте?

До чого тут приватний борг? Нехай валовий падає, важливо що державний зростає, тому що ми будемо його оплачувати в кінцевому випадку. Які враження? Коли на вулиці чорні хмари та вітер, і я кажу буде дощ, то мені потрібно ще в цифрах доводити яка вологість повітря, статистику опадів? «Не ще, а брати так, щоб державний борг не впав, або впав трохи.» Стоп стоп, то падіння державного боргу це погано для країни? «Он недержавний борг 70 млрд. і більшість кредитів там на 1-2 роки. Це означає, що кожного року повертають 30-40 млрд. і беруть назад.» до чого тут приватний борг якщо держава не матиме фінансів повернути власні борги? Це дефолт. А тоді стане ще гірше, в країні почнеться хаос враховуючи як люди озлоблені.

Я реаліст, політикам потрібна підтримка народних мас, без цього нічого зробити неможливо, навіть у зімбабве це розуміють. Ось про що я говорю. «вы ничего не бьете, не захватываете, не блокируете и по сути не наносите никакого ущерба.» Така велика маса людей однозначно блокує життя країни. Фактично це страйк. Мирний спосіб показати своє незадоволення становищем це блокування роботи. Але навіть і до цього може не дійти, бо зараз люди дуже злі і є группи людей, що готові їх роздерти голими руками, і страх змусить їх прийняти певні умови. Я думаю це буде повернути крадене і йти під три чорти як пропонує Саакашвілі. А незахочуть, тоді може бути будь-який сценарій. Основне щоб народ побачив що їх реально багато.

+ 15

Розрахунки? Якщо у нас гривня летіла, коли нам відстрочили борг, то що буде, коли нарешті потрібно буде платити по рахунках величезну для Україну суму в цьому і наступному роках, при тому що економіка в повній Ж, населення виїжає величезними темпами. Fitch Ratings ще не знає, що МВФ фактично заморозило програму, поки не будуть виконані основні умови, підвищення тарифів та АКС. Якщо перше порошенко і народ(с) готові зробити, то до другого пункту народ ще не дозрів і навряд чи дозріє. Взяти ще в борг 18 млрд під 7-10%? Наша екоміка потягне ще плюс 1.5 млрд відсотків плюс до тих що зараз 2 млрд. виплачувати?

Побачимо що буде у зімбабве. Але мова про те, щоб без підтрики народу, нічого не зміниться. Це факт. «а когда было?» перед тим як побили людей, що залишилися. Виходило дуже багато людей. Це визнали навіть провладні канали. «Так чего сейчас так люди боятся? расскажите, а то может не все в курсе.» Багато думають що вони скажуть «не буду читати новини, влазити в політику і так їм всім покажу де раки зимують», «куплю в кондуктора квиток і піду пішки». Вони думали, що раз вийдуть на майдан і цього досить. Ні, не досить, кожен тиждень, а потім і день, якщо не почують, виходити на вулицю. Не потрібно нічого бити, захоплювати, таку кількість людей не може зупинити ніхто, крім армії.

В країні великий ризик виникнення форс-мажору, влада у нас продовжила той же вектор правління, що був всі ці роки. Тому в один день бум, все котиться в прірву, гроші вам не віддадуть, гривню опустять і тоді виплатять. Тому я краще розкидаю по різних корзинах.

Непоганий відсоток? Це що жарт такий? За позику у 3млрд доведеться заплатити 220млн. дол. відсотками. Дууже багато. Рано чи пізно з такими позиками ми загнемося, тому що влада не будує державу, а займається дерибаном.

Мене не чекає сюрприз. Практично завжди до влади приходять ті, хто був колись колишнім чи діючим. Формування думки людей неможливе, якщо вони вміють аналізувати. « вспомните Майдан и пока все тихо мирно проходило, более двух месяцев… но как то так на руку появились снайперы, стрельба, погибшие… » І якось на руку є кадри як снайпера беркута стріляють, і з калашів і з помпових рушниць. А ще раніше стріляли в камери журналістів. А вас не дивує, як це так, 3 дні снайпер відстрілює людей і ніхто не може його засікти? Всі ці розмови що це опозиція сама відстрілювала виглядають безглуздими. Коли було 1 млн. на майдані, навіть янукович ненаважився розганяти. Тільки там залишилося пару сотень, вони вирішили залякати людей. Потім почали з автоматів стріляти, потім снайпер. Коли не вийшло, пішла пропаганда що вийявляється мітингуючі самі в себе стріляли, а кадри із стріляючими снайперами беркута це єрунда, а от міфічний снапер від опозиції чи Саакашвілі, ось це правда. Ну скільки можна вірити в цю маячню. Тому важливо кожен тиждень сотнями тисяч виходити, нічого вони не зможуть зробити.


Главная/

Dani Njasha