Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2010, 13:43

Предприниматели передали президенту обращение о ветировании Налогового кодекса

Сегодня, 22 ноября, в администрации президента зарегистрировали обращение украинских предпринимателей к президенту Виктору Януковичу с просьбой применить право вето и не подписывать Налоговый кодекс.

По словам депутата от фракции БЮТ-Батькивщина Натальи Королевской, с представителями акции протеста, которые заходили в помещение администрации президента, чтобы передать обращение, общался сотрудник отдела обращения граждан. «Мы передали обращение и подписи. Это зарегистрировали», - сказала госпожа Королевская, подчеркнув при этом, что ответа на вопрос, когда будет рассмотрено это обращение, они не получили, поскольку в настоящее время глава государства находится за пределами страны - в Брюсселе на саммите Украина-ЕС.

Наталья Королевская возглавляет в парламенте комитет по вопросам промышленности и регуляторной политики и предпринимательства.

Коментарі - 2

+
+1
UkrainePerson
UkrainePerson
22 листопада 2010, 14:19
#
Питання у ветуванні податкового кодексу стоїть не лише в площині єдиного податку, а воно повинно виходити з вуст кожного пересічного громадянина. Наприклад: Ви уявляєте, як піднімуться ціни абсолютно на все після підняття акцизу на пальне на 40%??? Ви знаєте, що цей акциз зафіксовано у євровалюті(чому це в Україні акцизи фіксуються в євро, а не в національній валюті...)? Енергоносії і транспортні послуги підскочать — виростуть внаслідок ціни на весь інший товар — підніметься рівень інфляції — знеціниться наша валюта — знову зросте акциз в складових енергоносіїв в нац.валюті, оскільки євровалюта виросте в ціні — і так по колу буде йти доки люди залишаться абсолютно без нічого і змушені будуть практично цілодобово працювати на олігархічні клани за кусок хліба і ковток води.
+
0
maxnick
maxnick
24 листопада 2010, 22:50
#
Це так. А також по відношенню до інших видів товарів та послуг, які будуть обтяжені податками за новим податковим кодексом.
Чи може це замовлення на повне знищення економіки та громадянського суспільства України? — Через нову податкову кабалу, через знищення економічної незалежності громадянина?
… Як би хотілось помилятися…!!!…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися