Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Деньги мне предстоит отстаивать в суде

1/5
zolT52016-06-16 14:16:14
Я впервые попал в ДТП. Мое чутье в какой нужно застраховаться компании сработало. Оперативно приехал инспектор, всё сфотографировал и мы решили, что ГАИ вызывать не имеет смысла и воспользовались Европотоколом. На следующие утро приехал эксперт и мы ещё раз всё сфотографировали и провели ряд процедур, и я наконец сдал машину в ремонт. И вот прошло больше 2 месяцев, а я всё жду деньги, которые должны прийти мне на карточку. Потом я узнал, что деньги мне предстоит отстаивать в суде!

Комментарии к отзыву - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-08-03 09:45:32
Відповідно до п. 35.1 ст.35 ЗУ «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», для отримання страхового відшкодування особа, яка має право на її отримання, протягом 30 днів з дня повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду подає страховику заяву про страхове відшкодування. З відгуку незрозуміло, коли саме zolT5 було подано відповідну заяву. Для детального з’ясування цього питання надайте будь-ласка свої контактні дані та дані про ДТП до головного офісу компанії.

Зазначаємо, що ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» своєчасно та в повному обсязі здійснює виплати страхових відшкодувань. Якість врегулювання збитків та обсяг скарг від страхувальників і потерпілих щоквартально аналізується Моторно-транспортним страховим бюро України. Діяльність СК «МЕГА-ГАРАНТ» має позитивні оцінки МТСБУ, в тому числі й протягом останнього року.
Отзыв успешно отредактирован