Мінфін - Курси валют України

Встановити

Ваші працівники - реальні телефонні терористи!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Наталия Ростовська 21 липня 2014, 19:09
Не знаю, чи це — політика банку, але з такою постановкою питання про залучення нових клієнтів, їх скоро не буде просто зовсім! На протязі трьох місяців, ваші працівники просто тероризують своїми дзвінками з різних номерів, доводиться їх постійно «блокувати». Я вже мовчу, що при отриманні карти в «Екомаркеті» — була злита моя особиста інформація «Альфа — банку» і тепер, ці так звані «суперменеджери» так настирно пропонують свої послуги, що я, ні при яких обставинах не хочу мати справу з цим банком. Мало того, проінформую всіх своїх родичів і знайомих про дану обставину.
Сенс Банк
Відповідь банку
22 липня 2014, 10:10
Наталя, добрий день! Надішліть Ваш ІПН на info_client@alfabank.kiev.ua, ми постараємося допомогти Вам у вирішенні питання.

Коментарі - 1

+
0
Алекс Алекс
Алекс Алекс
21 липня 2014, 22:28
#
Никого не стоит информировать, работать нужно сугубо в юридической плоскости.
а именно, есть экомаркет (к слову очень неудачный магазин) есть ваша персональная информация.
С точки зрения закона
zakon2.rada.gov.ua/laws/show/5491-17
есть тот кто получает и ФОРМИРУЕТ эту БД (базу данных) персональных данных, они же в конечном итоге становятся ВЛАДЕЛЬЦАМИ персональных данных. А это уже УГОЛОВНАЯ ответственность.
потому жалуйтесь не на БАНК а на Экомаркет, но Экомаркет ДОЛЖЕН знать благодаря чем и кому произошла такая жалоба. Дабы потом банку ничего не выдавали. А наказание для магазина всегда найдется. Прийдут по вопросу ПД, а там и подтянутся все остальные проверки.
Починаючи з 1 січня 2012 року, передбачається посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері захисту персональних даних. Так, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порушення законодавства про захист персональних даних», № 7355 від 11.11.2010 року, встановлено відповідальність, зокрема, в частині незаконного збирання, зберігання, використання або поширення конфіденційної інформації про особу; незаконного збирання, реєстрації, накопичення, зберігання, адаптування, зміни, поновлення, використання, знищення або поширення чи їх передачі конфіденційної інформації про особу третім особам з порушенням вимог закону; ухилення від реєстрації бази персональних даних, створення або робота з базами персональних даних до проведення державної реєстрації таких баз даних; порушення порядку доступу до персональних даних, які обробляються у базах персональних даних, що призвело до розголошення цих даних або їх втрати та інше.

Вищезазначений закон передбачає кримінальну та адміністративну відповідальність за порушення законодавства у сфері захисту персональних даних, зокрема, вносяться зміни до Кримінального кодексу України від 05.04.2001 р. №2341-III, Кодексу України про адміністративні правопорушення від 07.12.1984 року №8073-Х, Кримінально-процесуального кодексу України від 12.12.1960 р. та Закону України «Про інформацію» від 02.10.1992 р. № 2657-XII.

І не забувайте, що згідно норм Цивільного кодексу України, а саме ст. 23, особа має право на відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок порушення її прав.

оцените свой моральній ущерб от влияния банка на вас скажем в тісяч 100, скорее всего суд не удовлетворит, но ренуме банка и магазина будут испорчены.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.6 43.2
USD 39.55 40.05
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.6 43.2
USD 39.55 40.05
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Ваші працівники - реальні телефонні терористи!