Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2017, 9:32

Apple представить ювілейний iPhone преміум-класу

Компанія Apple в ході презентації нових продуктів 12 вересня презентує три версії смартфона — iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X.

Apple презентує три версії смартфона - iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X
Фото: iblogios.org

Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на розробника додатків та ігор Стівена Тротон-Сміта, який виявив в коді iOS 11 назви нових пристроїв.

Як очікується, iPhone 8 і iPhone 8 Plus стануть наступниками сьомих моделей смартфона. iPhone X стане принципово новою преміальною версією. Його називають найважливішим продуктом компанії за останні роки.

Як очікується, дизайн пристрою буде значно відрізнятися. iPhone X буде оснащений OLED-екраном, поліпшеними камерами і 3D-сканером розпізнавання осіб, за допомогою якого можна буде розблокувати смартфон, пише «Інтерфакс».

iPhone X стане ювілейним смартфоном для Apple — першу модель компанія випустила в 2007 році. Латинську букву «ікс» в назві можна також прочитати як римську цифру 10.

Нагадаємо, 12 вересня Apple влаштує офіційну презентацію своїх новинок. Очікується, що в США ціни нові iPhone будуть починатися від $ 900.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися