Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 листопада 2015, 16:47

Найголовніше за середу: ЄБРР купить частину UKRSIBBANK, інвестиції Сороса

1. ЄБРР купить 25% UKRSIBBANKЄвропейський банк реконструкції і розвитку планує збільшити свою частку в UKRSIBBANK , що входить до групи найбільших, з 15% до 40%.

1.
Фото: shutterstock.com

2. Сорос збільшив інвестиції в Україну. Мільярдер Джордж Сорос став співвласником датського IT-аутсорсера Ciklum, у якого в Україні — найбільший офіс розробки. У той же час стало відомо і про другий угоді Фонду Сороса. Він інвестував в новий фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund, який буде працювати над фінансуванням українських компаній на етапі зростання.

3. НБУ продав на аукціоні всього $13 млн. Національний банк в результаті проведення аукціону за голландською системою продав $ 13,1 млн при курсі відсікання не менш 23,80 грн, в тому числі $ 1,4 млн регулятор продав по 23,80 грн.

4. В «Української біржі» відібрали ліцензію. Протягом шести тижнів Комісія чекала конкретних результатів щодо зміни структури власників «Української біржі», але але так і не отримала відповідну інформацію. Рішення вступає в силу через 30 календарних днів.

5. Про що говорять банкіри. «Мінфін» попросив топ-менеджерів декількох банків розповісти про основні проблеми ринку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися