Минфин - Курсы валют Украины

Установить

PZU користується послугами невмілих експертів

1/5
Matvij2017-08-03 18:48:37
Я є потерпілим. Потрапив в ДТП на мотоциклі. Відбулося не значними ушкодженнями, в основному перефарбування деталей. PZU оформила 25.05.2017 страховий випадок і назначила експерта. Домовившись на певну годину і місце я був присутнім, але експерт не зміг бути, тому вийшов інший Войтик Ярослав. Оглянувши мотоцикл, зазначив в принципі майже все що видно було, крім пошкодженого бокового кофра. У нас вийшла суперечка і він так і не вписав його. Я по незнанню підписав, але сказав що буду робити дефектовку на кваліфікованому сервісі. Повідомив про це і страховика. Поїхав на офіційний сервіс з тим самим Ярославом Войтик. Ще було зафіксовано ним на фото декілька дефектів, ніяких паперів він мені дав про те що було дофвксовано, у нас спір виник далі за кофру. У дефектовку офіційного диллера було зазначене дане пошкодження. Войтик не дочекавшись закінчення дефектовки, бо спішився кудись, пішов. Ще було виявлено майстром після того як експерт пішов обірвані пластикові вуха, але то вже дурниці, бо я їх відремонтував.
Оглянувши сьогодні 25.07.2017 висновок експерта оцінщика, виникли розбіжності в його експертизі, між першим оглядом і другим, плюс дедалі які не підлягають ремонту він ремонтує, він так і не вписав фарбування бокового кофра.
Сам менеджер PZU, чемний і привітний. Але на жаль ця людина нічого не вирішує, а моя заява яку я написав по експерту до уваги не була прийнята.
Ну що ж, я не лишу це так. Буду писати і наймати юриста. Думаю що PZU після цього, буде дорожити репутацією і більше не буде користуватися послугами шарашкіних контор і «експертів» з «підмоченою» репутацією. Тому думайте перед тим як вибрати страхову, а то якщо вона не виконає свої обов'язки свої, то через суд прийдеться вертати вже людям те що не компенсувала страхова.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован