Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк!!!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
sarmat77 19 червня 2014, 18:24
Ув вкладчики банка!!! Банку взять денег негде, никто его финансировать не будет, а для того.чтоб забрать свои депозиты, нужно активно писать жалобы в Нацбанк, ведь пока банк не признают неплатежеспособным и не обьявят ликвидацию, ваши депозиты будут лежать без начисления процентов, пока вы не заберете их в другом банке через фонд гарантирования вкладов.Деньги должны работать!!! Этот банк принадлежал одному из членов Партии регионов, давайте не будем помогать развитию бизнеса этим людям, они и так на нас не мало заработали!!! А хорошие отзывы на сайте-это дело рук сотрудников банка, их заставляет руководство.Я со своей стороны уже начал судебный процесс против этого банка, и ничего не бойтесь, правда на вашей стороне!!! С ув. бывший клиент.

Коментарі - 15

+
0
kosi4
kosi4
19 червня 2014, 19:23
#
Не надо рассказывать сказки, проценты по депозиту банк выплачивает исправно.
+
0
Vkladchik45
Vkladchik45
19 червня 2014, 20:18
#
У банка есть кредиты, новые не выдаются так как отток депозитов. Эти кредиты нельзя вернуть за 1 день, но если портфель качественный то он будет генерировать денежный поток которого хватит и на проценты и на отток депозитов скажем за пол года если вкладчики все уходят и уходят. Так что все должно наладится.

И еще Сармат зачем тут сказки рассказывать! Враньё про проценты — они всем платятся!
+
0
Sveta14
Sveta14
20 червня 2014, 0:15
#
Брехня, ваш кредитний портфель може генерувати тільки збитки! Цей банк понавидавав беззаставних кредитів які ніколи не повернуться, а підприємства яким надані кредити належать регіоналам які теж не збираються повертати гроші вкладників… Тепер тільки власники виведуть залишки грошей в офшор і «гудбай амеріка»
+
0
Byvalyi
Byvalyi
20 червня 2014, 14:27
#
Sveta14 Светлана могу предположить? Что вы пишите за чушь? Такое впечатление складывается, что вас терра чем то обидел и причем лично и причем серьезно… Напишите мне в личку кратко суть вопроса, попробую по своим контактам пробить и может чем то смогу помочь.
+
0
Sveta14
Sveta14
25 червня 2014, 2:33
#
Дякую за турботу шановний! Пробийте своїми контактами повернення депозитів мені і тисячам інших обманутих вкладників цього кишенькового банку Циплакова і сімї Януковича. З нетерпінням чекаю результату, напишете нам тут коли пробєте. А то у людей в Стаханові працівники банку взагалі нагло вкрали мільйони доларів, потім 1 квітня вивели 1 млрд. гривень в офшори, а по всій Україні людям виплачують по 500 грн в тиждень розказуючи що в касі немає грошей в т.п. Якщо керівництво цього банку не може заробляти прибуток з грошей вкладників і підтримувати ліквідність в банку, а тільки красти і обманювати то цим повинні займатись відповідні органи!
+
0
Vkladchik45
Vkladchik45
20 червня 2014, 1:13
#
Свєта) звідки стільки песимізму на грані божевілля? І не треба говорити нісенітниці про бомжів і регіоналів. Якби все так було то він би вже давно був банкрутом.

І я вкладник, а не працівник.
+
0
Sveta14
Sveta14
25 червня 2014, 2:36
#
Він давно банкрут, ти піди розмісти там депозит хоча б на тиждень, а потім спробуй забрати! І ми тоді всі подивимось на твій оптимізм на грані божевілля :)
+
0
Plennik
Plennik
20 червня 2014, 10:07
#
Поддерживаю Vkladchik45.
Если бы с банком были проблемы, туда давно бы ввели временную администрацию, а пока, по разным изданиям, пишут только о других банках, у кого вводят администрацию (2 дня назад еще в один банк ввели), кого банкротят, но ни в одной из этих статей о ТЕРРЕ ничего не сказано.
Так что люди, давайте не заниматься сочинениями на вольную тему где хорошо, а где плохо. ПЛОХО как раз из за ваших комментариев о нагнетании обстановки.
Вчера, кстати, кто еще не знает, вышла очередная статься ни Файненсе, НБУ готово предоставить рефинанс, так почему ж раньше времени хороним еще живого!?
я, например, надеюсь, что и ТЕРРА получит свою долю, после чего я спокойно заберу свои деньги и без отмазок сотрудников, что денег на отделении нет!
+
0
Sveta14
Sveta14
20 червня 2014, 11:37
#
Цей банк банкрот ще з 01.04.2014р., якщо ви цього не знаєте
+
0
Plennik
Plennik
20 червня 2014, 12:49
#
І чим ви це докажете?
Тим, що вам депозит не видають чи видають частинами?!
Не нам з вами вирішувати хто банкрот, а хто нє, для цього є відповідні органи в особі НБУ.
так що давайте будемо заніматись кожен своїми справами, а не вирішувати за когось.
І НЕ НАВОДІТЬ НА ЛЮДЕЙ ПАНІКУ РАНІШЕ ЧИМ ПОТРІБНО!!!
+
0
Sveta14
Sveta14
25 червня 2014, 2:39
#
А звідки ти знаєш хто тут з яких органів пише розумнику?! До речі, по твоєму ніку можна зробити висновок що ти вже довго намагаєшся забрати свій депозит :) Чи я помилилась?
+
0
Vkladchik45
Vkladchik45
20 червня 2014, 21:51
#
Свєта не пиши єрунди. Є ліміти на зняття депозитів які через 3 місяці або трошки довше зникнуть. По відсоткам банк повністю виконує зобов'язання, тому банк приносить і принесе дохід вкладникам.
І припиніть свої істерики.
+
0
Sveta14
Sveta14
25 червня 2014, 2:43
#
Не виконує цей банк по відсотках зобовязань!!! Валюти немає в касі коли приходжу за відсотками!!! Тому єрунду тут пишеш ти та інші працівники цього банку.
+
0
serga
serga
21 червня 2014, 21:09
#
… как приято звучит — бывший клиент…
+
0
Byvalyi
Byvalyi
23 червня 2014, 16:00
#
Банковский мир тесен — бывший клиент банка А — теперишний клиент банка Б или будущий клиент банка С. Круговорот клиентов и банков в природе. Матрица…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися