Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Уже прошел год, а выплаты до сих пор нету

1/5
pttje42016-08-29 12:34:36
ДТП произошло в феврале прошлого года. Все документы, которые они сказали я собрал и передал на следующий же день. И так до сегодняшнего дня мое дело не понятно где находится и на каком этапе. Звонил в колл-центр, сказали, что дело на рассмотрении. Я просто в шоке! Страховаться больше у Вас уж точно не буду.

Комментарии к отзыву - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-09-07 13:13:59
З 1 січня 2015 року по даний час в компанії не зареєстровано жодного повідомлення про страхову подію, що сталася в Черкаській області. Це викликає сумніви в тому, що в повідомленні мова йде про діяльність саме СК «МЕГА-ГАРАНТ».
Також, звертаємо Вашу увагу на те, що в 1 півріччі 2016 року страховою компанією «МЕГА-ГАРАНТ» було врегульовано в 3 рази більше страхових подій, а сума виплачених відшкодувань перевищила показники 2015 року майже в 5 разів. Загальна сума страхових виплат у першому півріччі склала 1,1 млн. грн.

Компанія готова надати вичерпну відповідь СВОЄМУ клієнту за умови надання ним контактних даних та номеру страхового договору, за яким в нього є ОБГРУНТОВАНІ претензії щодо якості обслуговування та виконання компанією взятих на себе зобов’язань.
Отзыв успешно отредактирован