Мінфін - Курси валют України

Встановити

до уваги вкладників банку "Михайлівський

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
rikitivi888 4 грудня 2014, 17:56
Банк «Михайлівський» створює вкладникам додаткові проблеми, як наприклад, клієнт маючи безтермінову нотаріальну завірену довіреність змушений щоразу підтверджувати чинність останньої шляхом звертання до нотаріуса і приносячи витяг з єдиного реєстру. Маєш 10 фінансових операцій в місяць, отож 10 разів піди до нотаріуса, витрать додаткові гроші і час. Це нормальне відношення до клієнта? Такий «внутрішній стандарт» існує лише в Форвард банку( Русский Стандарт) і банку «Михайлівський». Будьте готові, шановні клієнти, хто має батьків похилого віку до додаткового «менінгіту». Доступ до єдиного реєстру вільний, навіщо знущатися з клієнтів?
Банк Михайлівський
Відповідь банку
8 грудня 2014, 17:08
Шановний клієнте!
Вимога ПАТ «Банк Михайлівський» щодо надання довіреною особою витягу з Єдиного реєстру довіреностей (що, видається нотаріусом) встановлена з метою зниження ризику неправомірного зняття грошових коштів довіреною особою з рахунку фізичної особи-клієнта Банку у разі скасування довіреності. При цьому, звертаємо Вашу увагу, що надання вказаного витягу необхідне тільки у разі здійснення видаткових операцій (зняття чи перерахування грошових коштів) з банківського рахунку фізичної особи.
Доступ до Єдиного реєстру довіреностей не є вільним, нотаріуси за зверненнями фізичних /юридичних осіб здійснюють перевірку справжності довіреності (у тому числі дубліката довіреності) за даними Єдиного реєстру довіреностей, не пов'язану з вчиненням нотаріальних дій, з видачею про це відповідного витягу, за що стягують плату у розмірі, встановленому, в тому числі, Міністерством юстиції України.
Банк Михайлівський пропонує оформлення внутрішньої довіреності, тобто довіреність може бути засвідчена уповноваженим працівником Банку Михайлівський, якщо вона складається в банку (у присутності власника рахунку та довірених осіб). Така довіреність додаткового засвідчення (в т.ч. нотаріального не потребує), що значно спрощує подальше обслуговування та не потребує надання витягу.
Дякуємо за розуміння.

Коментарі - 1

+
0
Lisalisa
Lisalisa
6 грудня 2014, 19:12
#
Это абсолютно нормальная практика — проверить актуальность нотариальной доверенности на момент, когда будет происходить снятие средств со счета. Вы же в курсе, что доверенность можно отозвать? Если завтра окажется, что клиент отозвал доверенность на момент совершения операции, то отвечать придется банку.

И если по-вашему доступ к реестру доверенностей свободный, то можете скинуть ссылочку на сайт, где можно свободно ознакомиться с перечнем актуальных доверенностей? Или в какой ещё способ предлагаете ознакомится свободно с реестром?

Стандартно клиентам нужно извлечение из реестра доверенностей не так уж часто, а именно при первом размещении депозита, при его переоформлении\снятии вклада. Выплату процентов можно сделать на карту, а картой может пользоваться любое лицо, которому эту карту передаст клиент. В чём сложность, какие 10 операций в месяц вы собираетесь производить с депозитом?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися