Мінфін - Курси валют України

Встановити

Тимчасова адміністрація, а працівниці в покер грають на відділеннях

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
dmutrij 18 липня 2014, 10:51
Ви повністю праві, це правда. Гроші які будуть виплачувати людям в межах 200 тисяч це гроші з бюджету держави і знову держава має платити за злодіїів. А ми собі задали питання звідки держава має взяти ці гроші??? Так очевидно вони запускають станок і друкують і цим самим потім це виливається на інфляції!!! Ось такі пироги, тоді звідки держава може бути багатою чи економічно незалежною, та ні ніколи ми не будемо мати доріг, нормального транспорту, соцдопомоги, поки такі злодії як Івченко будуть розкрадати суспільство. А саме легше награбити а потім лишити 20 тисяч вкладників на державу, щоб вона виплачувала борг.
Вчора проходив мимо відділення в м. Івано-Франківську Єврогазбанк вул.Грушевського, 35, ввечері десь о 20.30-20.45 і через вікно видно головний бухгалтер грає в компютерний покер на компютері банку. Це така тимчасова адміністрація. Та ви хами працюйте в поті чола щоб вернути людям з карткових і поточних їх зарплати і пенсії, а не в покер грайте (шкода не записав це на камеру а так би в Інтернет виставив). Ось так вони працюють, самі намовляли клієнтів переоформляти депозити, знаючи що гроші вже вкрадені, а тепер коли звониш вони ще не знають коли будуть платити. Від моменту введення ТА ФГВФО дає кошти для вкладників депозити яких закінчилися і лежать до запитання і поточні з картковими.

Коментарі - 5

+
0
84Vadim48
84Vadim48
18 липня 2014, 11:24
#
Поки у нас є такі люди як Ви порядку не буде!!!
Коли Публічно Возмущатись, то любий дурак здається розумним!!!
Ви не тільки лузер в питанні де Ви розмістили гроші, а й ще не розумієте природи їх походження і як їх планують Вам повертати.
Такі як Ви: цитата — «… спочатку плачуть дайте премію, а потім плачете чому премія тільки два оклади, а не чотири...»
В м.Івано-Франківську в ЄГБ гол.бухгалтера немає і ніколи не було.
Збрехав раз то і все остальне також брехня.
+
+1
dmutrij
dmutrij
18 липня 2014, 15:24
#
Таких лузерів як оцей вадім 48 напевно тільки на московській у Івано-Франківську чи на кульпарківській у Львові бачили. Гроші шановний повертає ФГВФО, який вводить тимчасову адміністрацію. Сам він дає гроші по хлопськи поясню вадім 48, бо економічними термінами він не розуміє, хоча скоріше всього це вона.Може це і не гол.бухгалтер була але це була світла корокострижена в окулярах пані років за 50 яка сидить найлижче до охоронця у відділенні, яка за час роботи ще банку писала всякі папірці і ніколи не обслуговувавала клієнтів. Вона саме вчора собі грала в покер на відділенні. Причому тут премія чи щось, ви перевірте чи у вас все в порядку з головою. Я людина яка займає велику посаду і яка тримає в цьому злодійському банку більше 350 тисяч гривень, в той час як Фонд поверне тільки 200. А те що написав, то мені немає сенсу брехати, я не мілка рибка. Природа походження грошей і звідки вони взялися на ліквідацію Фінростбанку і Єврогазбанку за останній тиждень мені дуже добре відома, і таке хамидло як ви шановна вадім48 залишіться чебурашкою яка їсть шоколадку по другому разу і питає чому вона так смердить. Порядок буде тоді коли такі боржники як Івченко, Дичко, Сулятицький не будуть ходити вільно по вулиці а персонально в СІЗО сидіти і відповідати де діли людські гроші. А щодо ліквідатора то навіть незнаю чи на той час коли вже все переоформлено з майнових прав ВАТ ЄГБ чи комусь щось дістаненься, чи хоч шматочок на кожного? Те що повертають не гроші наші а за рахунок ФГВФО, то почитайте Закон України «Про систему гарантування»
+
0
Owlly211
Owlly211
21 липня 2014, 15:11
#
Щодо «Від моменту введення ТА ФГВФО дає кошти для вкладників депозити яких закінчилися і лежать до запитання і поточні з картковими» питання: від моменту введення ТА чи після 3 місяців від моменту введення ТА? Про ці три місяці мені казали у тому банку. То коли писати заяву на ФГВФО? Чи просто моніторити сайт ФГВФО? Дякую.
+
0
dsds
dsds
23 липня 2014, 15:56
#
Коли будуть списки, а вони вже є, просто треба потягнути трохи часу, так ніби має за щось Ковальов зарплату отримати, він уповноважений тепер… Приблизно за 40 днів після введення ТА, десь в кінці серпня 2014 почнуть через банк агент платити, але тільки тим чиї депозити закінчилися до 17.17.2014, і карткові і поточні, а решта чекають на спонсора, аюо ліквідатора, після 3 місяців і 7 днів виплатять всім фізичним особам, тільки без паніки і тільки 200 тисяч… а решту якщо хватить після реалізації майна, яке Івченко вже реалізував і зосередив кошти в оффшорі на персональному рахунку. За такі гроші які сімя Івченків вкрали можна купити всі острови в Тихому океані і не тільки....!!!
+
0
PatriotX
PatriotX
4 серпня 2014, 19:49
#
Шановний Дмитро, дуже співчуваю вашому горю, я щиро! 350 т — це смерть. У мами у Львові було теж біля цього, але я якось заднім нюхом почув і перекинув 150 на себе у фр, і на наст день — повна жжж. Чому ви н перекинули на дружину чи маму частину, коли вам пропонували перекласти. В наш час тримати на одній особі більше 200 т — самогубство, навіть у ощаді
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Єврогазбанк 💰 / Відгуки про Єврогазбанку 📝 / Тимчасова адміністрація, а працівниці в покер грають на відділеннях