Мінфін - Курси валют України

Встановити

Робота в ІМЕКСБАНКу

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Svoboda33 9 червня 2014, 8:41
п. Клімов Л. от Ви людина з великої букви, досягли успіху в житті. За всю Вашу політичну кар"єру Вам немає за, що!? доткнути, а от по відношенню до людей, які багато років підряд працюючи у Вашому банку та принесли саме той результат який є на сьогоднішній день, це саме наша заслуга. От виникає ряд питань, можливо саме зараз вони будуть дуже актуальними:
— Чому в Одесі та Києві працівники мають зарплату у 2 рази більшу ніж в інших регіонах?
— Чому ЗП «топ менеджерів» 50-100т. грн., а у рядового касира 1200грн., чому у економіста 1500грн., чому у начальника відділення 1800грн.? Хіба все в банку тримається на топ менеджерах, чи на рядових праацівниках? Якщо Ви вважаєте, що на топах то наведу Вам маленький приклад: Якщо не вийде голова правління зі своїми 6-ма замами на роботу, чи буде катастрофа? А якщо не вийдемо на роботу ми керівники відділеннь, економісти, касири по всій Україні, якого маштабу буде ситуація в банку? От вам і відповідь.
-Чи можна на таку ЗП прогодувати сім«ю з 3-х осіб, а ще особливо коли дружина дома з маленькою дитиною?
Ми, всі працівники віримо, що Ви п. Клімов людина порядна, що цей лист попаде до Вас і ситуація в банку щодо оплати праці покращиться у кращу сторону, у бік зростання не тільки у Вас, а і у нас! Ви ж прекрасно знаєте життя, і, що бідність та голод провокує до радикальних дій!!! А людина, яка гідно заробляє хоче всім похвалитися і з годістю сказати, що я працюю саме в цій організаціі і те, що у мене є, я завдячую роботодавцю.
Заздалегідь дякуємо за правильне рішення та віримо, що наші зарплати в найближчому часі будуть конкурентноздатними!

Коментарі - 3

+
+1
Msubt
Msubt
15 червня 2014, 20:34
#
Полностью поддерживаю бывших коллег по банку и еще вопрос к сотрудникам НБУ, налоговых органов — у них при проверках не возникает вопрос как у начальников отделений может быть зарплата 1800 грн Еще одно пожелание для клиентов банка — постоянно мониторить ситуацию, банк не всегда порядочен особенно в кризисные времена (ситуация 2008 -2009 годов если сравнить с 2014 годом может показаться легким нервным стрессом)
+
0
LKAS
LKAS
24 червня 2014, 19:58
#
Я бывший работник этого банка в г. Севастополе. Чего вы от них ждете. Вы же сами ответили на свой вопрос. Или у вас нет системы двух карт. ОСНОВНОЙ НА 1200 И дополнительной на сумму чуть больше. Я уже молчу как наши отделения закрывали. Как не выдали людям деньги по депозитам, хотя возможность была. Как рассчитали работников, Промолчали.Хотели получить свои трудовые. Потому что ждать от таких руководителей можно все что угодно. Компенсацию за неиспользованные отпуска не выплатили никому. У работников по 100-120 дней неиспользованного отпуска. Все простили. Из всех Украинских банков которые уходили с КРЫМСКОГО ПОЛУОСТРОВА один наш только так поступил со своими работниками. Всем выплатили по 3 оклада. Эти же жлобы удавятся, Зато хотят кредиты получить, В Крыму с 1 июня нет возможности погашать кредиты. Продайте их, как другие банки это сделали. Так нет. с… не расстанутся. ЭТОТ БАНК НЕ ВЫПОЛНЯЕТ НИ В ЧЕМ СВОИХ ОБЯЗАТЕЛЬСТВ. Так что думайте. В Крыму работают Российские банки. Отношение совершенно другое. Могу Вам сказать кассир получает получает в переводе на гривны 5500 гривен, официально, тАКИХ ЖЛОБОВ КАК В НЕЗАЛЕЖНОЙ ЕЩЕ ПОИСКАТЬ НАДО,
+
0
lenovotg
lenovotg
5 липня 2014, 18:01
#
Я тоже сотрудник банка, и согласна с тем, что, как у начальников отделений может быть зарплата 1800 грн, а у кассиров 1350, и это грязными-не чистыми, грн. и как можно прокормиться семье из 2 человек, вопрос…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися