Мінфін - Курси валют України

Встановити

мошенники и вымогатели

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
westsup 14 липня 2014, 7:09
Альфа-банк заявив до Третейського суду позов проти менем про стягнення заборгованності. Все б таки нічого протизаконного, якби не одне но… В позовній заяві зазначено, що мною не виконуються зобов’язання за договором № 621052451 та не повертається кредит. Дане твердження не відповідає дійсності. Протягом періоду дії кредитного договору мною були виконані всі вимоги банку. Непорозуміння виникло за вини працівників банку, так як мною було взято товарний кредит в сумі 2699 грн.(на телефон)в грудні 2013, та грошовий кредит в березні 2014 на суму 3950 грн. І двічі щомісяця я вносив на номер розрахункової карти суми для погашення заборгованості як грошового так і товарного кредиту. Та як виявилось тільки в двадцятих числах червня гроші сплачені мною з вини некомпетентності працівників (до речі про неодноразові подібні випадки свідчать самі працівники Альфа- банку) не розділялись на два договори і йшли на погашення товарного кредиту. І мною була написана письмова заява у відділенні для реструктуризації оплат, та запобігання таких дій в подальшому. Вдруге з таким клопотанням я звернувся до банку 11.07.2014 та знову не отримав бажаної допомоги. Мені відповіли, що особа яка може допомогти в вирішенні даного питання знаходиться у відпустці. То ж дуже прикро зізнавати той факт, що ці дії з мого боку не допомогли уникнути неприємних наслідків і банк звернувся до суду з позовною заявою про стягнення заборгованості.
Хочу відмітити що банк незаконно передав третім особам мої особисті дані, і на мене і мою родину включно з березня місяця безпідставно здійснювався моральний тиск, та надходили погрози з номера тел… 0462616110 (який жодним чином не належить банку), також грубо порушувались мої конституційні права. Вважаю такі дії незаконними та недопустимими.Хочу також відмітити абсолютне ігноруванні службою безпеки скарги залишеної на офіційному сайті Альфа-банку з приводу морального тиску та безпідставних вимог. Також відмітилось прогресуюче погіршення серцевої хвороби мами, на яку здійснювався моральний тиск в вигляді стаціонарних дзвінків з погрозами. Що спричинило тимчасову непрацездатність двічі за період квітень-травень. І це все з вини некомпетентності працівників, які не змогли своєчасно виправити помилку в нерівномірному розподіленні кредитних коштів.
В діях банку я вбачаю некомпетентність, перевищення влади або службових повноважень що своїми діями ображають особисту честь та гідність.

Саме прикре в цій історії те, що ця ситуація виникла за вини банку. Мої данні внесли до чорного списку Бюро Кредитних історій. Дії банку можна кваліфікувати по декількох статтях кримінально-процесуального кодексу України. З огляду на ситуацію я змешений вимагати заходів впливу з боку контролюючих органів та звернутися до суду з запереченням позовної заяви та позовом про відшкодування моральних та матеріальних збитків нанесених мені та моїй родині. Так як маю на руках всі докази та підстави так вчинити.
Сенс Банк
Відповідь банку
15 липня 2014, 9:55
westsup, добрий день! Прийміть наші щирі вибачення за ті емоції, які Вам довелося пережити. Ваше питання знаходиться в роботі. Ми постараємося зробити все можливе щоб прискорити його вирішення.

Коментарі - 1

+
0
westsup
westsup
16 липня 2014, 14:17
#
Только что опять получал смс с угрозой за не выполнение судебного решения(какого суду? где он был?) мне грозят штрафом в 8500-17000 гривен или лишением воли до трех лет!!! Я расцениваю ваши действия как шантаж!!! За каждую смс я потребую возмещение в 17000 гривен!!! Можете писать больше… Я могу только представить, что вы делаете с теми, что вам действительно что-то должен, если вы не даете жить тем, кто вам ничем не обязан!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.95
USD 39.4 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.95
USD 39.4 39.85
Всі курси банку