Мінфін - Курси валют України

Встановити

Висказання на Ответ банка по темі: «ПРИВАТБАНК-КРИМІНАЛЬНИЙ БАНК»

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
aaaa4444 29 серпня 2013, 14:03
ЧОМУ ВИ НЕ СПРОСТИТЕ ОФОРМЛЕННЯ «КАРТИ ДЛЯ ВИПЛАТ» БЕЗ УНІВЕРСАЛЬНОЇ!!! І ВИ ЩЕ НАЗИВАЄТЕСЯ НАЙКОМФОРТНІШИМ БАНКОМ КРАЇНИ! ХА-А!!! ВИ ТИМ КОРИСТУЄТЕСЯ, ЩО ВАЩІ ПРАЦІВНИКИ ПРО ЦЕ НЕ ГОВОРЯТЬ АБО ВИ САМІ ЇМ НЕ КАЖЕТЕ, А ПОТІМ ЗВІЛЬНЯЄТЕ ЇХ!!! А ЯКЩО НАЧАЛЬНИКА НЕМА НА МІСЦІ, ВІН КУДИСЬ ВИЙШОВ! І ЩЕ ЧЕРЕЗ СКІЛЬКИ ДНІВ МОЖНА ЗАКРИТИ НЕАКТИВОВАНУ УНІВЕРСАЛЬНУ ПІСЛЯ ЇЇ ОФОРМЛЕННЯ. СКАЗАЛИ У ВІДДІЛЕНІ, ЩО ЧЕРЕЗ 3 ДНІ, У ГАРЯЧІЙ ЛІНІЇ-ЗРАЗУ. А ОДИН ВАШ ПРАЦІВНИК ВЗАГАЛІ СКАЗАВ, ЩО Я ТУПА!!! БО ЗАКРИВАЮТЬ ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ТРИ ДНІ!!! НАБИРАЙТЕ ПРАЦІВНИКІВ БІЛЬШ КРАЩИХ! А ЩЕ ОДНА ХОТІЛА ЗНАТИ МІЙ ПІН-КОД!!!
Приватбанк
Відповідь банку
29 серпня 2013, 15:35
Добрый день, шановний клієнт!
Нам шкода, якщо Ви зіткнулися з труднощами при отриманні картки для виплат.
Дійсно, що як при оформленні нової Карти для виплат, так і при її перевипуску, тільки керівники відділень можуть оформити Карту для виплат без картки Універсальна.
Хотіли б нагадати, що в залежності від типу зарахувань на картку, існують різні способи активації:
— для карт для виплат у національній валюті, виданих для отримання зарплати, стипендії — спосіб активації залежить від умов договору по зарплатним проектом (карта може бути активована як через карту Універсальна, так і через SMS IVR);
— для карт для виплат, виданих для пенсійних зарахувань, активація проводиться через SMS / IVR;
— для карт для виплат, призначених для інших розрахунків у національній валюті, і карт для виплат в іноземній валюті активація проводиться через картку Універсальна.
Закрити картку Універсальну можно через 1 день активації, для оновлення інформації в програмних комплексах.
Для цього достатньо зателефонувати за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно в межах України) або відвідати будь-яке відділення ПриватБанку, маючи при собі паспорт. Процедура закриття договору дуже проста. При відвідуванні відділення банку, співробітником подається заявка на закриття та після завершення процедури співробітник роздрукує і видасть Вам безкоштовну довідку про закриття договору (додатково Вам прийде SMS-повідомлення).
За наданою Вами інформацією з приводу грубості з боку співробітників, ми хотіли б провести розгляд і у разі виявлення порушень з боку співробітників, застосувати до них заходи дисциплінарного впливу для недопущення подібних консультацій в майбутньому. Будемо вдячні, якщо Ви відправите нам листа на адресу електронної пошти web-hotmail@privatbank.ua, посилаючись на це повідомлення, вказавши точну адресу відділення (для зручності пошуку Ви можете скористатися картою на нашому офіційному сайті privatbank.ua/map /), а також приблизний час відвідування. Ми обов'язково перевіримо інформацію! Заздалегідь спасибі за Ваш лист.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Висказання на Ответ банка по темі: «ПРИВАТБАНК-КРИМІНАЛЬНИЙ БАНК»