Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Хотелось бы получить деньги

2/5
trewqqq2016-06-14 11:05:04
Здравствуйте, представители СК. ДТП произошло весной этого года. В мою машину седан въехали и повредили задний бампер и заднюю дверь. Ужасное было столкновение, вся машина была полна пассажиров, но Слава Богу все обошлось. Обещали сделать выплаты через 2 недели, потом в течении месяца, потом еще в течении 6 недель, но сегодня уже два месяца, а мне опять говорят подождать еще неделю. Так скажите, пожалуйста, как же ваша компания исполняет свои обязательства и в какой срок должны производиться выплаты? Мне нужно ремонтовать машину а не с вами возиться. Хотелось бы получить деньги!

Комментарии к отзыву - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-08-03 09:46:55
Закон України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» зобов’язує страховика, тобто страхову компанію, здійснити виплату страхового відшкодування протягом 90 днів з дня отримання заяви про страхове відшкодування та за наявності всіх передбачених цим законом документів. З Вашого відгуку не є зрозумілим коли було подано відповідну заяву та чи було взагалі її подано, чи був наданий необхідний пакт документів. Для детального з’ясування цього питання надайте будь-ласка свої контактні дані та дані про ДТП до головного офісу компанії.

Зазначаємо, що ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» своєчасно та в повному обсязі здійснює виплати страхових відшкодувань. Якість врегулювання збитків та обсяг скарг від страхувальників і потерпілих щоквартально аналізується Моторно-транспортним страховим бюро України. Діяльність СК «МЕГА-ГАРАНТ» має позитивні оцінки МТСБУ, в тому числі й протягом останнього року.
Отзыв успешно отредактирован