Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Нафтогазстрах

0/5
AnastasiaSolomk2016-10-26 15:58:59
Я і мої родичі вже більше 12 років працюємо в «Укрзалізниці». Ця робота дуже сумлінна і нелегка, однак на співробітниках ще й заробляють: всіх працівників примушують оформлювати страхування у «Нафтагазстрах»! І от мені цікаво: чому саме їм випадає така честь?
Детальніше про них я дізналася із залізничної газети, яку роздають у вагонах при відправлені. На одній із шпальт була стаття-реклама «Нафтагазстраху», в якій детально було розписано всі особливості нового страхування.
Наскільки я пам’ятаю, «Нафтагазстрах» пліч-о-пліч з «Укрзалізницею» вже досить давно. Але розквіт компанії настав саме за правління колишнього президента України Віктора Януковича, тоді коли власником став Антон Пригодський.
Коли ж я вирішила почитати про «Нафтагазстрах» детальніше, то зовсім розчарувалася. Виявилося, що Антона Пригодського ще називають «сірим кардиналом» Партії регіонів, а з Януковичем Пригодський полюбляє грати в гольф! В мене виникає одне питання: КОМУ я повинна платити гроші?! Не може страхувати українських громадян людина, яка другом називає одного із катів українського народу.
Власника «Нафтагазстраху» не раз підозрювали у хабарництві. Він був причетний до деградації «Укрзалізниці», яка сталася за його керівництва «Лемтрансом». Які результати може пообіцяти така людина?
Колишня влада і так завинила перед Україною не на жарт, надто багато поганого сталося за вини Партії регіонів.
Окреме питання, звісно, до пана Войцеха Балчуна — можилво, він навіть не підозрює, які схеми прокручуються за його спиною. Прошу — зверніть увагу на те, що коїться в середині «Укрзалізниці» та «Нафтагазстраху» зокрема, бо з такими темпами «Укрзалізниця» дуже скоро зубожіє! Я щиро сподіваюся, що новий режим правління – не просто слова, одягнені на ту ж стару систему «відмиву» грошей.

Комментарии к отзыву - 9

alexpanoramaalexpanorama2016-10-26 18:52:22
Очень сочувствую Вам и понимаю! Меня тоже заинтересовала эта страховая. Почитал про нее в интернете и ужаснулся. Неужели действительно новые реформаторы Укрзализницы покрывают старую схему и позволяют наживаться врагам нашей страны?!
007ilya007ilya2016-10-26 19:51:20
Не может такого быть, спокойно. Наверняка Балчун просто не в курсе. Он нормальный мужик, в Польше хорошо себя зарекомендовал как антикризисный менеджер. Наверно просто еще руки не дошли. Дойдут – выметет всех оттуда поганой метлой. А то, что там на местах все старые схемы работают – так это к гадалке не ходи. Гребут бабло бессовестно и с регионалами бывшими делятся 100%
katinykalikekatinykalike2016-10-26 20:09:51
Так а шо він тоді там в тій Укрзалізниці стільки часу робить, якщо досі не розібрався? Він шо там один працює? Один він там нічого не зробить, там напевно команда є нормальна. Бальчун – розберись
sofiyaOksofiyaOk2016-10-26 20:54:12
Я чогось згадала серіал «Слуга народу». Ото Бальчун ваш. Прийшов такий реформатор реформувати гадюшник. Укрзалізниця в усі часи була кормушкою для всякої корупційної сволоти. Напевно вони досі там за схеми свої тримаються. І тема з «Нафтогазстрахом» Януковича показова, але напевно не єдина там.
sergioslotsergioslot2016-10-26 21:37:38
«Нафтогазстрах» — відома контора, пошукайте трохи в інтернеті. Працює давно, належить другу Януковича Пригодському, «розквіла» при ньому та з нікому не відомої маленької страхової стала монстром в мультимілліонними заробітками за рахунок Укрзалізниці – читай держбюджету.
SearcherAlexSearcherAlex2016-11-01 13:09:10
А раньше сидели и помалкивали же. отличная крыша у этого Пригодского, если эти страховики умудрились выдоить УЗ под ноль и до сих пор не успокаиваютя. «Рыгианалы» как раковая опухоль, везде свои метастазы пооставляли…
Nickolas777Nickolas7772016-11-01 13:56:11
«Застрахуй братуха, застрахуй» говорит Янык своему дружку Пригодскому. Железнодорожники, выпинывайте эту заразу!
AnGeLeo1AnGeLeo12016-11-01 15:04:49
Підтверджую. така ж ситуація у батька.
FeLixPFeLixP2016-11-01 17:55:51
Так вот где собака покопалась! витя ростовский и тут своими ручонками шарит, не успокоится никак? балчун, сдаеться мне, еще не осознал, в какую сказку попал.
Отзыв успешно отредактирован