Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Делать экспертизу отказались

2/5
Treest2012016-06-24 11:51:54
Добрый день! В г.Суммы произошло ДТП с участием моего автомобиля и маршрутного автобуса, который застрахован в СК Мега Гарант. Виновник ДТП — водитель маршрутки, который ехал на большой скорости. Обратился в филиал. Там приняли заявление и все необходимые документы, но делать экспертизу отказались, аргументируя отсутствием вины водителя. Но как нет вины, там же скорость была сумашедшая, а меня сделали виновников. Не беда, экспертизу сделаю за свой счет уведомив виновника ДТП и коллег СК согласно Законодательству Украины. Я понимаю что они ваши клиенты, но будьте добры исполняйте обязательства.

Комментарии к отзыву - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-08-04 12:14:48
Звертаємо вашу увагу на те що, згідно з законодавством України в сфері страхування:
— винуватця ДТП на підставі складених співробітниками поліції протоколів про ДТП встановлює виключно суд;
— незалежну експертизу щодо розміру збитків постраждала сторона має право зробити самостійно, до того ж, при виплаті страхового відшкодування її вартість також відшкодовується страховою компанією винуватця ДТП;
— рішення щодо здійснення страхового відшкодування або відмови у його здійсненні на підставі існуючих законодавчих норм приймається головним офісом компанії, який знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 39. В м. Суми уповноважені агенти компанії здійснюють лише укладання страхових договорів.

Однак, той факт, що з 1 січня 2015 року по даний час СК «МЕГА-ГАРАНТ» не зареєстровано жодного повідомлення про страхову подію, що сталася в м. Суми, виникають сумніви в тому, що мова йде про діяльність саме СК «МЕГА-ГАРАНТ».

Якість врегулювання збитків та обсяг скарг від страхувальників і потерпілих щоквартально аналізується Моторно-транспортним страховим бюро України. Діяльність СК «МЕГА-ГАРАНТ» має позитивні оцінки МТСБУ, в тому числі й протягом останнього року.
Отзыв успешно отредактирован