Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 березня 2023, 18:12

Auchan Україна отримав нового гендиректора. Компанію вперше очолила українка

Ритейлер Auchan Україна змінив генерального директора. Новим керівником стала українка Марта Труш. Про це пише Ліга з посиланням на повідомлення компанії.

Ритейлер Auchan Україна змінив генерального директора.
Фото: Auchan Україна/Facebook

►Читайте сторінку«Мінфіну» у фейсбуці: головні фінансові новини

Зміна керівництва

«Зміни у керівному складі Auchan Україна. Відсьогодні компанію очолює Марта Труш. Перша українська СЕО в історії нашої компанії», — повідомила пресслужба компанії у соцмережах.

Труш працювала в Auchan Україна понад 10 років. За її словами, пріоритетом компанії на найближчу перспективу є відкриття нових магазинів.

Колишня генеральна директорка компанії Вікторія Луценко, яка керувала Auchan Україна п'ять років, очолить Auchan Угорщина.

Коментарі - 6

+
+28
matroskin
matroskin
1 березня 2023, 18:22
#
Новини 23 Лютого 2023 року
«Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло корпорацію Auchan Holding у перелік міжнародних спонсорів війни«
Новини 1 березня 2023 року
«Auchan Україна отримав нового гендиректора«
Молодці, це по нашому, прям як з коррупцією наче і боремося…
+
+10
Артем Сабуров
Артем Сабуров
1 березня 2023, 18:31
#
Так, а что там табачные терористы Филипп моррис ? Как продавались кровавые пыхалки в демократичных патриотичных православных супермаркетах,так и продаются.
+
0
Сергій Т
Сергій Т
1 березня 2023, 19:52
#
Українське Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) визнало французький Auchan міжнародним спонсором війни. Однак це рішення, по суті, є декларативним і не означає, що мережа «Ашан» в Україні буде закрита. Однак, якщо санкції запровадить РНБО, ситуація може змінитися.
+
0
matroskin
matroskin
1 березня 2023, 20:02
#
Ну рішення може й декларативне, а з/п і премію вони отримують з бюджету цілком даже реальну. То ж постає логічне питання, а навіщо країні орган з декларативними функціями та мільйонними з/п. ?
+
0
youknow
youknow
1 березня 2023, 23:08
#
І деж подівся кверти 1**9? знову не помічає ці та подібні новини .
Компашка ашану звичайно зашкварна, накшталт пинбанку, деяких обленерго та інших підприємств.
Кверті напевно зайнятий, зосереджений на замовлені, усуває конкурентів. Коли потрібно «сліпне та глухне». Пише статтю, висмоктує домисли, «заробляє на хлібчик». У нього «всі дурні», також США з ЄС та всі їх контролюючи органи, що дозволяють певній фінустанові працювати в Україні. Проти якої він «топить» незважаючи на це, і також на те що ії власник не підтримує війну, не мешкає в рфії, знаходиться під санкціями, та не може користуватись своїми статками.
Але навряд чи він зверне увагу на цю статтю
тільки про ашан є він не може не знати https://www.youtube.com/watch?v=ipodNSgxrYE&ab_channel=%D0%93%D0%A0%D0%9E%D0%A8%D0%86
+
+30
SPoli
SPoli
2 березня 2023, 0:50
#
Что Ашан, что Метро, должны быть выдворены из страны (любыми юридическими способами) раз они предпочли продолжать бизнес в стране-помойке.
А уж после того, как стало широко известно об их поддержке «аналоговнетской» армии, то вот вам и даже формальный повод сам подъехал.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися