Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 вересня 2017, 12:47

До 2020 року Tesla Model 3 і Model Y займуть половину світового ринку електромобілів

До 2020 року бюджетна лінійка Tesla в складі Model 3 і Model Y (на графіку вона позначена як Model 3 CUV) буде займати приблизно половину всього світового ринку електромобілів.

До 2020 року бюджетна лінійка Tesla в складі Model 3 і Model Y (на графіку вона позначена як Model 3 CUV) буде займати приблизно половину всього світового ринку електромобілів.
Фото: meduza.io

Про це повідомляє дослідницька компанія Morgan Stanley, що опублікувала прогноз розвитку ринку електромобілів на основі даних, зібрані за кілька останніх років аналітичною фірмою IHS, передає ITC.

У минулому році компанія Tesla анонсувала досить амбітні плани щодо збільшення кількості виготовлених електромобілів до 500 тисяч примірників в 2018 році.

Зростання виробництва пов'язаний з виходом на ринок нової бюджетної моделі Tesla Model 3, при цьому відмітка в півмільйона електромобілів на рік — це більше, ніж заплановано у будь-якого іншого автовиробника на даний період.

За даним окремих джерел, компанія Ілона Маска має намір запланувати аналогічний обсяг випуску і для своєї поки ще не анонсованого компактного кросовера Tesla Model Y, яку почнуть виробляти вже в 2019 році.

Таким чином, тільки за рахунок двох бюджетних (Model 3 і Model Y), не кажучи вже про більш дорогих моделях (Model S і Model X), компанія Tesla потенційно готова поставляти на ринок не менше 1 млн електромобілів.

Коментарі - 2

+
+7
ballistic
ballistic
10 вересня 2017, 22:56
#
Конкуренція — це мастило прогресу!
:)
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
11 вересня 2017, 10:13
#
Не то слово, скоро Америка вернет себе рынок авто. Европа пока туго прягается, я понимаю что Феррари, Мазератти, Ламборджини, Порше, бмв и мерседесы и т.д. в т.ч. РенжРоверы еще будут колесить 10 лет точно если не 15, только мир как всегда меняется. Понятно что есть уже гибриды и т.д у БМВ и других марок, только они отстают. Реально кто сейчас преуспел — это Ниссан с моделью Лиф, главный конкурент в Азии и Японии для Тесла.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися