Мінфін - Курси валют України

Встановити

Мокрая репутация!?

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
OLD85 7 травня 2014, 8:40
Олег. Симферополь Крым ОК ****6510. Когда будут выполнены заявки на выдачу валюты со счёта 2020336/05.03.14 2070632/09.04.14. Папа Путин всё вернёт за счёт Российских налогоплатильщиков! Но впредь до истечения срока исковой давности Я Имею Право писать везде. ЛАГУН и ПОПОВА ЖУЛИКИ и ВОРЫ!!! Как они жить будут с …мокрой репутацией?? Новый банк у них будет в Гондурасе!!! Призываю всех обманутых вкладчиков помочь Лагуну и Поповой. Пишите.
Дельта Банк
Відповідь банку
7 травня 2014, 8:52
Уважаемый OLD85,
описанная Вами ситуация будет урегулирована в ближайшее время.
Спасибо за обращение.

Коментарі - 10

+
0
roman88
roman88
7 травня 2014, 10:14
#
Нацбанк остановил свою деятельность в Крыму
07.05.2014 08:23
imagesНациональный банк запретил банкам Украины осуществлять деятельность в Крыму до завершения российской оккупации. Об этом говорится в пресс-релизе финучреждения, опубликованном на его сайте.
«Правление НБУ было вынуждено 6 мая 2014 принять решение (временно до окончания оккупации) прекратить дальнейшую деятельность украинских банковских учреждений и их обособленных подразделений на указанной территории», — говорится в сообщении.
Центральный банк утвердил такое решение, поскольку не имеет возможности осуществлять банковское регулирование и надзор, валютный контроль и государственный финансовый мониторинг за деятельностью банков в Крыму.
«Оккупация территории Автономной Республики Крым и города Севастополя нарушила работу банковской системы в регионе, что привело к возникновению угрозы интересам вкладчиков и других кредиторов банков», — подчеркивается в сообщении.

Источник: investigator.org.ua/news/126479/

© Центр журналистских расследований
+
0
roman88
roman88
7 травня 2014, 10:18
#
Українські банки змушені припинити свою діяльність на території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь

06.05.2014
прес-реліз

Відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь діє законодавство України, обов’язкове для органів державної влади та органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання, установ і організацій.

Окупація території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя порушила роботу банківської системи в регіоні, що призвело до виникнення загрози інтересам вкладників та інших кредиторів банків. Подальше функціонування банків в умовах окупації буде порушенням законодавства України у зв’язку з неможливістю виконання такими банками та їх відокремленими підрозділами вимог законодавства України, нормативно-правових актів Національного банку. Ураховуючи це, багато банківських установ, що там працювали, фактично вже були змушені призупинити або припинити свою діяльність.

Беручи до уваги неможливість здійснювати Національним банком банківське регулювання та нагляд, валютний контроль і державний фінансовий моніторинг за діяльністю банків та їх відокремлених підрозділів, що розташовані на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, Правління Національного банку було вимушене 6 травня 2014 року прийняти рішення (тимчасово до закінчення окупації) припинити подальшу діяльність українських банківських установ та їх відокремлених підрозділів на зазначеній території.
Також варто зауважити, що Згідно з статтею 5 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», відповідальність за порушення визначених Конституцією та законами України прав і свобод людини і громадянина на тимчасово окупованій території, відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної внаслідок тимчасової окупації юридичним особам, громадянам України, іноземцям та особам без громадянства, у повному обсязі покладаються на державу, що здійснює окупацію, відповідно до норм і принципів міжнародного права.
На початок сторінки

Остання модифiка
уважаемый дельта банк что это означает?
вы какому государство подчнайтес?
досихпор ваш отделении работает в Крыму
+
0
artem1515
artem1515
7 травня 2014, 10:26
#
Пусть работают вам что плохо? Люди хоть деньги свои позабирают! Дельта молодцы, не подведите нас в будущем и в Донецке тоже!
+
0
roman88
roman88
7 травня 2014, 10:28
#
СЛАВА РОССИЮ
вон из КРЫМА укринский банки
+
0
roman88
roman88
7 травня 2014, 10:29
#
Они мошеники
+
0
ENL
ENL
7 травня 2014, 20:32
#
Пусть работают вам что плохо? Люди хоть деньги свои позабирают! Дельта молодцы, не подведите нас в будущем и в Донецке тоже!

— Артём а кто Вам сказал что можно деньги у Дельты в Крыму как вы пишете, — позабирать???
Они сейчас работают только с кредитчиками и вытягивают из них по максимуму деньги!!! А все остальные и ДЕПОЗИТЧИКИ палец сосут!
+
0
artem1515
artem1515
7 травня 2014, 22:30
#
Знакомые снимают по 1000 грн в Севастополе в банкоматах каждый день с текущего счета куда вернулся депозит
+
0
useful
useful
13 травня 2014, 8:59
#
Для расторжения и выплаты депозита у крымчан дельта требует справку из миграционной службы украины о переселении на материковую часть, а также обратиться в любое отделение на украине, в ином случае депозиты не расторгают. я не забрал вовремя, теперь думаю, что будет с моими кровными
+
+1
l2l32564l2l
l2l32564l2l
7 травня 2014, 11:27
#
Уже хватит устраивать цирк на дроти!!! Дельта пора домой… на Украину неньку… очень наглый банк…
+
0
ENL
ENL
13 травня 2014, 13:51
#
Секрет работы Дельта банка в Крыму прост, когда все банки уже ушли с Крыма, а именно Дельта по максимуму хочет отжать свои кредиты и ничего больше!!! А сотрудники Дельты нагло врут уже 2 месяца, — что мы остаёмся в Крыму и будем работать дальше и ещё что Российскую лицензию получим в мае???
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися