Мінфін - Курси валют України

Встановити

Працівники банку крадуть гроші за допомогою терміналів

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
nikolauss78 21 квітня 2015, 10:24
03.04.2015 р. орієнтовно о 10:20 я намагався здійснити оплату за кредитним договором через термінал в приміщенні ОТП Банк (м. Одеса, вул. Героїв Сталінграду 62 ), вніс купюру 200 гривень, але через знеструмлення термінал вимкнувся, гроші не повернулись і чек не був мною отриманий. На мою письмову заяву з цього приводу мені відповіли, що термінал є власністю ПАТ «банк національний кредит» і це питання розглядається лише цим банком.
06.04.2015 р. я звернувся до ПАТ «банк національний кредит» із заявою про зарахування внесених мною в платіжний термінал грошових коштів в рахунок погашення вищевказаного кредитного договору.
Сьогодні, 21.04.2015 р. мною в телефонному режимі була отримана відповідь представника ПАТ «Банк національний кредит», з якої випливає, що мої гроші (200 грн.) мені не будуть повернуті, оскільки надлишків готівки при інкасації терміналу, нібито, не виявлено. Але це брехня і спроба покрити крадіжку, здійснену працівниками банку, оскільки купюру в 200 грн. мною було введено в термінал, назад вона НЕ повернулась, жодних чеків також термінал не видав.
Вимагаю невідкладно розібратись з цім питанням, зарахувати ці 200 грн. в рахунок погашення кредитного договору та принести мені вибачення. В іншому випадку залишаю за собою право розглядати дії ПАТ «банк національний кредит» як крадіжку моїх грошових коштів. Якщо вам байдужа репутація вашого банку — продовжуйте діяти в тому ж напрямку, обкрадайте своїх клієнтів й надалі. Але своїм друзям та знайомим я змушений обов'язково розповісти про цей випадок.
Микола Володимирович.
+38 0973186894

Коментарі - 2

+
0
BankNatCred
BankNatCred
21 квітня 2015, 15:57
#
Доброго дня. На даний момент по Вашому зверненню проводиться ретельне службове розслідування, у рамках якого надіслано запит в OTP Банк на отримання відео із зафіксованим моментом здійснення оплати. Як тільки всі обставини з'ясуються, Вас поінформуємо. Наразі приносимо вибачення за доставлені незручності та дякуємо за Ваше зауваження, що обов'язково допоможе нам покращити якість сервісу.
+
0
zirka5
zirka5
25 червня 2015, 23:44
#
Підтверджую, що працівники банку крадуть гроші за допомогою терміналів.
28.04.15 у мене виникла майже аналогічна ситуація при поповненні рахунку і теж на суму 200 гривень( м.Львів, термінал № 11849, супермаркет ВАМ, пр.Червоної Калини 62 орієнтовно о 20 год. 26 хв. )
Вимагаю зясувати, куди поділись мої кошти у сумі двісті гривень і повернути їх мені на рахунок за договором.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися