Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 вересня 2017, 11:46

Фонд гарантування продає кредити банку «Хрещатик»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами Банку «Хрещатик», загальна заборгованість за якими становить 160,82 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами Банку «Хрещатик», загальна заборгованість за якими становить 160,82 млн грн.
Фото: pl.com.ua

Забезпеченням за позиками виступає нерухомість у Вінниці:

— складські приміщення загальною площею 3 493,6 кв. м. на вул. Володарського;

— нежитлові приміщення, загальною площею 1 041,0 кв. м. на вул. Князів Коріатовичів (колишня Свердлова);

— комплекс нежитлових будівель (складських приміщень) загальною площею 15 127 кв. м., та завантажувально-розвантажувальна площадка загальною площею 2 730 кв. м. разом із земельною ділянкою, на якій вони розташовані, площею 3,4952 га на вул. Гонти.

Також передані у заставу нежитлові приміщення загальною площею 147,2 кв. м. у Києві на вул. Стрілецькій (колишня Червоноармійська).

Крім того, в забезпечення за кредитами передані транспортні засоби (шість сідлових тягачів та шість бортових напівпричепів), товари в обороті та майнові права на надходження грошових коштів на поточний рахунок позичальника.

Перший аукціон з продажу вказаного лоту відбудеться 11 вересня 2017 року в системі Prozorro.продажі. Початкова ціна – 160,82 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися