Мінфін - Курси валют України

Встановити

Куди поділись 95 млн євро за які Дельта хотіла купити Універсал банк???

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
OlegLviv 29 листопада 2014, 11:01
Шановний Анатолій Титаренко ви мабуть працюєте в «центрі відписок» дельта банку, розумію читаючи ваші попередні коментарі.Може ви поясните куди поділись гроші вкладників — 95 млн євро?

forbes.ua/ua/news/1377204-delta-bank-kupue-universal-bank

Дельта Банк купує Універсал Банк

18 Серпня 2014, 18:32

Грецький Eurobank Ergasias S.A. 14 серпня уклав угоду з компанією з української групи Дельта Банку щодо продажу їй своєї української дочки Універсал Банк та українських активів за 95 млн євро.

Як ідеться в повідомленні Eurobank в понеділок, операцію планується закрити протягом 2014 року після отримання всіх необхідних у таких випадках узгоджень регуляторів.

Продавець уточнює, що його фінансовим радником в угоді виступив VTB Capital, юридичним − Baker & McKenzie − CIS.

Згідно з повідомленням, негативний результат від угоди Eurobank оцінює приблизно в 5 базисних пунктів від свого капіталу першого рівня (на кінець першого кварталу становив 6,7 млрд євро).

Коментарі - 3

+
0
Анатолий Титаренко
Анатолий Титаренко
29 листопада 2014, 11:12
#
Добрый день Олег. Я много прочёл ваших отзывов и позвольте во многом не согласиться с вами. Вы явно настроены очень отрицательно. Это ваше видение ситуации. Я принимаю. Но не соглашаюсь (тоже имею право выбора).
Хочу вас разочаровать. В банке я не работал и к финансовым учреждениям вообще никакого отношения не имею. Я техник по образованию и по жизни. Работаю в электротехнической лаборатории…
А вот откуда у вас столько информации? Возможно вы как раз и занимаетесь преднамеренно дискредитацией этого банка. По крайней мере у меня сложилось именно такое мнение. Могу ошибаться.
+
+2
OlegLviv
OlegLviv
29 листопада 2014, 11:22
#
Шановний Анатолій, я починав на старті зародків банку ще з кредитної спілки Фаворит, активно займався розвитком банку до 2008 року, 8 років співпрацював з даним банком, недавно в тому числі як ФОП. навіть у 2008/2012 роках не переймався проблемами які були тимчасовими на той час. На даний час ситуація в банку критична, знаю із середини.Банк активно процвітав і скуповував інші банки за час попередньої влади.На даний час банки попередньої влади активно стають банкротами (уже більше 10).Дельта на черзі, але є одне але, дуже широке покриття як відділеннь так і кількості клієнтів, тому нова влада ще незнає як зробити правильно, щоб не отримати чергове обурення і спротив населення, адже падіння банку, де більше 4 млн клієнтів, ріст курсу долара, безробіття, відсутність реформ, перерозподіл сфер впливу.Влада ходить по гострому краю ножа.
+
0
tiesto2014
tiesto2014
29 листопада 2014, 11:27
#
Згідний! такі новини зараз виглядають особливо цинічними. зайдеш на сайт банку, а там такі прес-релізи: то ми виділили кошти біженцям, то ми банки скуповуємо. а в банкоматах — голяк, в касах — голяк.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / Куди поділись 95 млн євро за які Дельта хотіла купити Універсал банк???