Мінфін - Курси валют України

Встановити

«Кравчучка» ніколи не стане мерседесом. Кілька разів перепроданий Укрсоцбанк навіть під вивіскою «UniCredit Bank» не став європейським.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
SvobodaU 24 вересня 2014, 16:07
Прошу Укрсоцбанк (TM UniCredit Bank) не ображатися на мої відзиви і не намагатися видаляти їх або іншим чином боротися зі мною. Колонка відзивів може взагалі не містити конкретних запитань до Укрсоцбанку, а тільки досвід спілкування з цією установою, вимоги та очікування клієнтів. Мої відзиви лише допомагають Укрсоцбанку знайти втрачені колись гроші видані боржникам-мільйонерам і мільярдерам, а також згадати своїх співробітників завдяки халатності яких стало можливим видати такі безнадійні кредити. Або такі співробітники Укрсоцбанку надолужують втрачене, пресингуючи звичайних боржників за їх копійчані кредити? Досягають успіхів у позбавлені їх власності? Крім того, слідкуючи за моїми відзивами, Укрсоцбанк успішно видаляє посилання на адреси сторінок в Інтернеті з інформацією щодо своєї установи. Так, я втратив в Укрсоцбанку багато грошей (дивіться історію мого співробітництва з Укрсоцбанком у попередніх відзивах), але зараз бачу, що тільки виграв, вчасно виплутавшись зі співробітництва з банком. Укрсоцбанк повинен врахувати, що його клієнти в більшості не гравці на біржі і не фінансові аналітики і тому саме банк повинен турбуватися про безпеку клієнтів. Те, як працюється з Укрсоцбанком моїм друзям та знайомим у ці тяжкі часи неможливо описати інакше, ніж знущання та кредитне кріпатство. Мої жарти та повчання щодо таких довірливих заручників Укрсоцбанку змінилися на жалість та співчуття щодо них. Щоб розрахуватися з Укрсоцбанком, люди втягуються в нові борги, а Укрсоцбанк цього не помічає, а лише нахабніє, демагогічно повідомляючи клієнтам про індивідуальний підхід щодо кожного. Бачили такий індивідуальний підхід поряд з одним з відділень Укрсоцбанку, коли вранці, як раз після розстрілу протестувальників на Майдані Незалежності у Києві, активно відбувався вивіз мішками готівки з цього відділення. Це було неможливо не помітити, адже інкасаторських автомобілів коло відділення накопичився цілий автопарк. Напевно така готівка призначалася на дуже невідкладні цілі. Чи правдива інформація, що UniCredit Bank обслуговував чи обслуговує братів Клюєвих? Пізніше, як то кажуть з парадного входу, коло банкомату цього відділення почали збиратися звичайні люди, з яких утворилася багатометрова черга і яким банкомат видавав неповні суми готівки.
Індивідуальний підхід Укрсоцбанк застосував і до одного зі своїх колишніх керівників: заступника голови правління Миколи Лагуна, який потім очолив Дельта Банк. Так, той самий сумнозвісний Дельта Банк. Існує інформація, що Лагун через підконтрольне підприємство ТОВ «Траверз-буд» отримав в Укрсоцбанку кредит на 16, 785 млн. доларів США, який не повертав. При цьому, такий бізнесмен, напевно, зв'язався з юристами-експерементаторами і гібридизував схему неповернення боргу. Докладніше про це на сайті sxemy.com/publications/?id=10163&t=1&from=rss. Чому сталося не так, як гадалося? Укрсоцбанк взагалі боровся за цей кредит? Хто в Укрсоцбанку і як видав підконтрольному Лагуну підприємству кредит, під яке забезпечення, які умови повернення? Які відсотки? Менші, ніж для російського бізнесу – 9,5%?(прошу не звинувачувати мене в неприязні до Росії та російського – я інтернаціональний у своїх поглядах)?
Укрсоцбанк не звітує перед своїми клієнтами.
Але, як то кажуть, багатії теж плачуть. Багато грошей –більше проблем. На сайті www.theinsider.ua/business/53db7f143b156/ міститься сповідь бізнесмена Миколи Толмачева – «Застройщик обслуживает крупные кредиты в «Ощадбанке» и «Укрсоцбанке» на общую суму около 1,2 миллиарда гривен, что и затрудняет эффективную работу компании. Об этих проблемах руководство ТММ сообщало еще в октябре 2013-го.» Таке обслуговування кредитів є збитковим для бізнеса Миколи Толмачева: «чистый убыток кипрской TMM Real Estate Development plc, которой принадлежат 100% украинского ООО «Т.М.М.», составил почти $16 миллионов. Компания работает в убыток уже не первый год, поэтому такие результаты были предсказуемы», а тому штраф податкової інспекції у розмірі 195 мил. грн. може змусити бізнес Миколи Толмачева заявити про своє банкрутство, про що і йдеться на вищевказаному сайті. Тобто знов таки, спустивши мільярд, бізнесмени уходять у банкрутство, до якого приходять добре підготовлені і, як правило, перевівши активи на інші структури, Куди діватися звичайним людям: «Вішатися? Жебрати? Займати Межигірря та інші покинуті хатинки заможних бігунів, готелі, державні адміністрації?». Про це, напевно, Укрсоцбанк інформує кожного боржника індивідуально.
Іноді плаче і багатий Укрсоцбанк, який заявляє про таку свою міць, що навіть не потребує рефінансування. Наприклад, співчуваючи жінці, в якої за прострочення боргу перед Укрсоцбанком за заявою того ж Укрсоцбанку продали за заниженою ціною (майже втричі) приміщення магазину (http://galinfo.com.ua/news/171867.html). При цьому, як вбачається зі статті, про таку оборудку, Укрсоцбанк домовився з жінкою про сплату боргу, став її союзником і дуже намагався завадити продажу. Але продаж за третину дійсної ціни таки відбувся завдяки рейдерській атаці, коли було використано виконавчу службу. Хочеться вірити, що Укрсоцбанк в такій оборудці не виступає в ролі літературного можновладця, який для уникнення зайвих проблем підписує в один день указ про страту та помилування популярної в народі особи, при цьому, указ про помилування завідомо повинен надійти після страти такої особи, коли вже запізно (всі дивилися чудовий фільм «Дон Сезар де Базан»). Будемо вважати, що Укрсоцбанк щирий в своїх почуттях, а не випробував чергову схему позбавлення людини її власності.
Не дивлячись на вищевикладене, закликаю людей не боятися залякувань Укрсоцбанку. Кредит – не гріх. Втратити в Україні власність може і людина з повністю оплаченими рахунками. У відомих регіонах, не захищені державою люди, відстоюють свою власність навіть перед озброєними вояками. Куди там Укрсоцбанку.

Коментарі - 1

+
0
pis
pis
25 вересня 2014, 12:06
#
Е така мудрість про яку не знає Унікредит – Хто людей любить той довго живе!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Укрсоцбанк 💰 / Відгуки про Укрсоцбанку 📝 / «Кравчучка» ніколи не стане мерседесом. Кілька разів перепроданий Укрсоцбанк навіть під вивіскою «UniCredit Bank» не став європейським.