Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шановний АТ Єврогазбанк!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
volodymir2 10 червня 2014, 15:24
Шановний АТ «ЄВРОГАЗБАНК». Скільки ще це будемо терпіти, наглості і підлості. Скільки можна пафосу, на моє звернення яке я посилаю через день Ви не відповіли АНІ РАЗУ. Ви напевне там обробляєте що і як зробити з коштами, які просто заморозили без жодного права на це і займаєтесь обманом і шахрайством. Ви приносите вибачення, так нехай і ті які мають кредити споживчі, дрібні, попросять це у Вас, я думаю Ви також їм простите все і без штрафних. Що за дибільна політика, прикриватися за банківською ліцензією і вчиняти злочини. Наступне які зусилля Ви доклали, щоб поновити роботу якісну, як тільки що зменшили ліміт до 0 грн. До пана Івченка готується журналістське інтерв'ю (але без ідіотичних пояснень, що криза в країні) питання будуть конкретні і прямі. Мітинги протесту ми передбачаємо вже з наступного тижня біля стін відділень у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Києві за умови написання заяв і звернень до ГПУ і будемо стояти до того часу поки принаймні не зможемо по 1000 грн. через картки отримувати в день.Зустрічатися з вкладниками це одне, а їх почути, принаймні тих, в яких закінчилися депозити це зовсім інше. І останнє, Ви тут пафосно стверджуєте, що коментарі ніхто не стирає, але ви помиоляєтеся, бо вчора з нашої ініціативної групи власне жінка, яка має горе, 52 річний чоловік раптово помер і вона ходила по сусідах і зичила на похорон і місце на цвинтарі купити, хоча на картковому в неї понад 15 тис. гривень зависло через Івченка, і шановного Дичика з Тонічкою в Івано-Франківському відділенні. Цей коментар дуже швидко прибрали… Ось такі ми українці… напевне жити добре скоро не будемо поки такі як Курченки, Фірташі, Івченки будуть тримати чуже і просити почекайте… якось буде… а воно нічого доброго не буде… манни з небес не буде. Держава сама не може вилізти з боргів і кризи. Повертайте людські гроші і не грайте на нервах і так зневіреному народові. Як пишете, то хоч правду пишіть, народ сьогодні вже здебільшого не темний. В нашій ініціативній групі є люди які мають навіть по 4 вищі освіти, адвокати, депутати місцевого самоврядування, а Ви тут всяку чужь втираєте, що хочете поновити якісне обслуговування… Ініціативна група Івано-Франківськ.

Коментарі - 3

+
0
NWO
NWO
10 червня 2014, 16:54
#
Мали можливість розмовляти з представником НБУ в Пн, прошу всіх згрупуватися в кого виникли проблемні питання до банку, свої контакти висилати за ел. адр. Victims2014@i.ua Будимо разом намагатися вирішити питання.

А Ви вже зкоординовані між містами?
+
0
vlada33
vlada33
10 червня 2014, 19:10
#
Вам НБУ нічого не дасть. Це марна трата часу. Я забирала з Надри і Дністра і вже маю добрий досвід. Тільки заяви в прокуратури за шахрайство і журналістські розслідування та мирні пікети відділень!!!
+
0
Victims2014
Victims2014
10 червня 2014, 18:05
#
Завтра 11.06.2014р., відбудеться зустріч вкладників АТ «Єврогазбанку» з представником НБУ, біля центрального входу НБУ, вулиця Інститутська на 11-00.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися