Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 травня 2019, 9:33

Україна отримала престижні нагороди за управління держборгом

Україна отримала дві міжнародні нагороди Bond Awards від видання Global Capital. Премія Global Capital Bond Awards надається вже 12-й рік поспіль і є головною нагородою на міжнародному ринку облігацій. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Україна отримала дві міжнародні нагороди Bond Awards від видання Global Capital.
Фото: facebook

Що це означає

У категорії «Найбільш вражаючий емітент з регіону СНД і колишніх членів СНД» Україна посіла друге місце. А Уповноважений уряду з питань управління держборгом Юрій Буца отримав нагороду і посів третє місце в номінації «Найвидатніший представник держави, відповідальний за залучення капіталу в регіоні Центральної та Східної Європи».

Читайте також: Мінфін планує скоротити держборг до 49% до кінця 2020 року

Премія Global Capital Bond Awards надається вже 12-й рік поспіль і є головною нагородою на міжнародному ринку облігацій, відзначають в Мінфіні. Переможців визначають за результатами опитування учасників світового ринку капіталу.

Читайте також: У НБУ розповіли, як дізнатися все про держборг України

«Попри те, що минулий рік був дуже складним для країн, що розвиваються, Україні вдалося розмістити облігації на суму 2 млрд дол. Ми залишаємося відповідальним позичальником і демонструємо успіхи у сфері управління державним боргом. Особливо хотілося б подякувати Юрію Буці, чия професійна робота визнана міжнародним співтовариством і не тільки сприяє фінансовим успіхам України, а й покращує наш імідж в міжнародному середовищі », — прокоментувала нагороди міністр фінансів Оксана Маркарова.

Коментарі - 7

+
+80
bonv
bonv
25 травня 2019, 9:55
#
Приємне визнання...
+
+26
Teilor
Teilor
25 травня 2019, 14:37
#
Еще бы, столько лет практики. Нашим финансовым гуру пора открывать собственные школы.
+
+82
UkrGoldRatio
UkrGoldRatio
25 травня 2019, 13:47
#
Гонтарєва здається була «банкіром року». Тепер допомогає «відсталим» британцям фінансами керувати.
+
+88
Kanarej
Kanarej
26 травня 2019, 0:07
#
В категории «Самый впечатляющий эмитент...» - это проценты их впечатлили? :)
+
+16
vlad9486
vlad9486
26 травня 2019, 14:18
#
Проценты по долгам — это в основном вероятность нашего дефолта. Которая почти полностью состоит из вероятности войны, на которую минфин влиять не может. Вероятность что в течении года будет война на территории Польши, например, равна почти нулю. В Украине же это не меньше 5%, вот так и набирается 9%-10%. Но минфин в таких условиях находит пути рефинансиования долга.
+
+38
irakez
irakez
26 травня 2019, 13:16
#
«Тому, кто больше всех раздает денег под самые большие проценты, послушнее всех платит и делает нас богатыми. Тройное ура!»

Есть такой лайфхак в управлении персоналом. Если нужно повысить свою выгоду от работы подчиненных, не увеличивая расходы на зарплату и плюшки, нужно устраивать конкурсы с раздачей почетных грамот и шоколадных медалек. Работает на всех континентах.
+
+15
silvershadow
silvershadow
26 травня 2019, 15:56
#
На відміну від розвинених фінансових ринків, які кидає то вгору, то вниз, після кожного раунду американо-китайських переговорів, наша грошова одиниця тримає марку. Хто б і про що не говорив, які б апокаліптичні сценарії не будував, а вона не здає позицій. Перший тур виборів вистояла, другий пережила, затягування з інавгурацією подужала, до дострокових парламентських готуватися почала, а от минулого тижня візьми, та й похитнися. Ледве-ледве, не сильно, на кілька десятків копійок. Дурниця, звичайно, але ось привід, що, мені здається, заслуговує на увагу. Справа в тому, що минулого тижня уряду не вдалося взяти позику в бажаному обсязі, розмістивши чергову порцію короткострокових ОВДП серед іноземних кредиторів.

https://nv.ua/ukr/opinion/dostatno-lishe-zahotiti-50022782.html?prefer_lang=ukr
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися