Мінфін - Курси валют України

Встановити

продолжение обращения!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
tatyana1985 28 січня 2014, 22:36
Со мной связался ваш сотрудник. Будьте добры, дорогой банк, указывайте своим заемщикам суммы, достаточные для того, чтобы им не начислялись просто невероятные штрафы. Даря вам ежемесячно по 530 грн., у меня еще образовалась сверхлимитная задолженность почти в 1000грн. Не великоваты ли тарифы в вашем банке?
Обращаю внимание всех читателей данного сайта, что речь идет о просрочках всего лишь в неделю и уже такие штрафы!!!
Хочу предостеречь всех, кто связывается с этим банком — держитесь подальше от него! Всех своих родственников, знакомых уже предупредила и уберегла от этого долгового болота.
Помниться, активируя данную карту, тарифы назывались совсем другие…
И чтобы не быть голословными, общение по телефону и в интернете — это пустой треп и к делу его не привяжешь, поэтому сообщите для владельцев бездоговорных кредитных карт — где можно получить официальный договор с ЧЕТКО УТВЕРЖДЕННЫМ ГРАФИКОМ ПОГАШЕНИЯ КРЕДИТА. Отделения этим не занимаются. Договор срочно необходим для выяснения обстоятельств списания каждой копейки с кредитной карты (фактически с нее было потрачено или снято не более 6-7 тысяч), а также для обращения в суд.
Форвард Банк (Forward Bank)
Відповідь банку
29 січня 2014, 11:59
Добрый день, уважаемая tatyana1985!
Благодарим Вас за обращение.

В своей работе ПАО «Банк Русский Стандарт» осуществляет деятельность на основании лицензии НБУ № 226 от 4.11.2011 в рамках действующего законодательства Украины. ПАО «Банк Русский Стандарт» заключает договора, руководствуясь п. 4 ст.7 Закона Украины «О Национальном банке Украины», ст. 47, 49 и 56 Закона Украины «О банках и банковской деятельности» и ст. 11 Закона Украины «О защите прав потребителей».

Согласно указанных нормативных актов и документов, при заключении Договора каждый Клиент получает пакет документов для ознакомления и скрепления своей подписью в случаи согласия со всеми описанными условиями и информацией о предоставляемом продукте.

Обращаем Ваше внимание, что Договор по карте заключается путем акцепта Банком оферты, изложенной в Заявлении Клиента. На основании указанного Заявления Банк заключает Договор с Клиентом и открывает счет для обслуживания.
Оферта № 3, изложенная в Вашем Заявлении по Договору потребительского кредитования, содержит в себе информацию о предоставляемой карте, в том числе о желаемом кредитном лимите, процентной ставке по кредиту, валюте счета, наличии дополнительных услуг.
Согласно Оферты, процентная ставка по Вашей кредитной карте «Русский Стандарт (Украина)» составляет 45% годовых (3,75% в месяц).
Из текста Заявления (Оферты) следует:
«8. Роблячи оферту, я розумію і погоджуюсь з тим, що:
— Банк в повному обсязі повідомив мене про порядок обчислення процентних доходів, перелік, розмір і базу розрахунку всіх комісій, предмет кожної супутньої послуги, обґрунтування вартості супутньої послуги, правило, за яким змінюється процентна ставка за кредитом, фінансові умови Договору про картку (включаючи вартість Кредиту) містяться також в Умовах по карткам;
— складовою та невід‘ємною частиною Договору про Картку будуть являтися Умови по карткам та Тарифи по Карткам, з якими я ознайомлений, повністю згоден, їх зміст розумію, та положень яких зобов‘язуюсь неухильно дотримуватись;
— строк дії Ліміту під операції з Карткою буде відповідати строку дії Договору про Картку (якщо інше не буде обумовлено в Умовах по карткам);
— активація та використання мною Картки буде здійснюватися у відповідності з цією Заявою, а також Умовами по карткам та Тарифами по Карткам, що будуть діяти в Банку на момент активації;
— з моменту укладення Договору про Картку я буду зобов‘язаний(а) в порядку та терміни, обумовлені Умовами по Карткам, сплачувати Банку комісійні винагороди та інші платежі відповідно діючим в Банку Тарифам по Карткам, а у випадку отримання кредиту в рамках Договору про Картку зобов‘язуюсь погасити такий кредит відповідно до Умов по карткам, а також сплатити Банку проценти за користування таким кредитом та інші платежі, передбачені діючими в Банку Тарифами по Карткам».

Обращаем внимание, что Условия предоставления и обслуживания платежных карт ПАО «Банк Русский Стандарт» являются публичными и регулируют взаимоотношения Клиента и Банка в процессе заключения и действия Договора о предоставлении и использовании платежной карты. Условия размещаются на официальном сайте Банка в соответствующих разделах и доступны для постоянного ознакомления нашим Клиентам: www.rsb.ua/f/1/cards/about/1_uslovia_po_kartam.pdf
Хотим отметить, что согласно Условиям, Клиент обязуется:
«7.9. Здійснювати Операції з дотриманням вимог, висунутих до таких Операцій законодавством України і Договором. Здійснювати видаткові Операції з використанням Картки в межах Платіжного ліміту / Щомісячного видаткового ліміту Додаткової картки, не допускати Понадлімітну заборгованість.»
«7.10. Своєчасно погашати Заборгованість, а саме, здійснювати повернення Кредиту Банку (погашати Основний борг і Понадлімітну заборгованість), сплачувати Банку проценти, нараховані за користування Кредитом, комісійної винагороди, плати і інші платежі згідно з Договором. У випадку виставлення Банком Заключного Рахунку-виписки здійснити погашення Заборгованості в порядку і строки, встановлені відповідними положеннями розділу 4 даних Умов, а при виставленні скорегованого Заключного Рахунку-виписки здійснити погашення Заборгованості в розмірі, визначеному таким скорегованим Заключним Рахунком-випискою. Забезпечити погашення Понадлімітної заборгованості (у випадку її наявності) і сплатити комісійну винагороду згідно з Тарифами.»
«7.11. Сплачувати Банку плати та комісійні винагороди у випадках і в порядку, передбачених Договором (в тому числі Умовами та/або Тарифами).»
«7.12. Нести фінансову відповідальність за:
7.12.1. всі Операції, здійснені з використанням Картки протягом її Терміну дії та/або до дня повернення Картки в Банк включно;
7.12.2. всі Операції, здійснені з використанням Картки третіми особами, до дня, наступного за днем отримання Банком письмової заяви Держателя про втрату/крадіжку/вилучення Картки включно, а за Операції, здійснені без Авторизації, — протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів після отримання Банком вказаної заяви включно.
7.12.3. Відшкодовувати Банку в безумовному порядку суми, помилково зараховані Банком на Рахунок.»

Из текста Условий следует: «П.4.1. Заборгованість Клієнта перед Банком виникає в результаті:
— надання Банком Клієнту Кредиту;
— нарахування Банком процентів, що належать до сплати Клієнтом за користування Кредитом;
— нарахування Банком плат і комісійних винагород, що належать до сплати Клієнтом;
— виникнення інших грошових зобов'язань Клієнта перед Банком, визначених Договором (у тому числі Тарифами та/або Умовами)».

Для получения копии оферты, а также тарифного плана карты, экземпляра Условий предоставления и обслуживания платежных карт Вы можете обратиться в офис/отделение Банка лично. При себе Вам необходимо иметь паспорт, ИНН. С адресами Банка Вы можете ознакомиться на сайте: www.rsb.ua/about/branch/.
Также Вы можете получить выписку по своему карточному счету за любой интересующий Вас период, обратившись в любое отделение Банка при наличии паспорта.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися