Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Нейтральний відгук про MetLife!

5/5
Сергей2017-07-19 00:26:05
Прочитав тут дуже багато відгуків про компанію МетЛайф, і в основному ці відгуки нічим не обгрунтовані, тому вирішив залишити свій відгук про компанію.

Відкрив Довгостроковий Накопичувальний Вклад в цій компанії в грудні 2015 року, це зовсім недавно, адже для цього і створена компанія, для накопичування свого власного капіталу, а не для страхування, відкрив поліс на дуже довгий строк, тому я буду мати справу з компанією ще дуже багато років, цей поліс відкривався обдумано і на чітко прописаних умовах, тому мені зовсім не зрозуміло коли люди пишуть коментаріії про те що їх кинули чи обдурили. Всі факти мають бути підтвердженними і з доказами, без них це просто безглузда трата часу в суперечці яка нічого не доведе. Повернемось до мого Довгострокового Накопичувального Вкладу. По закінченню строку дії полісу (компанія наз. це «дожиття»), я отримаю свої кошти в декілька раз збільшені на складному відсотку, це все прописано в полісі, який вам видається майже одразу після укладання, і не може бути зміненій ні вами ні компанією, тому я не розумію про що саме йдеться на увазі коли люди пишуть що їх кинула компанія??? Візьміть всі папери і документи і подайте в суд, якщо вам не зробили виплату, і навіть адвокат без досвіду роботи виграє цю справу! Якщо всі умови було виконано як и було прописано в полісі Довгострокового Накопичувального Вкладу, то все у Вас буде добре! А ось Страхування, компанія, безкоштовно додала до мого полісу як опцію, і ця опція нічого спільного зі звичайним страхуванням не має!!! Коли ви страхуєте авто, ви отримуєте гарантію того, що коли ви потрапилив аварію, страхова компанія Вам виплатить компенсацію, але якщо минув рік, і Ви не потрапили в аварію, то страхова компанія ніяких грошей вам не повертає! Тому Страхування і Довгостроковий Накопичувальний Вклад, це принципіально різні речі! Коли закінчиться дія Вашого полісу, Ви отримаєте свої кошти назад, а при страхуванні ні!

За 2 роки, нарікань в роботі компанії в мене немає. Всім хорошого настрою

Комментарии к отзыву - 6

МихаилМихаил2017-07-23 17:56:27
А каким местом этот отзыв нейтральный?
Где плюсы и минусы сотрудничества?
Тут же сплошное нахваливание данной конторы.
marymary2017-10-02 13:54:48
Вот именно.
Очередной «брокер» решил отписаться после «стартапа»:
"і в основному ці відгуки нічим не обгрунтовані, тому вирішив залишити свій відгук про компанію." — это называется «ваш аргумент — не аргумент».
«Відкрив Довгостроковий Накопичувальний Вклад» — это не вклад а «полис долгосрочного страхования жизни.
» тому мені зовсім не зрозуміло коли люди пишуть коментаріії про те що їх кинули чи обдурили." — слышала многих «брокеров»(более 10), врут, а некоторые просто придумывают, т.к. не понимают продукт, который впаривают.
«По закінченню строку дії полісу (компанія наз. це «дожиття»), я отримаю свої кошти в декілька раз збільшені на складному відсотку» — «Метлайф» может уплатить только ГСС(с включенными в нее «гарантированными» 4% годовых) и все, к ней никаких претезий)
«тому я не розумію про що саме йдеться на увазі коли люди пишуть що їх кинула компанія???» — он так и не понял, что клиенты пишут о сторнировании/редукции договора)
ОлександрОлександр2017-07-30 08:31:21
Мудра людина прийняла мудре рішення. Бажаю отримати капітал без страхових випадків!
ДмитрийДмитрий2017-11-13 12:14:21
Я «ЗА» подобные накопительные страховые продукты!!! Они могут решить много разных вопросов в жизни!
Но я «ПРОТИВ» некомпетентных консультантов! Сам из-за некомпетентности консультанта (т. к. долго описывать, то не буду) был какое-то время разочарован и озлоблен на Метлайф и на Старлайф, поэтому разорвал полис в течении 40 дней (при чем при получении денег через банк, комиссия не взималась). Разобравшись, после того как остыл и отбросил озлобленность (озлобленность не давала конструктивно взглянуть на имеющиеся в полисе плюсы), я снова приобрел полис (на сегодняшний день, у меня в семье их 5).
По поводу некомпетентности консультанта (кстати, у меня был случай подобный), Сергей Николаев написал: «А ось Страхування, компанія, безкоштовно додала до мого полісу як опцію, і ця опція нічого спільного зі звичайним страхуванням не має!!!». Это не так: от 25% от страховой премии (годовая сумма платежа) уходит на страхование и эта сумма ежегодно сгораемая!!! И чем больше «опцій», тем больше будет сгораемая сумма от ежегодной премии!
Полисы очень нужная штука в нашем быстро меняющемся мире, главное дать СЕБЕ возможность глубже вникнуть и разобраться, а не блокировать сознание перед чем-то новым. К примеру — мобильные телефоны. На заре их появления, единицы людей считали, что это будет развиваться… в 90-х один дядька сказал: «скоро этим будут пользоваться даже школьники». Он ошибся… сейчас мобильными телефонами пользуются даже в детском саду.
marymary2017-11-19 15:09:22
Страховка может быть полезной, но это не значит, что она должна быть ''накопительной''.
Тем более, что ''накопление'' там очень условное.

Насчет вашей разорваной страховки — а ''за выпуск карточкии'' денег не взяли?

''… у меня в семье их 5'' — не нашли ничего лучшего, чтоб относить все деньги в ''Метлайф''?)

Там всё гораздо сложнее.
СК не информирует клиента, как и по каким принципам формирует страховые резервы.
Но известно, что тариф по ''основному'' страхованию в Украине безобразно завышен.
Насчет ''25% от премии идет на страхование'' — там всё интереснее.
До образования ''выкупной суммы'' все премии уходят на:
1) СК ''на ведение дел''.
2) ''Консультантам'' на вознаграждение, дальше это распределяется по схеме МЛМ(верхним уровням — почти все, нижним — крохи).
3) Страхование рисков.
И только после образования ''выкупной суммы''(она же — резерв по ''дожитию'') начинает что-то ''накапливаться''.
Причем, СК в полученный % доход обязательно включают ''гарантированные 4%'', а по факту ещё забирают себе из полученного инв.дохода.

''Накопительные'' полисы в данный момент времени — вещь совершенно бесполезная.
Если проводить аналогии с сотовыми телефонами, когда они станут доступными и понятными, они станут массовыми.
А те ''накопительные'' полисы, которые парят у нас — это endovement, которым за границей давно никто не пользуется.
То, что у нас сейчас
СветланаСветлана2017-12-25 16:07:40
Абсолютно з Вами згодна! Перед тим, як щось підписувати, треба уважно вивчити! А ті, хто говорять про нечесність, надприбутки компаній, напевне, мають великі статки та точно знають як зберегти гроші на майбутнє. А як вберегтися від нещасних випадків тим більше!
Отзыв успешно отредактирован