Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Застраховался мой брат у Вас

3/5
wakohay2016-07-28 14:53:38
Застраховался мой брат у Вас. Мы с ним ехали в его машине и попали в легкое ДТП, все обошлось. Посмотрел я со стороны как работают Ваши эксперты. Как-то не совсем доволен. Немного грубоваты, неряшлив вид у них. Вы же вроде приличные люди, а вид у Вас. Хотя в офисе конечно может все и по другому, но то отношение которое я видел-это ужас. Брату только часть возместили, вроде 70% с общей суммы и все. Я посоветовал ему другую страховую, так как эта по моему мнению не совсем надежная. На вас положиться полностью нельзя, так как Вы гарантируете одно, а исполняете совсем другое.

Комментарии к отзыву - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-07-29 15:50:15
З 1 січня 2015 року по даний час СК «МЕГА-ГАРАНТ» не зареєстровано жодного повідомлення про страхову подію, що сталася в Черкаській області. Відповідно, Ваше повідомлення викликає сумніви в тому, що мова йде про експертів саме СК «МЕГА-ГАРАНТ».

Для остаточного з’ясування цього питання надайте будь-ласка свої контактні дані та номер укладеного з ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» страхового договору до головного офісу компанії.

Зазначаємо, що ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» своєчасно та в повному обсязі здійснює виплати страхових відшкодувань. Якість врегулювання збитків та обсяг скарг від страхувальників і потерпілих шоквартально оцінюється Моторно-транспортним страховим бюро України. Діяльність СК «МЕГА-ГАРАНТ» має позитивні оцінки МТСБУ, в тому числі й протягом останнього року. Рейтинги можна побачити тут: forinsurer.com/news/16/06/02/33903
Отзыв успешно отредактирован