Мінфін - Курси валют України

Встановити

Зговір та шахрайство

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Sta1ker 6 червня 2014, 10:54
Главе правления ПАО «Альфа-Банк»
Михайле В.В.
ФИО Клиента*
Яременко Олександр Іванович

№ кредитного договора * 401618693 від 27.05.2014 року

ОБРАЩЕНИЕ

Я, Яременко Олександр Іванович, прошу розірвати дію Договору № 401618693 від 27.05.2014 року на суму кредиту 9936,00 грн. (дев’ять тисяч дев’ятсот тридцять шість гривень 00 копійок) та нарахування відсотків в зв’язку з порушення зі сторони працівника Альфа-Банку — Сушко Яніни Анатолівни, своїх повноважень, яка на не законних підставах заключила трьохсторонній Договір за місцем мого проживання.
27 травня 2014 року до мене додому завітали особи які представилися як представники компанії «Вікна України» та запропонували встановлення вікон по спеціальній пропозиції і після узгодження був підписаний Договір № 298 від 27.05.14 року з СПД Журавчак Оксана Олексіївна на встановлення балконних вікон на загальну суму 9936,00 грн., так як даної суми у мене не було, запропонували споживчий кредитний договір терміном на 6 місяців. Після цього протягом 5 хвилин прийшли працівники банку з принтером і роздрукували договір. Після підписання, коли подивилися уже ввечері близько 22 години (27.05.2014 року), виявилося, що в частині 3.1. даного Договору відомості про Підприємство торгівлі замість СПД Журавчак Оксана Олексіївна з яким укладено Договір № 298 – написано ФОП Васько Мар’яна Петрівна, а також в частині 2.5, що містить інформацію про товар, що купується безпідставно надається і вказується інформація про специфікацію № 401618693 від 27.05.2014 року або листі гарантії до цього договору, якого не існує з ФОП Васько Мар’яна Петрівна, до речі, його не існує і з СПД Журавчак Оксана Олексіївна. Також у договорі № 298 від 27.05.14 року з СПД Журавчак Оксана Олексіївна на встановлення балконних вікон на загальну суму 9936,00 грн. була відсутня інформація щодо реквізитів та адреси даної організації (особи).
На наступний день в телефонному звертався до контакт-центру Альфа-Банк (до моменту переказу коштів на організацію) з проханням відкликати (розірвати) договір або порекомендувати куди та до кого звернутися. Замість того щоб повідомити про те що я повинен написати письмову заяву та розірвати договір до моменту переводу коштів на організацію, тобто до моменту надання будь яких підстав з боку організації надавати мені товари чи послуги, згідно попередньо заключних домовленостей, на що мені порекомендували звернутися до компанії «Вікна України» та лише з ними вирішувати питання щодо розірвання договору. Компанія та її працівники всіма способами затягувала та заплутувала процес та не зробила жодного кроку щодо вирішення питання.
03 червня 2014 року після консультації з юристами я звернувся в Альфа-Банк з проханням відкликати споживчий кредитний договір № 401618693 від 27.05.2014 та зареєстрував заяву № 60582-23 по відкликання дій даного договору але письмової відповіді я не отримав.
04 червня 2014 року я повторно звернувся в в Альфа-Банк з проханням розібратися у шахрайстві та зареєстрував заяву № 61145-23 про зупинення дій даного Договору. Письмової відповіді я також не отримав.
Я вимагаю відкликати перераховану суму 9936,00 грн. (дев’ять тисяч дев’ятсот тридцять шість гривень 00 копійок) на ФОП Васько Мар’яна Петрівна, так як дана сума була безпідставно та незаконно перерахована.
Договір на встановлення вікон з ФОП Васько Мар’яна Петрівна та рахунок (специфікацію чи листа гарантії до договору) на оплату даних послуг я не підписувала, не бачив та не маю. Відповідно, працівнику банку Сушко Яніни Анатолівни не були представлені вищезгадані документи для підписання кредитного Договору. Звідки з’явилось дане підприємство мені не відомо. Жодних домовленостей з ФОП Васько Мар’яна Петрівна я не мав та не маю, а отже і жодних послуг або товарів дана особа (організація) мені ні теоретично, ні юридично не може надавати. Тобто банк безпідставно вимагає від мене підтвердження того що дана особа (організація) не надавала мені будь яких товарів або послу.
Вважаю, що Сушко Яніни Анатолівни порушила мої права визначені в Законі України «Про захист прав споживачів», скористалась своїми повноваженнями при підписанні трьохстороннього Договору за місцем мого проживання не маючи на це прав та підстав.
В зв’язку з порушення зі сторони працівника Альфа-Банку — Сушко Яніни Анатолівни, своїх повноважень, яка на не законних підставах заключила трьохсторонній Договір за місцем мого проживання сплачувати кошти по даному кредитному договору, а також інших передбачених Договором платежів я не буду так на мою думку договір укладено з грубими порушеннями де я вбачаю елементи зговору та шахрайства.
Прошу повернути сплачені за товар кредитні кошти 9936,00 грн. в рахунок погашення моєї заборгованості за цим Договором за рахунок повернених коштів та звільнити мене від сплати процентів та інших передбачених Договором платежів з моменту надання кредиту до моменту повного погашення кредиту на підставі зареєстрованих від мого імені заяв.
Прошу негайно надати письмову відповідь на звернення від мого імені заяв.

Коментарі - 3

+
+1
Sta1ker
Sta1ker
6 червня 2014, 11:08
#
Жду ответа
+
0
alexbeg
alexbeg
7 червня 2014, 20:27
#
Я тоже попал в аналогичную ситуацию! И с договорами и спецификациями такая же чепуха! Такое впечатление, что это их стиль «работы»-сотрудничество с фирмами-аферистами. Я тоже попался на их удочку! Живу в Харьковской области.Пришли ко мне домой представители Полтавской мебельной фирмы ЧП «Твардовский В.А.» с реальным работником Альфа-Банка, уговорили заказать мебель в кредит (причем уговаривал работник банка, уверяя в честности, надежности фирмы и в давнем сотрудничестве этой фирмы с банком). Поверив представителю такого крупного банка, в котором я уже один раз брал небольшой кредит и погасил досрочно, а так же соблазнившись на выгодные условия, я оформил кредит на 10000 грн. ПРЯМО У МЕНЯ ДОМА! Мебели, конечно же, я не получил. Когда вышли сроки выполнения работ по договору, я звонил работнику банка. Мне ответили, что вскоре после оформления мною кредита, Альфа-Банк расторг договор с этой фирмой потому, что начало поступать много жалоб от обманутых клиентов! Обратите внимание, что при этом банк не сообщил об этом никому из своих клиентов, продолжающих платить кредиты! Я обратился в милицию и узнал, что на директора этой мебельной фирмы уже открыто уголовное дело и мой случай один из множества. Фирма, как оказалось, никогда мебель не изготавливала, а только выманивала деньги и кредиты у наивных заказчиков. Но это не мешало Альфа-Банку сотрудничать с аферистами и оформлять кредиты! Я не верю в непричастность банка к этим преступным схемам! Напрашивается вопрос: Это просто способ, любыми средствами выманивать деньги у народа, или одна из сторон так называемой «гибридной войны», которую ведет против Украины соседнее государство, к которому принадлежит Альфа-Банк?!!!
+
+1
alexbeg
alexbeg
7 червня 2014, 20:56
#
Пора звертатись на телебачення! Як думаєте? Скільки вже людей постраждало від таких шахрайських схем з участю Альфа-Банка! Треба, щоб вся країна дізналася про це!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.9
USD 39.55 40
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.4 42.9
USD 39.55 40
Всі курси банку